48

Пустиняк

преди 4 месеца

Какъв обществен продукт изкарват шофьорите с основно образование. Освен да седи на седалката и да върти в кръг като простинало магаре друго могат ли.

47

Анонимен

преди 4 месеца

факт, че шоферите когато и където им скимне обявяват крайна спирка, а децата които пътуват с автобус се чудят къде са ги изсипали и как да стигнат до училище или до дома, родителите трябва да тичаме да ги прибираме, защото не знаят къде се намират, това ако искат по-високи заплати трябва да спре!

46

!!!

преди 4 месеца

На всеки му трябват пари , ама всеки в нашата ро'дина му дреме на ЮЯ за другия , за това сме на това дередже , ако бяхме НАРОД, НАЦИЯ и най-важното ХОРА щяхме да ги накараме ОНИЯ ''БОГОИЗБРАНИТЕ'' , които са НИ СЛУГИ по КОНСТИТУЦИЯ да НИ СЛУГУВАТ , а не да ни ОГРАБВАТ И ДА НИ СЕ ХИЛЯТ по телевизора ВСЕКИ ДЕН , докато ние и нашите деца и внуци мизерстват , но НЕ БИ , нищо ИМА ВИДОВ ДЕН и на крадено злато с кръв - проклятие се връща и това не са бабини деветина , а е доказан през вековете занон!!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Като спрат да пушат в кабините, да дънят чалга и да облепят автобусите с джунжурии все едно са техни може да им вдигнем и заплатите

44

Анонимен

преди 4 месеца

не трябва да им се отстъпва. Не е правилно хора, дето едва са избутали гимназията да искат да взимат колкото квалифициран инженер. На тази социална прослойка повече НЕ ИМ СЕ ПОЛАГА. Големите заплати са за тези, които са учили. А тези са просто евтини и заменими, и така ще си останат. Те сами са си избрали съдбата.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Като не им изнася,който откъдето е дошъл...

42

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ са на власт в държавата, но в София не са и това е борбата. Това е сплашване както го направиха с зърнарите и въглищарите. Та сега същото се случва на ниво град София.Искат си баницата.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Да защо не протестираха преди два месеца,когато ГЕРБ беше на власт?Заплатите са им недостатъчни защото това е резултат че дълги години са на това ниво. Голямата инфлация започна преди две години, а не преди два месеца или преди месец. Няма логика. Та ГЕРБ явно им е давал пари на черно на тяхните собственици и те на шофьорите.

40

Анонимен

преди 4 месеца

До до 38-Добре ли сте?

39

Анонимен

преди 4 месеца

Нека да протестират. Обаче защо до преди месец -два, докато Фандъкова и ГЕРаб ги управляваше си мълчаха? Как изведнъж не им стигат парите? Освен това сега като протестират изглежда все едно протеста е отганизиран от ГЕРБ.

38

Без градски

преди 4 месеца

Транспорт хората по пещерите как мислиш че са били.

37

!!!

преди 4 месеца

До ??? Ами малко от малко вземи та влез в тоя АМА НАИСТИНА ВЛЕЗ ВЪВ СОФИЙСКИЯ ГРАДСКИ ''транспорт'' замисли се, виж светофара , огледай се без много газ и пак се замисли , че и аз '' не влизам '' често в него дали са О.К. нещата или има нещо гнило в Дания ..

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Хейт. То хората без градски транспорт няма да останат , ама ако искат депутатски заплати и златни бидета да им направят докато 'караме ;) като по тошово време , няма да стане, или едното или другото ...

35

до 38

преди 4 месеца

А ти свиквай скоро без барутника 8ма употреба, че до 1-2 години в София САМО коли с Евро 6 и всичките провинциалисти с това мислене как транспорт не трябва, излитате от София ;)

34

ПКП

преди 4 месеца

Ми ходете пиш бе!

33

Brabus

преди 4 месеца

И аз искам Брабус да карам

32

Хейт

преди 4 месеца

Гледайте само хората да не навикнат без градски транспорт, че може и да им хареса ;) Пък може да се окаже и че няма нужда от шофьори.

31

Смехуран

преди 4 месеца

Ми то народа го казал , когато не става нищо от тебе стани шафьор ...Едно време , най-некадърните , мързеливи , прости хора , които не искаха да работят или да учат ставаха шафьори , въртиш там геврека и това е и в армията , като не можеш нищо и си скатавка - шофьор , по заводите ако ти е приятел бригадира и не можеш да си забиеш един пирон в г*за - шофьор и сега е същото ама трябва и да бъдеш НАГЪЛ е тва им качество го бях забравил ...

30

до gosho

преди 4 месеца

Гоше това което описваш беше едно време при бай Тошо,често ползвам градски транспорт единственото вярно от всичко написано от теб е че шофьорите псуват другото беше едно време в издънените Икарусите и Чавдарите

29

Факт

преди 4 месеца

ГЕРБ две години не бяха на власт, но от 7 месеца пак се върнаха на власт като част от управляващата коалиция ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ. Факт! В София ГЕРБ управлява доскоро, а сега още не може да си намери мястото около баницата, както и останалите партии. Какви 4 години герб извън властта сънуват някои?