84

Анонимен

преди 4 месеца

До 92/Е ти така си мислиш ,да се пробваме да видим дали е така щото Украйната изобщо не я имало до ония ден

83

ХиМлЕрА от ЕС ЕС

преди 4 месеца

Сградата на дирекция на полицията на Мария Луиза и бул Сливница трябва да се направи на музей на червения терор това е въпрос на държавна политика!!!Ако иска гази ши бана държава да спре да бъде толкова жалка трябва да каже истината за своята гнусна комунистическа татароманголска пиндустанска история!!!!

82

Анонимен

преди 4 месеца

До 93 Е като ти стане главата лека пак се обяснявай кой. ,какъв е

81

Анонимен

преди 4 месеца

До 90.Е ти правиш ли разлика между подкрепа и това,че някой. не харесва наглите украинци ,а пък после това било онова било.Май не разбрахте,че сте в чужда държава та чак и ще се обяснявате кой ,какъв бил .Я ходи в Германия и се пробвай с тия работи да видим дали някой ще те търпи

80

Вацлав Хавел

преди 4 месеца

От 1944та до сега България е жалка държава изградена на страх и лъжи.

79

Анонимен

преди 4 месеца

До 88 Ами ходи и махай бе или да те наритаме на там да разбереш ,че тук не ти е Украйната да си побутваш украинската простотия .Дреме му на някой за камъни и бетон

78

В.ЛЕВСКИ

преди 4 месеца

Кой подкрепя Русия не е българин а Татарин!

77

Анонимен

преди 4 месеца

До 87 Е за руснаците не знам ,ама българите скоро ще се развихрят и ще наритат наглите украинци дето си помислиха,че тук им е Урколандия и могат да си правят , какво си искат и някой е длъжен да ги търпи

76

ХиМлЕрА SS

преди 4 месеца

79 И в България ли ше се развихрят руските *** да освобождават цивилни от свободата и живота като в Украйна и да хвърлят ракети по жилищни блокове.Това ли са ви героите ни що же ства татарски!

75

tot

преди 4 месеца

Никой не разбира ЗАЩО Е СЪЗДАДЕНО ООН след като са едни пионки и никаде нищо не са помогнали,а сало лъскат столове и ХАРЧАТ НАРОДНИ ПАРИ разни чиновници с тлъсти заплати!!!

74

ХайлХитлер

преди 4 месеца

Трябва да се помага на братята украинци да спрът червената чума преди да е дошла в България.

73

идиот

преди 4 месеца

Предлагам, ние да дадем тия милиарди! имаме много, и не ни трябват, щото, всичко си имаме!

72

14/88 Hail Hitler

преди 4 месеца

На мен кой ще даде?

71

Фитьо

преди 4 месеца

Гълъбът на мира да не е отлетял от ООО или улична котка от Ню Йорк е вечеряла с него?

70

мак

преди 4 месеца

А пък в Африка хората гладуват и нямат вода. В пакистан жените са забулени и това е дискриминация, и подобни лошотии. Как да помогнем на всички? За украйна толкова се дава за отбрана, после ще се дава за възстановяване, сега за пострадалите и пак е малко. Бездънна яма, а всеки има ограничени възможности.

69

Христо Христов

преди 4 месеца

Хайде сега нашите евроатлантици да се бръкнат и извадят по 1000лв. Към 5 милиона гласували на 2 Април за ЕС, по 1000 лева - над 2 милиарда долара...ама са неграмотни и некадърни, мързеливи и про'с'ти и гласуват ЕС да им дава МРЗ.

68

Закривай окрайна!

преди 4 месеца

ЕССР да помисли най-после за бедните европейски държави! Във Франция, Германия .. пенсиите хиляди евра, а в България 300-400 евра!!!!

67

Анонимен

преди 4 месеца

Ел ке , дари си заплатката

66

Анонимен

преди 4 месеца

Абе днеес-а, а нещо да напишете за протестите в Германия дето са блокирали половината държава???.. или за подобни неща ви е забранено да пишете?

65

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Нали Зелю неска каза че другарите от ШАШ че все още не са превели повече от 70% от обещаните пари!Яко пране!