92

15 ТРУПА В КОВЧЕГА

преди 3 месеца

НА МЪРТВЕЦА ЙО-ХО-ХО И БУТИЛКА РОМ. 1,4 МИЛИОНА СПАСЕНИ ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 7 МИЛИАРДА - ТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА ХИПОТЕЗАТА ЗА ПАНДЕМИЯТА - 0,02% СПАСЕНИ. ХАЙДЕ ДА УМНОЖИМ СПАСЕНИТЕ ПО 100 И ИМАМЕ 2% УМРЕЛИ,А ОТ ТЯХ 99% ОТ СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ... И ПО-КОЙ СТАНДАРТ ТОВА Е ЕПИДЕМИЯ-ПАНДЕМИЯ. ОБЯВЯВАМ - СВЕТА СЕ НАМИРА В ПОСТОЯННАТА ПАНДЕМИЯ НА ЖИВОТА-ХАЙДЕ ДА ГО ВАКСИНИРАМЕ!!...

91

неутрален

преди 3 месеца

Не знам защо се карате.Има и ваксини и вируси и болници и лекарства. Всеки сам си преценя.НО-САМО ЗА СЕБЕ СИ!Когато някой шофира и сгафи-сам си плаща.И в тази ситуация е така.Отговорността е лична.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Да бе да. А колко получиха инсулти и белодробни емболии часове след първа игла? Особено опасно беше за преболедувалите които реагираха изключително тежко на субстрата. Мои колеги които се набодоха за да пътуват в чужбина дори влязоха в болница. Истинско престъпление беше политиката и преболедували да бъдат принуждавани да се ваксинират.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Колко народ екзекутираха по болниците за да психясат стадото да се ваксинира

88

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност, 1,5 млн "спасени", на колко милиарда изкарали Ковида, а колко милиона починали ваксинирани по няколко пъти? Даже не може да убедят никого, че са спасили някого.

87

до 119

преди 3 месеца

ДНК не се променя от нито една ваксина.Ако беше така престъпниците биха се възползвали за да не ги хванат!

86

Златена

преди 3 месеца

Благодарна съм че има ваксини, ако зависеше от антиваксърите още щяхме да мрем като мухи като в средновековието и да изхвърляме 7рината си през прозорците

85

Malii kak ni lxjat

преди 3 месеца

До АнонименТрябда правим разлика от ваксиниране и генна терапия, разликата е от РАЯ до АДА. Сменете си гените които са ви дадени от БОГА и ще видите само второто. Времената се повтарят като при времената на НОЙ! БОГ да ни пази, АМИН!

84

Анонимен

преди 3 месеца

И как точно го установиха това? Нали сега няма традиционни заболявания, а само "постковидни усложнения"!? Постковидните усложнения от Ковид-а ли са или от ваксините? Всяко по-странно оплякване се причислява към "много рядко" автоимунно заболяване. Затова им трябва ИИ, за да лъжат убедително чрез компютърни модели. А за компютърните модели, всички трябва да сме вкарани в компютрите им. Така става по-лесно. Едно копче, и ето го докладът на СЗО. ИИ-то просто дава идеи какво да е следващото ...

83

Malii kak ni lxjat

преди 3 месеца

До АнонименЗвучиш май не си си слагал генната терапиика, иначе щеше друго да мислиш сега, как да се лекуваш сърцето и съсиреците в тялото ти заблудено !

82

Анонимен

преди 3 месеца

Пет пъти съм се ваксинирал. И дотук не съм боледувал.Да прави всеки каквото иска-в края на краищата и болниците трябва да работят!

81

Анонимен

преди 3 месеца

ехеееей - толкоз рев и саполи скоро не бях виждала от антиваксърите - плачете нискочели мекотели

80

Malii kak ni lxjat

преди 3 месеца

Само дето тия генни терапии променят ДНКату,цитирам: Florida Surgeon General Dr. Joseph Ladapo says there is zero question that the mRNA shots could change peoples DNA. Moreover, he said, I think its probably likely that is, in fact, happening ! Молете се братя и сестри доидоха последните времена преди да видим нашия спасител Исус Христос! Дръжте здраво и не се подавайте на манипулации!

79

PFIZER

преди 3 месеца

Пише се само това което ни изнася . За това им се плаща , при това добре .

78

Анонимен

преди 3 месеца

мога само да кажа - БРАВО за ваксините

77

Сър Уилямс

преди 3 месеца

Колко сбъркана работа. Вместо открито да се обсъди, че е по - вероятно ваксината да помогне на възрастни и болни хора и е по - вероятно да навреди на младите и здравите, те (властите) се държат като ид"÷ио:#ти, твърдейки "Не! Всички ваксини са абсолютно безопасни за всички! Боцкайте се с 200!". С това си поведение само отв*"ращават нормално мислещия човек!

76

Още ли вЕрвате ?

преди 3 месеца

А колко са починали ???

75

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не казват колко точно са починали и колко са били увредени завинаги. Бройката е чудовищна. Това не са ваксини , а субстанции и те нямаха сертификат, а само бяха одобрени от СЗО, за да могат богатите хищници да станат по-богати.

74

Подкрепям:

преди 3 месеца

"Престъпници подготвят ни за епидемия от оф4и грип"

73

Страшна

преди 3 месеца

Наглост, защото остана ненаказана! Биолабораториите на биг фарма бълват зарази, след това идва на бял кон някое плешиво човече във военна униформа и почва да ваксинира заразеното стадо! Докога ще ги търпим?