23

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 3 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето. На който не му харесва му показват границата да си ходи. Ако деца на емигранти търчат и крадат по пазарите, цялото семейство го екстрадират. След 2 криминални прояви нарушителят получава последно предупреждение. След трета криминална проява изчезва. Там затворите са полупразни. Икономисват хората, затова им е висок стандарта. Гражданите уведомяват полицията писмено за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им. Така поддържат стандарт.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Явно ГЕРБ, СДС, ДБ, ПП и Спаси София не могат да се разберат кой колко и какво да краде.

21

Анонимен

преди 3 месеца

21 В "Синя София" са един файтон хора, иначе нямаше да се съберат с ПП, които манипулираха изборите, алабала с президента.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Вили Лилков незнае къде се намира, както и ДБ, вляво, или вдясно. Как заради ДС, Радев, остатъците от някогашното СДС олевяха. Жалко.

19

Накратко :

преди 3 месеца

Мис Бони + Василка ДС = ВНЛ

18

Оставка и

преди 3 месеца

НОВИ ИЗБОРИ !!!!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Стига сте ни занимавали само с тази Лилка, пиянде и половина ...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Голям коментар, голяма мисъл. Само дето Вили Лилков е от "Синя София", а не от "Спаси София". След като автора не прави тази разлика има ли смисъл да четеш нататък

15

Анонимен

преди 3 месеца

На влашкото пиянде торбичките под очите му стигнали до носа.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Това у е Вили някакво еврейско ли е ?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Наздраве Вили!

12

Забраванковци

преди 3 месеца

Столична община до момента: 1. "Забрави" да почете освобождението на София от турско робство; 2. "Забрави" да почете Ботев; 3. "Забрави" да почете годишнина от жертвите (почти изцяло ЖЕНИ, ДЕЦА, СТАРЦИ) от английските и американски бомбардировки през втората световна (военно престъпление с паметник на УБИЙЦИТЕ); 4. Вместо Коледа, реши да наложи на столичани да празнуват..."океанското биоразнообразие" и замени елените с розови еднорози, Дядо коледа с костенурка, снежинките с медузи. СлучаЕноС?

11

свободна европа

преди 3 месеца

"свободна европа" излезе с поредната хрумка - искат от България да извади от учебниците "Аз съм Българче", защото "как ще се почувстват децата на 100 000 бежанци". А "медиите" - нищо - тишина! Днес.бг, къде сте? Или сте СЪУЧАСТНИЦИ??? ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ ИМА ПОСЛЕДИЦИ! Запомнете го! Тук правите ИЗБОР! И до момента той е фатално ГРЕШЕН! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! ОТГОВОРНОСТТА Е ЛИЧНА и се носи от ВСЕКИ! И вие ще я носите!

10

Варненец

преди 3 месеца

Господа от София, направете на това място в Борисовата градина паметници на достойни българи-Левски,Ботев, Раковски, Бенковски, Захари Стоянов, Стефан Стамболов,Димчо Дебелянов....Във Варна има една алея на възрожденците,не може да се каже че много хора ходят, за съжаление, но е хубава! До нея стърчат два грандиозни урода на социзкуството и ,,култура" и никой не може да ги махне!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Няма нужда да търсят начин, като не могат да почнат работа, да подават оставки и да разтурят калимерат. ОСТАВКА!

8

СДС =

преди 3 месеца

Дами и господа, Вие гледате Стани богат. Намираме се пред въпрос за 100000 лева. Какво означава абревиатурата СДС: Съюз на Доносническите Синове / Само Държавна Сигурност // Слава на Държавна Сигурност /// Социалистическа Държавна Сигурност

7

Анонимен

преди 3 месеца

Какво СДС бе - СДС умря преди 20 години :)))

6

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 5 "Този е от партията на Гнома - и двамата са дърти комунисти." ЛЪЖА! Проф. Лилков е от истинското СДС, което се разпадна заради ко...му...ни...сти-костовачета като Гнома и нароиха безброя от мутро-олигарси.

5

абе

преди 3 месеца

Вили дай път на младежта бе не се ли наяде ............

4

Анонимен

преди 3 месеца

Този е от партията на Гнома - и двамата са дърти комунисти :)))