183

Анонимен

преди 5 месеца

This is true!?Алиилуя!

182

Анонимен

преди 5 месеца

Партията на морала и борбата срещу корупцията ДСБ, чинно гласува за вкарването на машата на Бойко, Деса в конституционния съд. Малко неловко наистина, но избирателите им не помнят дълго, и след няколко години ДСБ отново ще вдигнат гордо байряка на борбата срещу корупцията.

181

Анонимен

преди 5 месеца

До А Честито Това да не е печатна грешка? В "независима" и "демосратична" "правова" държава България можеше да им пробутат в конституцията едно 20 -30 или сто години и раята ще си трае. Нали в Евро-гей ценностите уж беше главно мандатността, за да се вземат честни решения?

180

Анонимен

преди 5 месеца

До Браво Това е пирон в главата ти, но там е кухо и затова не можеш да разбереш.

179

Обективен

преди 5 месеца

И сега могат да си променят конституцията ,както си искат. Ако при Тодор Живков е имало тоталитарно управление , то сегашното управление е два пъти по-тоталитарно.

178

анонимен

преди 5 месеца

Към Цвета Рангелова е показано неуважение. Как ще напускат, когато тя трябва да бъде изслушана. Защо?!Самозабравили се и са некадърни.Аз не мисля, че на народът само му е омръзнало, че са само такива хора, на които им е омръзнало. Някои просто смятат за редно всичко, което се случва, а други са просто много пасивни. Познавам хитреци, които примамват и прикоткват удобни хора. Но всеки човек с чувство за справедливост ще се възмущава. В България има достатъчно такива. За Лорер и Василев мислете.

177

Анонимен

преди 5 месеца

Дано повече никой не гласува за ПП-ДБ. Най-големите шарлатани на света.

176

Анонимен

преди 5 месеца

"Кандидатите за нови конституционни съдии бяха трима. Освен Атанасова, издигната от ГЕРБ и Белазелков, номиниран от ПП-ДБ, за пост в КС се бореше и Цвета Рангелова от Възраждане. Очаквано тя не събра нужната подкрепа, за да стане конституционен съдия." Сложили я в списъка за замазване на очите... Обаче понеже не е от постоянното присъствие в посолството, не е цункала там, не е обещавала, че ще слуша безпрекословно и е отпаднала от списъка. Така е в колониите...

175

анонимен

преди 5 месеца

Грубост, цирк, незачитане на чуждото мнение се вижда в тази Сглобка. Тази кариеристка Атанасова иска да се изявява навсякъде. Който не помни, тя беше здравен министър, смени Стефан Константинов, пак неподходяща за този пост. Избраха я, Бойко се отърва от нея, както от всички други, които не му бяха удобни, тъпчейки им достойнството (това за достойнството е спорт). ПП-ДБ си избраха удобен човек. Те не искат нашите обиди, но си правят каквото си искат безогледно. Ще си идат, заслужават го.

174

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

ЩО ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД ИМАМЕ КАТО ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ СА ПАРТИИНИ КАЛИНКИ?ТАЯ НИКАКВИЦА АТАНАСОВА КАКВА СИДИИКА ЩЕ БЪДЕ?КАКЪВ СТАЖ ИМА КАТО СЪДИЯ? НИКАКЪВ,ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ ПО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ,ВСЕ НЕКАДЪРНИ ПАРТИИНИ КАЛИНКИ.

173

дърт

преди 5 месеца

Ох на дядо, честната съдийка! Ъъхмм ...

172

Скоро ще е !

преди 5 месеца

Всички мошеници и подлеци които грабиха и унищожиха тази държава от 1989 година до сега, няма да избегнат съдбата на своите роднини от 1946 година,съдени от Народния съд ! Някои от тях ще успеят да избягатпри своите ментори в чужбина, но по-голямата част ще бъдат хванати в България !Като болшенството от тях ще бъдат изпратени в Колима (до живот) с руски товарни вагони, за да правят компания на чифутина Навални , който е осъден за присвояванияв . . . особенно големи размери

171

До 173

преди 5 месеца

До АнонименТази голяма специалистка беше дори и министърка на здравеопазването. ако има някакъв морал би трябвало сама да си направи отвод за КС. .. но едва ли. Тя се самопохвали като кристално чиста и почтенна. Пази боже от такива многофункционални специалист.

170

Уроди

преди 5 месеца

Чакам некакъв отговор на въпросите които ви зададох.

169

Анонимен

преди 5 месеца

да нямаш професионален опит и да се натискаш за конституционен съдия, това си е чиста доза девалвация на морални стойности.

168

Уроди

преди 5 месеца

Защо искате Пеевски да ви управлява??? А ББ мафиота??? А гнома генерал Атанасов??? А Ристо Конституцията дето беше против първите двама??? А киро простото и асенчо??? Не ви ли е срам от самите вас??? Какво ще постигнете с тия си водачи

167

СЪМНЯВАМ СЕ

преди 5 месеца

НА ДРУГИ КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ НЕ СА ЛИ СА СЕ ПРАЗНИПИ ПО ЛИЦАТА? А НА КОКОРЧО, НА ЛЕНА ПАРАПЕТИНА?

166

Безпартиино сираче .

преди 5 месеца

До Анонимен 147 Времето за Шенген и Еврозоната отмина. При Борисов инфлация три процента и нулев миграционен натиск.Тогава беше момента , но Радев не хареса това и вдигна юмрук.Сега гоним дивото.

165

Сата НАТО

преди 5 месеца

По добре Десислава Атанасова, от колкото кандидат на Възраждане! Няма как да допуснем руски агенти в българския конституционен съд! ----- /// ----- Aтанасова каза ли нещо срещу Боко, когато целуваше г3 на Путин?

164

Анонимен

преди 5 месеца

До 165По добре Десислава Атанасова, от колкото кандидат на Възраждане///А,кой е кандидата на,, Възраждане", май няма такъв!Когато,, Възраждане" издигнат кандидат тогава може да правим сравнение.