71

Българин

преди 3 месеца

Туй го опитахме. 30 годишно израелско кандърдисване и отдаване на териртории, завърши с палестински нож в гърба. Сега ги чака десетилетие на бой и насилствено разоръжаване, на палаткови начала. Лъжите, повтаряни от 2005 насам, за израелски окупация и присъствие в Газа, ще се превърнат в реалност. Заслужено.

70

Диана

преди 3 месеца

Да... Тези вече започват да решават, значи...Утре ще започват да командват САЩ какво да дишат, ще ги командват какво да им доставят /както вече Зеленски от този същия клан се подвизава от доста време!/...САЩ трябва да спрат подкрепата си за Израел ТОТАЛНО, според мен, да ги оставят сами на себе си за да им дойде мозъкът в главите иначе ще правят все повече и повече безобразия...Малко ще им е да ги размажат в тази война - имало е такива случаи в историята, войната в тунелите не е от вчера..

69

Прости юдеи

преди 3 месеца

Най- страшната комбинация: - лоши и зли евреи, но се мислят за богоизбрани! Майната му на юдаизма и на Соломон Паси!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Еврейстан е в ръцете на САЩ. Ще им спрат оръжията и пазенето от арабите и ще легнат да се молят на САЩ да не ги изоставя на лошите араби.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Путин сам си взривяваше Донбас 7 години и избиваше своите, за да не го свалят от власт, да има причини да окраде чуждата земя и да колонизира оригиналното местно украинско население, като ги замени с азиатски марионетки на Русия.Фалшива държава без история, създадена като колониален проект да пречи за Европа.Как ви звучи? Просто повторих путинските ви опорки, че израелците сами си изклали децата.Толкова сте слепи в омразата си, че говорите абсурди, а така звучат собствените ви абсурди срещу вас

66

Анонимен

преди 3 месеца

Земя крадат руснаците. Затова там има 500+ етноса. Като почнеш от кьонисберг-калининград, финландската Карелия, 'владейкавказ' и свършиш с 'владейвосток/изток' и японските курилски острови.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Направете си труда и вижте какво казва Светото Писание по този въпрос. Палестинска държава няма да има. Думата на руските антихристи срещу думата на Бог.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Израел не знам да са заплашвали ЕС с ядрено оръжие, ама за руснаците е все едно казват добър ден. Всяка седмица буквално го правят.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Един египетски професор онзи ден по опозиционната им телевизия Мемри буквално хвърли бомбата и определи този конфликт с едно изречение: 'палестинците и евреите са първи братовчеди, които искат да живеят в мир, но техните богове са във война, а управляващите им претендират да говорят от името на боговете'.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Газа беше под контрола от Израел от 67 до 05 и никой никаква земя не е крал. Преди 67 Газа беше част от Египет, египтяните се отърваха от тия ислямисти и ги прехвърлиха на евреите. Те пък си чук*аха главите 38 години, видяха че там *** за зеле не става и всичкото Хасан и Ахмед е джихадист и им вдигнаха една хубава ограда. Само дето Иранското разузнаване (не е за подценяване) успя да надхитри израелците и пусна палестинския башибозук да дерибейства. Всичко е геополитика, тия са пешки.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Кой си ти да кажеш кой ще кара влака ТИ си едно безличие на което ще му се върне рано или късно ТИ направи войната юдею за да не те съборят другите юдеи

60

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха... А ЕС мълчат за това нарушаване на решения на ООН, защото са същите, като 85 те % про'с'таци гласували на 2 Април за тях. ПП. Израел е единствената държава заплашвала ЕС с ядрено оръжие.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Аха значи от теб ще искат разрешение така ли?

58

Lina

преди 3 месеца

Просто ще им откраднете земята.Типично.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Палестина е географска територия, така че нормално да я има. Между другото, името на територията е еврейско, не арабско. В арабския език няма буквата П, дори като са я завладели, са я преименували на Южна Сирия. Затова днес арабите си кълчат езика да обясняват за баластина и фаластинци, никой не кръщава територия с име, което не можеш да произнесеш на собствения си език.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Израел не контролираше Газа от 2005 до 2023. Нула армия, нула евреи, нямаше дори стена и гранични проверки през 2006. Тия Хамас взеха изборите с 2% разлика, за 1 месец буквално хвърлиха опозицията от покривите на блоковете, разстреляха либералните и светските хора и направиха шариат. Резултатът се видя. Затова палестинския президент Махмуд абас не смее да стъпи в газа, щото има награда за главата му. От официалното правителство на Газа. А Абас е признат от ООН и Израел като президент.

55

Сано

преди 3 месеца

Палестина ще има а вас може да ви няма гнусни фашсити такива!

54

До 51

преди 3 месеца

То без контрол арабските държави се превръщат в дхижадистки сборища. Виж Ливан, Либия, Ирак, Сирия, Тунис, Алжир. Навсякъде. Кадафи и садам не бяха цветя, но имаше някакъв ред. Ясно, че американците ги разбутаха, виновни са, но това не променя фактите. Всъщност в Афганистан, Судан, навсякъде е същото. Не са узрели са светски държави и цивилизация. Затова и като дойдат в Европа, се държат като пещерняци. Ако че и в Дания да ги пратиш, то си остава дивак.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Направих си труда да видя какво наистина е говорил Нетаняху. И тук май сте пропуснали нещо доста важно - казал е, че докато в Газа има 80% подкрепа за Хамас и тероризма и не се чуят гласовете на нормалните палестинци, които искат съжителство в две държави и мир, няма как да се създаде ислямски халифат на границата на Израел. Няма и как тия които клаха и отвлякоха деца, да им се даде да управляват държава. Така че, добре, да има държава ама кой е начело и къде са тия мирните?

52

Държава

преди 3 месеца

До Познавач: Шломо Занд е лефтист, нали? Затова комунистите го харесвате и се основавате на неговите думи. Няма да се учудя, ако е и ортодоксален евреин - това са техните радикали, които подкрепят Хамас и палестинците. Фактът, че такъв човек свободно живее и преподава в Израел показва, че това е демократична и човешка държава. Това с ДНКто не е така. Преобладават семитските гени, въпреки че има и други. Чистокръвни нации са само японците и китайците.