207

Стефан

преди 3 месеца

Лично гледах по френски канал как в Буча някои от труповете пушеха цигари. В друг дубл труп до тротоара се беше преместил. Фактите господа,фактите, не каквото ви кажат от Квартал 95. А дамата илачук (уотевер да нейм из) е професионална орално-мануална специалистка. Извод=Всичкото укро е бидло.

206

ХАХА ХА ХА!

преди 3 месеца

Още чакаме руските ракети а се свършат!

205

аз гледах друго

преди 3 месеца

Укропитеците се жалват че корейските са безшумни. Поради това урките дават много фира - когато скачат да се предпазят вече е късно!

204

ГлупОст

преди 3 месеца

До АнонименМислиш ли ,че някой ти вярва?!Огледай се навън брато ,ако си в София!Навсякъде има камери!Много от убийствата за заснети !Убийството на човека с колелото го има заснето от дрон!Защо вашите хора не показаха сателитни снимки от Буча!?Вместо да разтягаш пропагандни локуми ,отговори що не показахте ваши сателитни снимки ?!Същото е с Каховка!на 80 % е сигурно ,че вие го взривихте!Нали се сещаш ,че сеизмичната вълна от взрива е една ,когато удара е отгоре и друга когато е взрив в основата!

203

Артилерист

преди 3 месеца

Някой знае ли разликата между снаряд и заряд?

202

Анонимен

преди 3 месеца

Хората на Ким Чен един хладилник не могат да направят а рашаците купуват ракети от тях.Сев Корея са като руснаците, всичко е ПОКАЗУХА( бутафория).

201

Анонимен

преди 3 месеца

поредната глупост

200

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 226 На всички тела в Буча имаше опознавателни знаци за руските войски и за техните привърженици (бели ленти), а на десетина от труповете ръцете бяха в белезници. На всичкото отгоре няколко месеца по-късно в Интернет се появиха снимки как украинците докарват с пикапи тела на убити от тях хора и ги оставят по улиците (дърпаха ги с метални въжета с куки и телата падаха от пикапите. После с куките ги влачеха от двете страни на улиците) но това се потули. Филмчетата и снимките изчезнаха.

199

Анонимен

преди 3 месеца

до 224 Украинските смешници снимаха и с хеликоптери разбитата колона. Снимаха 5-6 километра и клипа спря. Има го в ютюб. Тогава го гледах не знам как се казваше клипа. Няма значение...това с 64 километровата колона пак казвам украинците задминаха и краварите от Холивуд с кацането на Армстронг на Луната. Обаче най-жалкото и долно и гнусно беше, как западни медии отиват в Буча, а там украинските фашисти наслагали някакви тела и казаха: Руските изверги избиха 400 души мирно население. Гнусни укриии

198

Анонимен

преди 3 месеца

До Бонго Бонго Северна Корея от Русия получава храни, не само зърно, плюс горива. Също така, руснаците внасят материали за севернокорейските шивашки фабрики да шият дрехи и обувки, плащат на съответните заводи и после ушитото си го продават в Русия. Да, Северна Корея са под шефството на Китай и всичко, което им е нужно и е под санкции се внася от там.

197

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 222 Никой не спори, че може да е имало унищожена колона и някакви подлизурки от БТВ са ги пуснали да снимат. Но те не са снимали 64 км. Това е е грандиозна лъжа. Максимум колоната да е била 6 км. Виж в Полша като блокираха границата 1400 камиона до къде стигаше колоната. А в 64 км трябва да е имало 4600 машини, което е повече от колкото изобщо руснаците използват в Украйна в момента. Един вид украинците унищожили всички коли на руснаците, а те си воюват без да им мигне окото???

196

Анонимен

преди 3 месеца

Руските модерни ракети, когато приближават целта, пускат до 10 имитатори, които на екрана на локаторите изглеждат като копие на самата ракета, пускат и електронни свои копия до 20 броя, които ПВО "вижда" като други ракети, плюс значителен брой имитатори на работещ ракетен двигател. Има снимки и филмчета в Интернет от преди две седмици, как преди да удари "Калибър" пуска примамките. Украинското ПВО стреля и уж "сваля" тези електронни копия а ракетите му после падат върху жилищни блокове.

195

Анонимен

преди 3 месеца

до 215 Не говорим тука само за търсачки в интернет по повод военната 64 километрова колона. Самите *** от нашата телевизия Btv бяха на мястото на събитието- тоест до изгорели танкове от тази колона. Не си го гледал май. Показаха два изгорели танка и с голям трепет в гласа казаха, че е разбита 64 километровата руска колона край Киев. Мухахахахахаха... Няма такива жалки *** ей!

194

Анонимен

преди 3 месеца

До Бонго Бонго Ама къде ги четеш тези глупости човече??? Отвори в Интернета анализи от сериозни източници. Американски експерти от Пентагона писаха официален доклад - нито един "Кинджал" не са успели до сега да "свалят". И там се иска драстично увеличаване на бюджета за военни разработки, за да се надяват до 10 г да изградят поне система, която да може да ги следи от космоса. Но тъпоуумния Кличко показваше "кинджал" свален от тях, който се оказа обикновена бобма но не свалена а не гръмнала.

193

Бонго Бонго

преди 3 месеца

СЕВ. Корея се снабдява с материал от Китай. От Русия зърно и това е.

192

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Уж неуловимите кинжали , станаха уловими, значителен процент укр пво ги спира във въздуха.

191

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как северно корейските снаряди да са некачествени, защото при това положение произвелия некачествени снаряди го разстрелват. Там няма майтап. Писалия пропагандната статийка идея няма колко свирепо се контролира производството на оръжия и боеприпаси в северна Корея и как се наказват вредители там.

190

Анонимен

преди 3 месеца

до 215 Човече, какво да смятам колко машини има в 64 километрова колона като аз се смях с глас на пропагандата на украинските фашисти и на западните също, след като прочетох новината тогава? Кой нормален би си помислил че това е вярно? Какво да смятам? Аз ако тръгна да смятам значи първоначално може и да съм си мислел че е възможно това??? Муахахахахаха...Не ме занимавай с украинските и западните жалки пропаганди.

189

Анонимен

преди 3 месеца

До Бонго Бонго Не знам колко е супер немското качество, но "некачествените и ръждясали" оръжия на руснаците, както ги наричат НАТОВ-ските пропагандисти, ги направиха на салата. И затова украинците прехвалените Чаленджър гледат да не ги пускат на фронта, че и от тях руснаците ще направят салата.

188

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 208 В търсачката имаше и други изненади, примерно по изборната кампания в САЩ като търсиш Трамп излизаше "идиииот". Не се ли сещаш, че това са пропагандни PR кампании, подобни на измислиците, които четем тук всеки ден - как Путин е умрял и какво ли още не, което болен мозък може да роди. Но все пак, вземи калкулатора и сметни колко машини има в 64 км колона. Абсурдно е, нещо като постановката в Буча. Гьобелс го е казал - колкото по-абсурдна и бомбастична е лъжата повече и вярват.