153

Анонимен

преди 4 месеца

И има защо. Това не е сън да се размине! Не знам нашите слуги на "народа" на какво се надяват и къде ще бягат?

152

Анонимен

преди 4 месеца

Всички слуги ,натегачи ,мижитурки че се стахуват от Тръмп )

151

Анонимен

преди 4 месеца

Кои служители, обаче? Дясната вълна помете половин Европа. Скоро са изборите са евро парламент, а след и немските парламентарно. Ако и там се получи същото (което, с оглед на всички събития и насторения, ще е същото като в Холандия), айде. Чай чай "Гейропата". Поне няма, да се налага да чета псотоянно мнени на 15 годишни, които си мислят, че са гей, ама е ги е страх, да говорят с хора от противоположният пол.

150

gogo

преди 4 месеца

Тръмп веднага ще спре войната - спирайки кранчето на $$$ без покритие, които САЩ пращат на укрите, така че здравей Европа без война : ) а всички тези "велики" ЕС водачи( оръжейни *** на частни компании в САЩ) не искат това, защото ще секнат лесните пари от комисионни :)

149

Анонимен

преди 4 месеца

А ние се радваме , защото ще спрат всичките напъни на сащисаните към завладяване на останалия свят за ресурси и доминиране като най-велики и демократични . Повръща ни се от тяхната демокрация и присъствие . Дано се осъзнаят хората вече и да правят каквото трябва !

148

българин ННН

преди 4 месеца

До българин - обаче много го харесват истинските здрави като българо-съветската дружба про-путинистки пидирастый!

147

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов - Ице, а да ти "минава" през кухото междуушие, че като смачка Тръмп либералните пси'хо'пати от Брюксел може да останеш без пенсия? И да се наложи да поработиш - нещо с което вие комунистите никога не сте били особено на "ти"? Щото без Европа ние българите в частност ще "цъфнем и вържем"! А докато дойде новия "9 Септември" ти по специално ще се храниш с лозунги и ще пиеш партийна пропаганда?

146

българин

преди 4 месеца

ЩОМ ЕвроДЖЕНДЪРИТЕ НЕ ГО ИСКАТ,ТОЙ Е

145

Анонимен

преди 4 месеца

До реалист - разбира се, че ще "спрат". Просто като се нахрани Песа Владимир с Украйна, той няма да иска повече салам! Поне не и в следващата година. Твоя свят се моли за Мир. За Руский Мирь! Добре, че нищо не зависи от вас!

144

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов - оффф, не ми се влиза в "дебат" с пенсионери дето отрано са станали да похейтят! За теб специално доколкото съм чел изблицита ти, и Доналд Дък е велик Американец, стига да гушка Владимир Путин.

143

реалист

преди 4 месеца

Европа се страхува,но целия останал свят се моли да се случи и конфликтите навсякъде да спрат

142

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/173 "Американския Президент не е нищо друго освен еманация на Лобито зад себе си!" - при първите избри на Тръмп, даже собствената му партия беше срещу него. Тръмп е велик американец!

141

Христо Христов

преди 4 месеца

Мачкай Тръмпе, мачкай всички либерални пси'хо'пати, особено тези в Брюксел!

140

Анонимен

преди 4 месеца

Цамо фашистите които търсят войни се страхуват от Тръмп !

139

Анонимен

преди 4 месеца

Американския Президент не е нищо друго освен еманация на Лобито зад себе си! Това как изглежда, говори или ходи Тръмп/Байдън/Друг не е от значение. Конците дърпат едни чичковци и лелички обитаващи "скромни" като за милиарди долари ранча в Щатите, чиито имена дори не подозираме. Именно тези "всемогъщи" персони ще определят кой ще бъде новата кукла на конци и как ще действа. Хайде не се превъзбуждайте от глупостите на Рижия Лунатик. Тая карта вече е изтъркана. Ще бъде нещо друго.

138

баба мара

преди 4 месеца

които и да е президент никакви отношения с това световно зло само беди кръв исмъ-рт ще ни донесе ако не са сащ няма да има воини по света никои няма данапада никого търговията ще процъфтява

137

Анонимен

преди 4 месеца

До ННН - абсолютно! Това е човека на Вова! Готав е да му намажат кънките и да го пуснат по пързалката.

136

Надълго

преди 4 месеца

До Анонимен 167 - разбирам, че това са ти всичките "аргументи". А израза "сащисани" вече говори достатъчно за умствените ти ограничения Другарю! И като нямат те място, може би жадуваш за едни "братушки"?

135

ННН

преди 4 месеца

Щом европейските чиновници не го харасват значи това е човекът!

134

Анонимен

преди 4 месеца

До Изборът на Европа? - от думите ти става ясно, ме Европа трябва да се съгласи със следното: когато на Гнома в Кремлин не му стане фишката и реши да излекува еректилната си дисфункция като нападне и разкъса съседна страна, Европа трябва възторжено да ръкопляска! След Украйна, може Молдова, а ти лично не би имал против и България, да?