15

Анонимен

преди 3 месеца

Що разваляте хубавата яхния с чесън, кимион, куркума и пр.? По нашите ширини на картофи се слагат магданоз и чубрица. Прекалили сте и с лука. Това не е лучена яхния, та 2 глави да сложите.

14

Теди

преди 3 месеца

МИШЕТО ЩЕ ГОТВИ, ОБАЧЕ НА ГОТВАЧИТЕ ИМ СЕ ПЛАЩА

13

Саня

преди 3 месеца

На тази манджица сложи олио...и най подходящата подправка джоджен.И някоя скилидки чесън, лук домати...картофи .И после хапвам.Това е по български.

12

Аз да питам

преди 3 месеца

за марката на картофите. 'Щот' нали...надробени, първо варим 20 минути, пък после още 15, т'ва трява да са някакви полу-каммени картофи, може ли да разкриете тайната им?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Кви са тези куркуми и екстра върджани? Като не успяхте да гътнете Альоша, поевропейчихте хубавата българска манджа..

10

Анонимен

преди 3 месеца

Яла да ми сготвиш. Картофите и вино от мене

9

проверено

преди 3 месеца

Който иска вкусно ядене да си направи олио от орехи!Нещо фантастично е и става за всичко!И повече олио и зехтин няма да погледнете!

8

Точно миш-маш

преди 3 месеца

Дали не можахте да измислите и добавите още две-три подправки, че тези нещо ми се виждат малко на брой?

7

Фантом аз

преди 3 месеца

Хората с 800лв м5с5чен доход видялии "зехтин екстра върджин" само на картинка. Защо дразните народа?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Джинджифил, куркума, кориандър, кимион не могат да заместят червения пипер.

5

Анонимен

преди 3 месеца

до 3 Не знам колко е била вкусна яхнията ти, предполагам е вкусна както го описа, но коментарът ти ме развесели.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ако сложите и мъничко кайма ще стане екстра мусака

3

Анонимен

преди 3 месеца

Аре ако може без кориандър, а магданоз, а? Аре да не ми слагате и кимион. Аз кебапчета ли ще правя? Аре да не ми слагате и куркума на прах, а чубрица, а? Аре да не ми слагате и джинджифил. Аз чай ли ще правя против грип, а? За другото съм съгласен. Снощи си направих такава яхния. Страхотна.

2

Шеффф доганчев

преди 3 месеца

Тази рецепта е от от книгата на ердоганица, която се гаври прилежащата и популация, понеже в близките 100 години друго освен дърт компир стар фасул няма да видят!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Това вече ми харесва, чесънът го слагам на цели скилидки и вместо зехтин слагам половин лъжица мас. Вкусът е много по-добър и е по-здравословно, вместо всичките тия боядисани в зелено рапици, пробутвани за зехтин.