13

Ха ха

преди 3 месеца

Колко му е ? За тия 5 милиарда са изразходвали не повече от една горичка дървесина . Ако е била държавна собственост горичката , значи им е излязло без разходи, само са платили по една екстра надница на двамата печатари дето са сортирали новонапечатаните банкноти .

12

Американ

преди 3 месеца

Как е отменил, след като "През юни Върховният съд отмени плана за облекчаване на студентските заеми с аргумента, че програмата е незаконна," ?

11

сашо

преди 4 месеца

И преди съм казвал Джо е най -великият Президент в историята на страна наречена Америка . Джо е енергичен, бърз, решителен проблемите ги решава със замах, тичащият Джо щом реши веднага намира време и начин да го решава. Джо не ( 1 ) един Мандат още няколко може да изкара стига Господ да не го прибере при себе си. О Господи !---- бъди благосклонен остави Джо тук при нас той е нужен тук повече отколкото там при теб. Амин. !

10

Дон Балон

преди 4 месеца

Държавата и без това нямаше да може да си ги вземе, поне малко PR да си направят. Същото е и положението в Англия. Всеки 2ри българин е студент, понеже държавата плаща не само обучението (като заем) , но отпуска и грант за покриване на ежедневни разходи. Този заем за обучение никой не съм чувал да го е върнал.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Много хубаво, докотэ не прочетох, че били работили в публичния сектор. Байдъновата администрация опростила дълговете на мисирките си.

8

зщо не

преди 4 месеца

Печатат си долари, набутвт ги на останалия свят срещу материални ценности, живеят си живота на гърба на цялото човечество

7

Анонимен

преди 4 месеца

Друго си е да идват избори... Иначе 4 години сенилното старче мълча като бит пед...

6

AXE

преди 4 месеца

Лелииии, голем страх от Тръмп, малиииии

5

Христо Христов

преди 4 месеца

По 70 000 на калпак некадърни и мързеливи, безотговорни про'с'таци. Факт.

4

11

преди 4 месеца

Къв е тоя призрак на снимката, ве, аууууууууу. Таласъмиииии!

3

do 1

преди 4 месеца

А да ядеш бой от афганистанските талибани и да не смогнеш да се качиш на хеликоптерите, опивайки се да избягаш по-безстрашно ли е, ахаха?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Американците се грижат за народа си сега правят милиарди долари от новите технологии, а руския *** разсипва държавата си и народа си за да покаже колко големи са му мускулите.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те счупят от бой.10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка.Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга.Флагманът по дъното да лази.Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите. За 3 години до Авдеевка да стигнеш! Страшно е!