25

Анонимен

преди 3 месеца

Това е като проект от някой курс за програмиране начално ниво. Телефонът си е мой и абсолютно никой няма право да ми казва какво да си инсталирам на него. Особено алфа версия на нещо си, които има достъп до финансиите ми. Опитно зайче за поредния Елон Мъск от с. Рупча. Ако нещо се издъни КОЙ ще ми върне парите? Заведението ли? Банката ли? Списвачите на тая глупост? Ъъъъъъ не знам....нали? Защото няма застраховка и няма как да си върнеш плащането. Пише го с дребен шрифт - "не носим отговорност".

24

Кармазъ Сикиш

преди 3 месеца

Айде поредните пиявици които искат да смучат левчета от всяка покупка/сметка. Едно време имаше подобни ***, TIPCard ли бяха, тъпкард ли бяха. Бързо залязоха.

23

Бил съм в заведение

преди 3 месеца

, в Пловдив, нищо и никакъв на външен вид ресторант, вътре на всяка маса има бутони с които викаш сервитьора или сметката. Няма да правя реклами, но това решение на мен лично ми допада, и като технология не е кой знае каква философия да се реализира. Като цяло покрива нуждите на клиента и освобождава част от времето на сервитьора.

22

Дзивко

преди 3 месеца

Те тия са от типа на модерните лапета дето ходят на заведение и не носят 20 лв кеш да платят едно кафе, или кат са повече дават до стотинка квото са пили.., или с мацка на среща си делят сметката, топ...

21

Анонимен

преди 3 месеца

Излизам от колата и отивам да пия с един мой приятел - милиционер в ресторанта. Пиеми, плащаме, пиеми, плащаме и гледаме една красавица. Сяда на нашта маса. Нахранихме я и тя се оказа, че в втасалата кака Мара. Милиционера ми провери алкохолните изпарения в кръвта и каза: Кака Мара с твойта кола ще ме закара до полицията на работа и тя ще те закара в къщи! Колко още пари имаш? Отговарям 50 лева. Ми плати и и всичко, комшу ще е наред до утре до сутринта. И утре като станеш ела да ме вземеш пак!

20

Какво му е

преди 3 месеца

на плащането с карта?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Съдейки по коментарите, контингента в днес.бг успешно оглупява с всяка изминала секунда. Евала на момчетата, България се превръща във водещ инкубатор на финтех продукти, а на философите по-долу - след дефекация бършете след себе си моля

18

15

преди 3 месеца

Тез па и два минуа ми набили. И защо да не си плащам с карта?

17

Анонимен

преди 3 месеца

И как точно мсятате, да монетизирате това приложение?Само да кажа на всички - Дебитните/кредитните карти, събират информаия за КОЕ сте купили от магазина и я продават на рекламни агенции. Може и да се спре, като се отиде в един сайт на Visa или MasterCard, дето е токова грозен, че да ви заблуди, че е "измама". За съжаление, в повечето заведения изписват цялата сметка, а не продукт по продукт и не може, да се продава тая информация. Ама ето момчетаа, измислели как .. на бати капиталистчетата!

16

Киркоров

преди 3 месеца

Колко мноко мъжка любов има на снимката, дааа!?

15

Анонимен

преди 3 месеца

"В заведение по правило се плаща само КЕШ, а не с мобилно приложение." - По правило си плащам с карта :)

14

Анонимен

преди 3 месеца

Какво им ходите по *** на силиконови кукли достойнство нямате ли?

13

Момчето на Някой!

преди 3 месеца

Дребен тарикат, който се надява сда захлеби държавна пара от едно безмислено приложение! Намери си работа и бъди полезен, парa3uт!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Крачат ли овцете смело към дигидалния концлагер, крачат ли?

11

Бесен

преди 3 месеца

Утре ше ми напишете и платформа колко пъти си бърша седалището, аре спрете се! Спрете да чупите построеното с гейските ви измишльотини! Хиляди години сме си плащали с пари, сега платформи, излишни усложнения, нови безмислени дупки и форми за да ни гълтате парите. Такса шамар искаш ли да ми наложиш, щот аз ги раздавам безплатно!

10

Доктор Сър Пичук

преди 3 месеца

В заведение по правило се плаща само КЕШ, а не с мобилно приложение. Идеята според мен за този app определено е лоша просто защото нищо ново не се постига чрез него.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя от бел СОС ли е завалият, Бонево момче

8

Анонимен

преди 3 месеца

То си е измислено от финикийско време бе, кеиуши! Пари се казва, в кеш! Стига с тея опити да ми следите, кво ям, кво пия, кога, по колко... , а че и да ви плащам за това! Фак оф!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ге*- бригейд снимка

6

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам дали сме открили колелото и Сие, номподобно/и приложения нямат бъдеще в Бг, по простата причина, че кръчмарите укриват данъци, и на Луната знаят това ... Двойно счетоводство, плащания в брой, не истински трудови договори, от там и малки социални осигуровки. Искам да видя реакцията на Сандокан Алибаба Ала-бала, оня с мазната коса.