30

Анонимен

преди 3 месеца

ЩОМ СА ПО-ЗАГРИЖЕНИ ЗА ФРИЦЪЛ ДЕТЕИЗНАСИЛВАЧА,ОТКОЛКОТО ЗА ЕДИННИ В МНОГООБРАЗИЕТО И ШЕНГЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ДА ГО ПОМИЛВАТ И ДА СИ ГО ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ...

29

Анонимен

преди 4 месеца

Само 15 години? Подигравка с изнасилваното момиче! Защо не са му теглили веднага куршума а се занимават с него толкова години, пък и ще го пускат сега, за наказание на семейството му?

28

Нане Вуте

преди 4 месеца

Приказка за умствено недоразвити. За такива ли ни имате , бре ***? Значи дъщерята изчезнала, а майката нищо не знаела? И кой и е помагал при ражданията? И тия всичките деца след раждането какво е ставало с тях? И те ли са държани в мазето? Значи 7 човека в едно мазе , дрехи , продукти и т.н. И жена му не знаела нищо? И не е подала сигнал в полицията, че дъщерята е изчезнала? Вие сериозно ни мислите за и..ди..о.ти!

27

Шенгенец

преди 4 месеца

До АнонименКакво друго може да очаква човек от тия немски селяни с неосъществени имперски амбиции - изверги като тоя и Хитлер и гадно и надменно отношение към другите - пример: Какви глупости само наговориха за България и Румъния, само и само да не ги пуснат в Шенген.

26

Анонимен

преди 4 месеца

До МараЗа да се изравни е редно и да го изнасилват всеки ден докато лежи и да роди 8 деца. Също е хубаво да бъде окован 24/7 в тъмно мокро мазе. Да ама не. Австрийски затвор е по-луксозен от квартира в пернишка панелка. Такива *** нямат право на живот защото не са човешки същества. Това същество дори не е животно. Единствената справедливост може да бъде бавна и много мъчителна смърт излъчвана на живо.

25

Анонимен

преди 4 месеца

smyrt za toq izwerg

24

Мара

преди 4 месеца

Редно е да излежи присъда най-малко, колкото е била държана в плен дъщеря му. Иначе няма да има съответствие на наказанието спрямо престъплението.

23

aaa

преди 4 месеца

Подлагат затворниците на терапия!? Това леко плашещо звучи, кой знае какво точно представлява тази терапия.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Според евроатлантическите ценности, да.

21

Анонимен

преди 4 месеца

"Съпругата му, която живеела на първия етаж на къщата заедно с останалата част от семейството, не е знаела нищо за това, според властите." - Ъхъ. Повярвахме.

20

Анонимен

преди 4 месеца

И жена му не знаела...

19

Политкоректен

преди 4 месеца

Австрийски ценности.

18

Обикновен човек

преди 4 месеца

Нагледен пример да видите как Европа се потапя в кл0***ката! Такъв елемент, нарочно не казвам човек, заслужава единствено и само наказатален отряд, собственоръчно да изкопае гроба си и малко административна работа по документите след това! Вместо това ще се гледа дали да не се освободи предсрочно! Това лично за мен е много по-извратено от това, което е правил със собственото си семейство! Неслучайно е казано - прекаленият светец и Богу не е драг! Няма ли смъртно наказание - няма адекватност!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Споредновия евроGейски морал може и орден да му дадат.

16

До 15

преди 4 месеца

До АнонименИстина е! Преди години имаше видео за тоя из. верг!Статията си е истинска!

15

Aнализатор,

преди 4 месеца

Съпругата му,не е знаела нищо за това-а дъщерята как е раждала- без никой да знае ли,и то 7 деца как става това- искам Пояснение щото аз не мога да си го Обесня!

14

Това не беше ли

преди 4 месеца

Стара история, която потресе нормалните хора? Даже имаше и филмов репортаж за къщата, където е живял тоя звяр с жена си барабар!И снимка имаше ! Гад!

13

Анонимен

преди 4 месеца

До До 16 Колко години е бил панделата? Я пак!

12

До 16

преди 4 месеца

Какво го жалят? 40 години е бил в панделата и сега на 90 ще го пуснат да умре като куче на някоя улица в собственята си урина.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Защо толкова жалят насилника? Защо? Защо? За да се появят още насилници и из*верги. Точно това е липсата на емпатия. Не могат съдиите да усетят ужаса на жертвата.