105

Анонимен

преди 4 месеца

А руският депутат дали разбира, че пловдивчани са загрижени за собствените си , а не за рските интереси

104

Анонимен

преди 4 месеца

Да си зове, кой му пречи. Нали е глас в пустиня.

103

Анонимен

преди 4 месеца

Мали-и-и-й ,толкоз много gженgъpcku златотърсачи и под тази тема , готови пак да разтворят широко седалищни мускули за поредните грантове !Продължавам да се убеждавам , че проточилото се 500 год. турско "присъствие" не е било по вина на Турция ! Национални приоритети , какво да се прави ...

102

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Ето как настройват българи да се бият срещу българи в България. Вън руски БОРСУЦИ вън от България.

101

Сомунист

преди 4 месеца

айде, тоя ще яде ***, не си струва с флекс - дори бронз няма в него. От *** става само ***.

100

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

Инициатива на народа колкото и инициативата за премахване на монархията (под гоморска окупация), колкото и изборната "победа" на чирвените содомити веднага след окупацията... Да вървят на свая мать у някой от цилиндрите на двуцилиндровия двигател, циклично-възвратно-постъпателно.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Бесарабинът (този, не всички) няма акъл за една копейка.

98

Анонимен

преди 4 месеца

И Бесарабов ще потъне в историческа неизвестност, барабар с Альошата си. Днешните младежи хихикат, като им разкажеш за соца. Смятат, че си измисляме извращения.

97

Таман

преди 4 месеца

Представям си да не бяхме в НАТО... този български изменник (щом се казва Бесарабов явно е от български произход) досега да е влязал в Пловдив с войска да си брани цимента. Гаах ти ку хи те лей ки шовинистки! Имат си чуждите държави за разграден двор. С промит мозък не се спори. Справка: апологетите на Копейкин.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Е на евролунатиците общината има би шута пък те нека подскачат

95

Анонимен

преди 4 месеца

Да призоваваш за бунт в чужда държава е пряка намеса във вътрешните и работи. Да построят български паметници в Раша, колкото съветски има тука и тогава да искат реципрочност. Къде е паметникът на азбуката, която им дарихме?

94

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Вън

93

Анонимен

преди 4 месеца

Блата замръзнаха ще ви пратим Альоша да ви оправи парното тръбите и тока на нас не ние нужен

92

Анонимен

преди 4 месеца

Тия паметници са като отломки от най тъмното ни минало тотеми на пропаганда и руско влияние Руснаците не са разбрали че България си е избрала пътя и не иска да се връща обратно в блатото в което живя благодарение на руския див комунизъм Руския депутат не знае че Пловдив е икономически развит с инвестици и образовани хора който не се интересуват да бранят Альоша :) защото не се вписва в пейзажа на Пловдив като история култура и туризъм

91

Анонимен

преди 4 месеца

Руския депутат да си гледа руската ко ч и на и да не се занимава с България

90

Анонимен

преди 4 месеца

Няма кой да го брани, освен няколко заблудени и облъчени с комунизъм русофили, които всеки 9ти май ходят да поднасят венци на Бунарджика - почит към поробителите!? Альоша не може да е символ на Пловдив.

89

някой

преди 4 месеца

От антифашистки паметници се страхуват онези, които искат да вилнеят и крадат безнаказано. В това число дребните слуги на едрите разбойници.

88

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре руският депутат да призове всички руснаци намърдали се удобно да си живуркат в България да се завърнат в родната си Русия.Покрай украйнските бежанци още руснаци живеещи в Украйна се домъкнаха тук вместо да си заминат в държавата на Путин.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Както инициативата за построяване на паметника "Альоша" принадлежи на българския народ/което дълбоко ме съмнява да е било/,така и инициятивата за демонтирането му принадлежи също на българския народ така,че руския депутат да си гледа Русия.Баста на нахалните североблатници.

86

Атмаджа

преди 4 месеца

Ее...Аз пък зова руският и украинският народ да излязат на протест,искайки да се подпише мир между руснаци и украинци.Двата братски християнски народа нямат нищо общо нито в азовци,нито с бандеровци,нито си кадировци,нито с руските или украинските военни.Не може заради гордостта и интересите на Путин,Зеленски и Байдън да страдат милиони.