6

Анонимен

преди 3 месеца

И да - всички калории са еднакви ! Който не вярва - да пробва само с по 3 шоколада на ден (около 1500 Ккалории) и нищо друго и после да ми обяснява, че "въглехидрата това онова" .

5

Анонимен

преди 3 месеца

Много добра статия! Браво!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Отслабването си е чиста математика. Плюс и минус. Който разбрал - разбрал. Цурките с баница в ръка дет все жуберкат нещо и все не са отслабнали, щото им бил бавен метаболизъма, то при толкова ядене трябва да ги въртят на чеверме, та да им стопят сланините.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм с инсулинова резистентност и пия Метфогамма

2

Анонимен

преди 3 месеца

Освен с калориен дефицит, друг начин за отслабване няма. А той е повече разход, отколкото приход. И колкото е по-голяма разликата между двете, толкова по-бързо е отслабването. За здравословно отслабване не говорим. То е съвсем друго нещо. При него отслабването става бавно, като човек се движи много и се храни по-малко с храни, които съдържат правилно разпределение между всички необходими нутриенти, без изключване на такива и без намаляването под научнодоказаните проценти.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Кой каквото и да ви говори, трябва си глад. Всякакви опити да се направи нещо, което да е близко до по-свободното хранене не дава голям резултат. И стига с този йо-йо ефект! Като си плюскаш няма как да отслабнеш. Да има някои с инсулинова резистентност и много други заболявания, но с повече воля може да се отслабне. В концлагерите как са оживявали дълго време без храна? И да калорийния дефицит трябва да е над 1500ккал, за да топиш по 160-170гр мазнини дневно, това прави 1кг мазнини седмично.