55

Няма как

преди 3 месеца

И как ще се оправим, като 35 години правим едно и също а очакваме различен резултат.

54

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 50 Тая кокоошка едва ли може да обясни какво общо има баклавата с правата на човека??? Излиза, че е напълно негодна за такъв пост или е изветряла. Тогава защо я бутат там - вероятно да станем пак за смях?

53

Анонимен

преди 3 месеца

Тази не е "българския кандидат"! Не си спомням да е имало избори или референдум, та да я избере България. Това просто е поредната далавера и това е кандидат да сглобката.

52

българин

преди 3 месеца

Самият аз съм пенсионер,но открито се дразня,когато вместо млад човек,пенсионер се натиска за държавна служба.Тази госпожа е на 68 г.За къде вече?

51

Анонимен

преди 3 месеца

Миглена Кунева съобщи по медиите, че като стане комисар по правата на човеците, щяла да ги научи всичките да ядат баклава и халва, понеже това са първите взахарени продукти!

50

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

ТАКОВА ПАДЕНИЕ И ПОЗОР ЕДВА ЛИ Е ВЪЗМОЖЕН НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ. ТАЯ ПРЕСТЪПНИЧКА И НАЦИОНАЛНА ПРЕДАТЕЛКА ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ ЩЕ БЪДЕ В СЪВЕТА НА ЕВРОПА. ТАЯ ПРЕСТЪПНА СЛУГИНА ПРЕДИ ГОДИНИ ИЗМАМИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КЪДЕТО Я ГЛЕДАХ ЧЕ УСЛОВИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО НА БЪЛГАРИЯ В КОЛОНИАЛНИЯТ Е.С. Е ЗАТВАРЯНЕТО НА РЕАКТОРИТЕ БВ КОЗЛОДУИ.АКО ТОВА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО КАК ИНАЧЕ БИХТЕ ГО НАРЕКЛИ?

49

Анонимен

преди 3 месеца

Затова, когато някой гражданин злобно злослови срещу ББ и ГЕРБ, във всяка връзка с изборите това значи само едно - ТОЗИ ГРАЖДАНИН Е СВЪРЗАН РОДСТВЕНО С НЯКОЯ ОТ КЛИКИТЕ НА ЧГМ/АБпФК (вж. по-долу).

48

Анонимен

преди 3 месеца

Комисарите в ЕС не представляват държавите, от които идват, а имат лоялност единствено към ЕК

47

илюминат - ренегат

преди 3 месеца

Тази *** офца ли ще ни представя в ЕП??? Поредният позор за Бйлгария!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Сладка работа, където нищо не се прави за хората, а богаташите и така си имат правата!

45

Анонимен

преди 3 месеца

60...70% от ръководството в научните институти (особено в БАН), 60...70% от научно-преподавателския състав във ВУЗ на възраст над 40-45 г.; и т.н. има ли смисъл да изброяваме - те са навсякъде, вкл. в ръководствата на паралелните структори - т. нар. "тапи" ВМПО(лъженационалистите, с ръководство от деца на АБпФК и агенти - "затапват" националната кауза) и всякакви други "партии" и "организации" борещи се против корупцията, за култура и т.н. ("Зах. Стоянов", "Ст. Стамболов")

44

Анонимен

преди 3 месеца

Само на този пост не е била госпожата!

43

Анонимен

преди 3 месеца

До тези коментари . М. Кунева е дъщеря на лекар който е вкаран в Белене когато е малка. На майка и и помагат някои честно българи финансово. Баща и след излизане от концлагера трябва да стане работник. А това , че след години . Когато на комунизма му се вижда края. Всички в НРБ 1978-1983г.минаха на другата страна против тоталитаризма. Всички му виждахме края.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Правителствата идват и си отиват, но те са винаги тук 70...60% от средният и визш управленчески кадър във всички министерства, а в силовите вкл МВнР са още повече: почти 100% от собствеността на ВСИЧКИ медии, 60...70% от журналистите; практически 100% от всички бълг. собственици на банки и фин. институции; повече от 60...70% от адвокатите и юристите изобщо; на 80...90% от средната и визшата магистратура в съдебната власт;

41

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Тази откъде излезе от нищото Няма ли млади образовани българи а тази

40

Анонимен

преди 3 месеца

ЧГМ след това формираха една специфична управляваща каста (легитимирана със създаването на институцията АБпФК) по време на комунизма, нямаща аналогия в цялото европейско (вкл.руско) комунистическо движение. ЧГМ/АБпФК е родова структура - там се влиза или по рождение или по сватовство (случаите с Георги Първанов и М. Кунева например). В момента децата, внуците и свързаната с тях клиентела фактически управляват страната.

39

Уфььь...пак ли:

преди 3 месеца

Мадам YES...????? ТаяПродажница ще ни вкара в гроба....

38

Кошмар!

преди 3 месеца

Тая бавната йес-менка МЕуглена ПръмовЪ трябва да е в затвора за престъпленията си,а не да изплува над тинята като цветна меду3а в отходен канал!!! Бассси ГнYсната,чуЕк!!!

37

Анонимен

преди 3 месеца

В крайна сметка циментиране на властта на ЧГМ (Червена Генерична Мафия: АБпФК, техните деца, внуци и роднини, както и клиентелата - слугите и наемниците. Тук влизат и долната и средната прослойка от агентурата. Естествено, по определение ЧГМ е част от руската агентура) ЧГМ - това са 5-6000 семейства, които фактически управляват страната. Техните деди преимуществено през 1944 само за около месец унищожиха над 30 000 души - преди всичко от средата на интелигенцията.

36

Елена

преди 3 месеца

До 40 Сигурно сте прави, обяснението е логично