38

Политкоректен

преди 4 месеца

Добре написано. Иначе причините за горните констатации ги знаем всички.

37

Анонимен

преди 4 месеца

13:20 е космическа времева честота, която синхронизира всичко в сътворението, от безкрайно голямото до безкрайно малкото. Цолкин е съвършена система от съотношения, отнасяща се до всички форми на съществуване. В него всяко нещо е свързано както със самото себе си, така и с всички други наще. Резонирайки на честота 13:20, ние по естествен начин се синхронизираме със себе си и със ставащото.

36

Анонимен

преди 4 месеца

СЛЕД КАТО ЖЪЛТАТА ПОДВОДНИЦА ЯПОНИЯ ОТРОВИ ВОДИТЕ НА ТИХИЯ ОКЕАН, ЖИВОТА В НЕГО И ВЪЗДУХА НА ЗЕМЯТА С РАДИАЦИЯ НАСТАНА ВРЕМЕТО В КОЕТО ТРЯБВА ДА ОБЯВЯ КООРДИНАТИТЕ ЗА ГАЛАКТИЧЕСКОТО НИ ПЪТЕШЕСТВИЕ И ЗА ОТВАРЯНЕ НА ПОРТАЛА (МЛЕЧНИЯ ПЪТ) И ВСЕЛЕНАТА .... ДОЙДЕ ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА 13:20 = 20:13 = 2013

35

Анонимен

преди 4 месеца

Великият Български Владетел КАН МОТУН (200 - 174 г. пр. Хр.), създава най- голямата Империя в Човешката история, завладява Китай поставяйки го във васална зависимост от Българите. Кан Мотун владее 27 хароди през II в. пр. н. е. от Каспийско море до Великия океан, вкл. Япония, до Кашмир на юг.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Отдавна не бях чел толкова префърцунен, нечетим текст. Тоз' доцент съвсем е изтървал влака. Горките сегашни студенти в ИУ Варна, където завърших и аз, да трябва да общуват и бъдат оценявани от това недоразумение на науките. То не бяха тези, антитези, терминология на абстрактно ниво и т.н. вместо директно да се опише кратко и ясно проблема, се разтягат едни локуми. А проблема е, че се напълни с навлеци от близо и далеч, които лежкунят по цял ден и загрозяват пейзажа. Решението е ГУЛАГ и бач.

33

Европеец

преди 4 месеца

Че там е пълно с путинисти които са улични шутове и търсещи работа

32

Анонимен

преди 4 месеца

Откъс от книгата "За Съдбата на Народите" от богомилския жрец Петър Осоговец, 956 г.м.ера. И РЕЧЕ КАН МОТУН : "Който продаде или дари даже педя българска земя на чужденци - да бъде наказан със смърт".

31

Анонимен

преди 4 месеца

".... Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят Византия навсякъде, а България като огнена птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде." "Защото гаснат звездите една по една. Ала Божият пояс ще свети вечно - и Млечния път ще бъде светъл саван над Вселената...." "Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна!"

30

Анонимен

преди 4 месеца

"Духна тогава Бог в простора и осени божествено манование Млечния път, та рой светли ангели се родиха и там повели Бог Млечния път да властва над България." "И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа близнаци в Междуречието, изгоря Гърция, погина Юдея, разсипа се Рим, само Византия и България останаха."

29

Анонимен

преди 4 месеца

Вилиян Кръстев има много, ама много сбъркани представи за свободата! Не може да има свобода, когато държавата отнема от тези които работят, учат, развиват се, градят и надграждат, за да раздава техните пари на разни мързеливци - това е тирания. Равенството само пред закона, всякакво друго социално-икономическо равенство е зло!

28

Анонимен

преди 4 месеца

"А народите не се бяха родили още на земята, но те живееха в чертозите на Господнята Всемъдрост" "И всички народи получиха от Вечния по един звезден дух - само над България тъмнееше мрачина и звезден ангел не развя криле над нея." "И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога Твореца, ала нямаше вече звезда и звезден дух."

27

Прокурора на Пелишат

преди 4 месеца

Статията е една изключителна измишльотина! Бил съм в Болоня и мога да кажа че видях само един просяк цялото му лице беше татуирано! Хората са весели града е много подреден има много туристи! Летището Аеропорт Маркони е поне 5 пъти по-натоварено от София! ЖП гарата е възлова!Града е уникален,да има много черни имигранти,но статията е много подвеждаща и пропагандна!

26

Паню Баирски

преди 4 месеца

Недоубит комунист!

25

Анонимен

преди 4 месеца

какво значи "социални неравенства"? Ами не сме равни, господа комунисти. И никога няма да бъдем. Едни сме по-добри от други, по гъвкави, адаптивни, интелигентни. Още Маргарет Тачър го е казала - бедността е следствие на дълга поредица погрешни решения, взимани през живота, повечето породени от мързел и глупост.

24

Анонимен

преди 4 месеца

"И вложи Творецът седем духа в седем светила, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел да води по един от седемте народа"

23

Анонимен

преди 4 месеца

Значи, другарки и другари, нашите основни цели са постигането на социализъм, влизането ни в Шенген и падането на визите за САЩ. Тия в кашоните, защо ли предпочитат да са на улицата в Болоня, вместо в завода за производство на ракети Кинжал в Уралска област, просто не мога да си го обясня.

22

НеРазбирам

преди 4 месеца

Държат някой насила в Болоня? По съдържанието, Вилияне, все едно сте бил в Северна Корея?

21

Анонимен

преди 4 месеца

"А в четвъртия ден Господ съсдаде звездите да красят твърдта небесна и да бъдат знемение за векове и народи. Седемте едри звезди сътвори Предвечният и седем области от небето им повери."

20

Анонимен

преди 4 месеца

(((СЛОВО КАН МОТУН))) ВСЕЛЕНСКИ И ГАЛАКТИЧНИ БРАТЯ И СЕСТРИ, НАРОДЕ НА ИДЕЛ ПРЕДИ КРАЯ НА МАЛКАТА АТЛАНТИДА ПРЕДИ 16 758 ГОДИНИ СЕ ОТВОРИ ПОСЛЕДНИЯ ПОРТАЛ НА ЗЕМЯТА КЪМ ГАЛАКТИКАТА ОЦЕЛЕЛИТЕ АТЛАНТИ СЪЗДАДОХА СВОЯТА ДЪРЖАВА ИДЕЛ - КОНФЕДЕРАЦИЯ от седем арийски, финоугурски и алтайски племена, откъдето и името (Иде=седем и Ел=племе) Държавата получава и второ название на господстващия народ - Българи, Бул-възвишени и Ари-Свободни. ВЪЛЧЕТО МЛЯКО БЕШЕ ЕДИНСТВЕНО С КОЕТО МОЖЕХА ДА НАКЪРМЯТ ОЦЕЛЕЛИТЕ

19

Анонимен

преди 4 месеца

Щом предпочиташ да спиш в кашон в центъра на Болоня и да просиш от туристите, вместо като нормален човек да си намериш работа, жилище и да плащаш данъци, значи не си за жалене. Това си е твой свободен избор. В нашият вход се настани под наем сирийско семейство бежанци с три деца. Бащата е плочкаджия и работи на строежи. Справят се добре и се интегрираха много бързо. Значи можело.