23

Анонимен

преди 3 месеца

Изядоха учителите, че им увеличиха заплатите с 8%, а шофьорите се оказа, че взимат повече от тях.Хайде малко да си намалят претенциите, а?Да не сравняваме образование и т.н.До кога в България среднистите ще получават повече от висшистите?

22

Анонимен

преди 3 месеца

След 15 години шофьорите на градския транспорт в София вече могат да стачкуват.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Разбрахте ли сега защо преди няколко часа ни информираха какви са заплатите в градския обществен транспорт?

20

Сашо Сладура

преди 3 месеца

Всички мошеници и подлеци които грабиха и унищожиха тази държава от 1989 година до сега, няма да избегнат съдбата на своите роднини от 1946 година,съдени от Народния съд ! Някои от тях ще успеят да избягатпри своите ментори в чужбина, но по-голямата част ще бъдат хванати в България !Като болшенството от тях ще бъдат изпратени в Колима (до живот) с руски товарни вагони, за да правят компания на чифутина Навални , който е осъден за присвояванияв . . . особенно големи размери

19

Анонимен

преди 3 месеца

Основна заплата 1500 лева, но с добавки за извънреден труд по нощите, събота, неделя, по празниците и т.н. може и 3100 лева да стане за водачите и доста по-малко, около 2600 лева за останалия персонал, който е над 60% от персонала. Аз не бих се хванал на работа, която е с подобно работно време.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Е нали получават 3-4000 лв.заплати,какви протести?

17

ей ама не ви е сррам

преди 3 месеца

толкова милйони за тоя градски транспорт . изпогази хората . метро , транваи , рейсове . по цял ден виеене . новите рейсове, бильета, извънредна работа . Пак пари искат . аман

16

Анонимен

преди 3 месеца

СПРЕТЕ ДА МИНАВАТЕ НА ЧЕРВЕНО БЕ!!!

15

Доктор Сър Пичук

преди 3 месеца

Ние настояваме за НАМАЛЕНИЕ НА ШОФЬОРСКАТА ЗАПЛАТА. 3200 лв на месец за да въртиш геврека по 3-4 часа дневно(през останалото време почиват) е прекалено много. Ходете работете в Европа за да видите как е там и колко ще ви платят. За нас редовите софиянци ще ни е по-добре да ни возят шофьори от Украйна или Виетнам.

14

Анонимен

преди 3 месеца

То кола е сложно да се шофира в тая Жунгла, какво остава за автобус, като са им високи заплатите хващайте се вие бе, още първия ден ще побегнете с писъци.

13

Бачкатора

преди 3 месеца

И аз искам увеличение на заплатата с 30 процента, ама шефа като чу и рече, добре......ама друг път.

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Учители са само рончета вече и няма нужда от тях, а и бг пращат децата си на запад.. А програмисти ги съкращават и не плащат и данък с мо десетак от който държавата губи милярди а печелат фирмажии и запада.

11

Public enemies

преди 3 месеца

Щом има недостиг на шофъорите и работят извънредно заплатите трябва да се увеличат и държавата да инвестира пари в това, а не примерно в заплатите 2-3 000 на МВР, които не правят нищо особено по цял ден, размотават се.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Менте протести и си заслужават ниските зплати. Протест е като спреш и софиянци тръгнат пеш за да разберат и свалат Пипи и Гейрб. Като искат заплати трябва да дигнат и билета на 10 евро както е в Германия/

9

Анонимен

преди 3 месеца

Е нали средните заплати са им високи,явно тия зад бюрото са им ги надули ,а тия дето въртят геврека едвам свързват двата края.Имало пиле със зеле един яде пилето ,а другия зелето иначе погледнато и двама са яли пиле със зеле

8

MM100

преди 3 месеца

До АнонименАз само да те питам тебе понеже явно ги разбораш. Тоя *** и *** програмист дето не може да работи друго какво произвежда - хляб, картофи? Че нещо не се сещам? А и друго - колко хора е оставил без работа тоя ***?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Да #2 А бе пич,като ти се виждат високи заплатите на автобусните шофьори,стани и ти един от тях!*** то отстрани е много лесно да говориш глупости! Никой не взема заплата 3000 лева,освен шефовете,може би! А за тежката амортизираща работа,въобще не искам да споделям! И друго,в България затова сме на тоя хал,решил някой сектор да стачкува,и веднага се намира някой умник да каже: на тия как им не стигна!Докато няма подкрепа от цялото общество за всеки един протест,няма да се оправим!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Учител - средно 2к. Програмист - средно 5к. Въртач на волан като програмист ли иска да изкарва? Ми да отиде на едно Софтуни, ама ще гледа като индианец там!

5

Анонимен

преди 3 месеца

е нали показаха че в софия визмат средно 3200 лв бруто, тия колкото ИТ ли искат ?

4

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАТВАРЯЙ! И без това в автобусите се возят само клошари гратис! Работещите хора си имат коли. Да стават бакшиши и там да видят как се изкарват пари!