58

Анонимен

преди 3 месеца

До ЕмигрантНикакъв емигрант не си. Позор за България са полуграмотните, злобни същества като теб.

57

Научното жури 2014

преди 3 месеца

Ей, само социализЪма и "ВИНС" (леле-мале) са в екс-комунистическите ви мозъци. В тоя текст няма и дума, възхваляваща социализъм. Кръстев описва социални проблеми в ЕС, говори за солидарност, равен старт. Понятия от политиката на всяка западна държава, но висока топка за изплюлите се тук полуиндивиди, чак и бивши състуденти. Ама много нечистоплътно, бе. Та, мижитурковци, какво повече сте постигнали от Вилиян, доктори на науките ли сте, ами цитирания, публикации? Реторичен въпрос за кръгли нули.

56

Емигрант

преди 3 месеца

Такива като този болшевик се раждат само в Русия и България, такива Yроди могат да объркат само малкоумни същества и макаци със закъсали мозъци, много е срамно, че развъдник на такива екземпляри е България ! За първи път се радвам, че Ботев и Левски не са между живите за да поемат такъв срам от български индивид ! Този пропагандист на кремълската мумия изписал толкова лъжи за Болоня не е за вярване, че човек може да ги изкаже ! Позор за България !

55

Вилиян лъже!!!

преди 3 месеца

Равни шансове за развитие и реализация по времето на социализма?! С привилегиите при кандидатставне в средни и висши училища? С даването на преднина в кариерното развитие на децата на АБПФК и на членовете на БКП? С предимството, давано на АБПФК и на децата на АБПФК, когато се чака ред за жилище?!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Тоз пише за Маркс и ценност залегнала в бившите социалистически страни. Ай бегай.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Продължение - за Вилиян Русия е Велика, Русия е безпогрешна, Русия е перфектна, Русия винаги е права, Ленин е велик, Сталин е велик, Путин е велик, България трябва да се управлява от БСП, да напусне ЕС, НАТО, да затворят границите, да бъде с Русия и подвластна на Русия, да почнат репресии срещу противниците на комунизма и Русия.....Чудя се кой го е направил доцент във ВИНС-а, докато най-добрите студенти от нашия випуск сме по Европа, Канада, САЩ..

52

Анонимен

преди 3 месеца

С този Вилиян Кръстев сме състуденти. Чистокръвен комунист, подкрепящ безрезервно престъпната Русия и комунистите, за сметка на България. Баща му е стар партиен кадър, има няколко хотела на първа линия на морето. Написал е абсолютни глупости, както винаги, всичките му статии и "книги" са такъв просъветски буламач.

51

Анонимен

преди 3 месеца

ПРЕДСТОИ ОТВАРЯНЕ НА ПОРТАЛИ МЛЕЧЕН ПЪТ ГАЛАКТИКИТЕ И ВСЕЛЕНАТА

50

Анонимен

преди 3 месеца

Нека завинаги българите останем вечни българи и братя помежду си. Нека българското цвете повече никога да не загуби нито едно листенце.

49

Анонимен

преди 3 месеца

У нас едно време казваха: "Ако си взел името на чужд човек - значи си станал като него. Значи ние, българите, не можем да взимаме чуждите имена и да се одчуждаваме едни от други.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Където и както и да живеем ние, българите, трябва да помним нашето гордо Българско име и да го предаваме на нашите потомци. Не заради управляващите, а за да бъде нашата съвест чиста.

47

Анонимен

преди 3 месеца

По същия начин както в Македония, и в "Татарстан" се опитват да обявят българите ( Волжските) за не българска нация, само че не "славяно-македонска", а "тюрко-татарска". "Славяни", "тюрки", "татари" - всички тия и много други имена са били натрапвани и продължават да се натрапват между българите с една единствена цел - да се унищожи името българин. А няма ли го името българин - няма да го има и народът на българите.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Въпреки действащата Конституция на Русия, се забранява дискриминацията по национален признак. Съвсем малка част от волжските българи успя след дълггодишни съдебни искове и процеци да получи паспорти със запис на своята националност "болгар". Емисарите от "Татарстан" пътуват често сред гагаузите и сибирските българи, за да ги убеждават в тяхното "турско-татарско" самосъзнание.

45

Знаете ли, че

преди 3 месеца

името Вилиян слагат на децата си онези, които боготворят Ленин - подписът му бил В.И.Лен ..., и в нашата ономастична система са се появили имената Вилиян и Вилияна. И въросният Вилиян, в качеството си на ДОЦЕНТ, втълпява на бъдещите икономисти, че днес имало просяци, клошари, жрици на древния занаят поради икономически причини. Доцентът-икономист-комунист не знае, че днес нашата икономика страда от липса на работна ръка и че на когото не достигат пари може да си ги набави като започне работа.

44

Джордж Оруел

преди 3 месеца

Другарят доцент представя тази нерадостна картинка с една цел: да ни насочи към уж щастливото ,,развито" социалистическо общество. Само че пропуска някои малки уточнения, а за други съвсем откровено послъгва.Другарю доцент, в недоразвития социализъм нямаше никакво равенство. И никакви твои способности и лични качества не те правеха по-успешен. Просто ставаш член на партията и се учиш как да свалиш по-горния и да заемеш мястото му. Да, другарю: всички са равни, но някои са по-равни от другите...

43

Анонимен

преди 3 месеца

Предупреждението на Пакал-Вотановия Телектонон в същината си гласи, че ако Григорианския календар не бъде подменен с Календара на 13 - те луни, човешката раса ще се лиши от бъдеще, предизвиквайки биосферичен колапс, Говорещата тръба на Духа на Земята продължава чак до кристалното сърце на Гея, позволявайки й да общува директно с всяко същество, синхронно подравнявайки различните измерения. Гласът й сега се чува от есеки, който слуша с отворено сърце.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Каменния тунел е наречен Телектонон, което означава Говореща тръба на Духа на Земята или Говорещия камък на предсказанията. С откриването на гроба на Пакал през 1952г. говорещата тръба е изпълнила предназначението си. Отварянето на гроба става точно 1260 додини след неговото запчеатване през 692г. От запечатванто на гроба до края на цикъла на 13 бактуна през 1012г. изминават точно 1320 години.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Ако някой иска да чете смислени тезиси относно свободата, да чете Ницше, а не тази комунистическа бълвоч.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Според маите краят на Петото (((СЛЪЦЕ))) ще е време на освобождаване на душата от плътността на материята посредством космическо пробуждане, резултата от божествения план.

39

Анонимен

преди 3 месеца

КАКВО (13:20) с КАКВО (12:60) сме ЗАМЕНИЛИ? Честотата на вечността -13:20 с Честотата днес - 12:60 ... тоест Богоцентрична с Работоцентрична - Дом с Автомобил, Семенство с Корпорация, Градина с Работно място, Интимност с Различни роли, Уют с Кариера, Култивация с Професионализт, Култура с Електронни медии, Изкуство с Война, Нулев бщджет с Кредитна карта, Себеразвитие с Консуматорство, Обучение с доходи, Цялата земя със Недвижима собственост!