132

до 136

преди 3 месеца

Ами какво се чудиш-хората си взеха болнични,купуваха лекарстваза 400-700 лева и си стояха в дома.А не като ония дето се ваксинираха и бачкаха като луди!И какво-платиха болничните на болните от Ковид! Антиваксърите са на далавера!Някои даже и двуседмична болнична екскурзия получиха като бонус! после-обезщетения заради Ковид. А който се ваксинира-всеки ден на работа!"Arbeit macht frei"както се казва!

131

Анонимен

преди 3 месеца

Необосновано твэрдение. По-скоро оправдание за някого!

130

Анонимен

преди 3 месеца

След 4 години ковид всеки е решил как да постъпи.Нито антиваксърите ще се ваксинират,нито ваксиниращите се ще се откажат.И това е нормално.Ако беше преди 40 години не би имало нежелаещи да се ваксинират.Сега-може.Ами като е така-всеки сам да си решава.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Ковид-19 никой от познатите ми не прихвана, които се ваксинираха в началото на 2021 година. Само едно семейство се съмняваше, че може да имат Ковид-19, но бяха без симптоми. Не мога да кажа същото за неваксинираните, повечето от които боледуваха дълго и тежко. После съжаляваха, че така са ги излъгали да не се ваксинират, но беше късно.

128

Др. Акула

преди 3 месеца

Ковид настинка преболедувах неваксиниран по-леко и по-кратко, отколкото съседката ми преболедува страничните ефекти от само едната доза ваксина. А пък "ваксинираната" ми жена боледува четири пъти по-дълго от мен и доста по-тежко. Как ви излъгаха, леле...

127

Анонимен

преди 3 месеца

Междувременно, според други - не по малко валидни - изчисления, "ваксините" срещу ковид са отнели 17 милиона живота.

126

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Няма данни в България ваксините да са убили някого." ---------------- интересно, по цял свят признават, че експерименталките трееепат хора и изплащат обезщетения, само у Територията няма жертви.. хахахахахаха.. лоша работа.. дори и на обезщетение не може да се надяват роднините ви.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Няма данни в България ваксините да са убили някого. Интересно колко от опечалените роднини на починалите неваксинирани са получили някакво обезщетение за заблудата да не се ваксинират?

124

Анонимен

преди 3 месеца

В България експерименталките убиха над 4000 човека. Интересно колко от опечелените са получили някакво обезщетение за успешното участие в този експеримент?

123

Анонимен

преди 3 месеца

В България ваксините спасиха между 40 хиляди и 50 хиляди живота.

122

Анонимен

преди 3 месеца

До Не лъжи!" Това няма как да стане при заразени около 200000, което е под 3% от населението." -------------- Ти що си мислиш, че всички са паникьосани уфцце дето за всеки соооппол ходят да се тестват???

121

555

преди 3 месеца

А как точно се разбира кой е и кой не е заразен от вируса, след като се даваха големи суми от международни институции за изолиране и представяне пред света на самия вирус и структурата му. Това не се случи. Всичко опира до гадаене по някакви симптоми, които са специфични и при други заразявания, още повече, че единствено патолозите след аутопсия и обследване на всички органи и системи, могат да дадат компетентно мнение за летален край на пациент, а аутопсиите в БГ клонят към 0.Въпросите остават.

120

Анонимен

преди 3 месеца

страхотни ваксини - добре че бяха те да опазят цялото ми семейство през 2021 г когато имаше много тежки варианти на ковид, а сега ни пазят от тежко боледуване - разболяхме се за първи път наскоро и го изкарахме с едно две апчихуууу

119

Анонимен

преди 3 месеца

ХАХАХА И УБИ 50000000

118

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Перат Урсулка!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Дебела лъжа на ковидпропагандата. Освен, че не изграждат имунитет, не предотвратяват заразяване, са и опасни, тъй като дългосрочните странични ефекти не са проучени.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Спасили са грънци.

115

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

преди 3 месеца

https://tkp.at/2024/01/16/top-kardiologe-peter-mccullough-herzversagen-nimmt-zu-bei-geimpften/ Един от водещите кардиолози в света е дал взривоопасни показания в парламента на САЩ, разкривайки опустошителните странични ефекти от кампанията за ваксиниране с мРНК Covid. Кардиологът д-р Питър Маккълоу беше един от няколкото водещи експерти, сред които д-р Райън Коул и д-р Кърк Милхоан, които дадоха показания по време на изслушване в Конгреса на САЩ в петък миналата седмица.

114

Сър Уилямс

преди 3 месеца

Кристиан Ериксон, футболистът който колабира и едва не умря на терена. Към всички фенове на К19-ваксината: Колкопъти преди този случай сте ставали свидетели на такова нещо? Тези случаи са се увеличили с 900%!

113

Анонимен

преди 3 месеца

Скапана проковид пропаганда