67

Паню Баирски

преди 3 месеца

Руските въшкарници нямат място на никакви преговори, те трябва да бъдат отхвърлени отвсякъде!

66

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

Давос е сборище за САЩ и сателитите им. Без дребосъците разбира се. За България там едва ли ще се сетят.

65

Да, така е

преди 3 месеца

До rambaldievskievich: Светът може и без Давос. САЩ и сателитите им се закопаха и в Украйна и в Близкият Изток. И нищо смислено за войната в Украйна няма да измислят ако се водят от абсурдният "Мирен план на Зеленски". На това народът е казал: "Сметка без кръчмаря".

64

rambaldievskievich

преди 3 месеца

"Кремъл: Мир в Давос не може да се обсъжда без Русия" Ще им се. То светът може без тях, те - мир в Давос. Закопаха се. За векове се закопаха. (Ако, разбира се, при цялата си откаченост не направят нещо, от което изобщо и векове няма да има, понеже няма да има кой да ги измерва, тъй като и свят няма да има тогава.)

63

Я кажете колко

преди 3 месеца

Милярда струват на България да издържа нечий джамии на православна държава и Българският народ е принуден да напусне родината си че,Ибрахим крещи на 4 часа и получава субсидии от еврофондовете предназначени за Българско население.

62

Само ИДИОТ

преди 3 месеца

Може да си мечтае и да пише простотии да победи Русия!Все едно една пропаднала партия като ДПС да управлява Уолстрийт или сложиш 1 *** пред компютъра и да чакаш да построиш 150 предприятия които ограбиха и съсипаха държавата.

61

лайНАТО и

преди 3 месеца

смОТАН ще се отказват вече да хвърлят пари на вятъра в Украйна че, санкциите отиват срещу тях и цените се вдигнаха над 80% и разбраха че,да вземат пари от Русия е все едно от умрял да чакаш писмо?

60

Тръгвайте в атака

преди 3 месеца

Срещу Русия да си пусна телевизора.

59

Нема да се плашите

преди 3 месеца

Русия отвори новите халета 1918г.което е доста обнадеждаващо от досега използваните в Украйна.

58

хе хе хе

преди 3 месеца

Събрали са се губещите войната, викнали за цвят двама-трима неутрални и китайците. И обсъждат някакви варианти за мир, доста сюреалистични. Но никой не се е сетил да покани печелещата войната държава. Не е ли забавно:)

57

Анонимен

преди 3 месеца

Този *** ходил ли е, скоро на лекар?

56

Може

преди 3 месеца

Може, може и без Русия! Преди това трябва да няма вече Русия, и руско говорящи. Почнаха ги и трябва да се довършат както през 90. Съжалявам че ги пощадиха тогава. Няма цена за това свято дело, край на руския фашисси болшевизъм.

55

1856

преди 3 месеца

Може мир и без Русия... пример. кримската война.....

54

Анонимен

преди 3 месеца

КАКЪВ МИР БЕ МУСТАК ОБСЪСДАСЕ КАПИТУЛАЦИЯТА ВИ ---ИДВАШ ПОТПИСВАШ И ЕДИН ШУТ КЪМ БЛАТО МОСКОВИЯ ТОЛКОВА

53

Анонимен

преди 3 месеца

Как ще спрат САЩ войната в Украйна? Толкова труд и средства хвърлиха да я предизвикат? Защо не я спряха още при преговорите в Истанбул? Тогава казаха: "Никакъв мир! Ако ще воюваме, да воюваме!". Защо сега обръщат плочата?

52

ОФ

преди 3 месеца

Аз мисля, че ескалацията тепърва предстои. От лятото на миналата година наблюдавам и слушам повтарящи се декларации за силово отстояване на плана за еднополюсна глобализация. Рептилите започват открито да ни заявяват: Опитвахме се да въведем хегемонистичната глобализация с мекия брус, но след като вие, дoбитъk, се опъвате - ще обърнем дебелия край и със сила ще ви подкараме към светлото либерастично бъдеще.

51

Анонимен

преди 3 месеца

От 2 години Русия, чиято икономика е на 5-то място в света, воюва срещу над 50 обединени икономики на групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона. В групата са Хегемонът и слугите му, Г-7, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 2 години Русия воюва срещу групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона и цивилизованите, богатите и изключителните губят битката. Русия не иска да стига до Лондон, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Рекапитулация на слугинажната политика на Германия и на ЕС към Пиндостан: скъпи суровини, високи разходи, деиндустриализация, загуба на пазари, прекъсване на търговски връзки, инфлация, икономически спад, обедняване на германците и европейците като съюз, застой, риск от въвличане във война.

49

Анонимен

преди 3 месеца

На фона на радостното настроение от влизането на Финландия и Швеция в отан и призивите на Микрон към Си да вразуми Путин, идва омрачаващо известие за протеста на Пиндостан срещу решението за разполагане на руска военна база в Никарагуа. "Настояваме за отмяна на съглашението за въвеждане на ВС на РФ в Никарагуа", вика Пиндостан. Русия отговори сдържано, но твърдо: "Москва не се интересува от мнението на Пиндостан".

48

Анонимен

преди 3 месеца

Снимката е подбрана правилно - смее им са на акъла под мустак.