100

Пич

преди 3 месеца

Тръмп - последната надежда на формуните русофили. Всички мурзилкки са се вкопчили като удавник за сламка за Тръмп, защо ли? Така е наредил кораба майка, Моордор, на мафията около Путин и самия той, Тръмп е изгоден лидер на основния им съперник САЩ. Паалячо, популист, човек с който са работили в миналото и могат да се разберат. Човек който работи за отслабването на НАТО и разединяването на западния свят. Идеален сламен човек, човек на на Путин.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Луд е да. Луд за връзване. След всичките импийчмънти, процеси, дела, обвинения...ще вземе да стане президент. Може да си пуснете видеото от Айова с Тръмп, а после да си пуснете и това с Байдън от онзи ден, където го изведоха от залата, след като пак се напика на сцената, и да прецените сами кой е лудия.....

98

Кукунела Пасквила

преди 3 месеца

заработва яко гривни за разни безсмислени тирирамби в прослава и преклонение към основния спонсор Бай Дрън. Оплюването на Тръмп обаче няма да спечели нов мандат за дементния Джо,а далаверите,престъпленията и схемите на Хънтър ще излязат на бял свят,въпреки медийната завеса от страна на правилните ми$$ирки,каквито са и нашите родни такива.Но за всяка послушна ми$$ирка рано или късно идва Деня на Благодарността с вкусна празнична трапеза и специално ВИП място за нея :) :) :)

97

Стамболов

преди 3 месеца

Няма ли някой от рода Кенеди да се кандидатира, Тръмп и Байдън вече показаха колко могат.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Не говорете така за любимия американски президент на русофилите.

95

ДЯДО КОЛЕДА

преди 3 месеца

Warnings about 4G,5G,6G ,24G terror anti TRUMP. НА снимката тежко проазен от дигитално холограмен видео пресканиращ терор ..Терористите са го поразили тежко ,трайно трудно лечимо вкл главен мозък .У нас милиони са жертви на видео пресканиращ терор от тол камери.. . ПРи ударно проникващо пресканиране през тол камери получаваме ОСЕЗАЕМИ УВРЕЖДАНИЯ вкл на главен мозък,очи,сърце.. ПРи всяко снимане получих резки болки в очите,пулсиране на слепочията . ПЕт месеца се лекувах след пораженията.

94

mda

преди 3 месеца

Не че нещо, но 80 годишни дядки - тръмпата 77, путината 71, байдъно 81 да управляват света не е някаква новина.

93

булгар,булгаар...

преди 3 месеца

До Анонимен 92 В Япония 70 годишните ги считат за млади надежди в политиката!Стой си в селския курник и не се обаждай за неща дето не ти са ясни!

92

gg

преди 3 месеца

Уморен, изтощен, нестабилен и неадекватен е нормалното състояние на Байдън, ама гнyс.бг не казва нищо по темата.

91

Анонимен

преди 3 месеца

цру са го нахранили със същото като байдън - марионетно сокче:)))

90

Анонимен

преди 3 месеца

ахааа ! Тръмп е пирон в ковчега на сороскитедемосрати и техните слуги в европата но той ИДВА и ще ги унищожи

89

В Айова

преди 3 месеца

Тръмп излезе на чело. Явно е изглеждал достатъчно адекватен на фона на сегашния.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и зле да става, пак ще е по-здрав от мистър Байдън.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Изтича му срокът на годност!

86

Психолог

преди 3 месеца

Един пряк диспут с Байдън ще даде отговор на въпроса кой от двамата става за Президент. Който пръв забрави името на другия-отпада.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Над 70 години не ставаш за нищо, освен да седиш до камината и да си пиеш питието. Може и някоя книга да напишеш, но не и да поемеш такава огрона отговорност. На практика всяка седмица трябва да летиш през океана, да учавстваш в интензивни разговори. Не става.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Бас ловя, че статията е лъжа.

83

Анонимен

преди 3 месеца

До 92 Да почна се - ЕГНто не прощава. И няма да го изкарат черен негер, ами най вече оранжев орангутан какъвто си е. Не е нужно да сравняваш с Джо - и двамата не стават.

82

КРЕМаНАл

преди 3 месеца

с мужиците е свърсхено, колкото и д ариват .. ***.. СЛАВА УКРАИНЕ.. радваите 4е гивеете в това време,, болсхевизма си отива завинаги,, ниакога младите поколениа схте ни благодариат на нас, форумните герои.. СЛАВА УКРАИНЕ

81

Анонимен

преди 3 месеца

Вие си вярвайте, че това на снимката е Тръмп...