9

Ангелина

преди 3 месеца

Грешка в името от предходния ми коментар - техническа не "ДЯНКАВ" ,а ДЕНКОВ....А Симеон Дянков е същото ,като Габриел ,но с "мъжка външност" ....иначе беше "мъжка секретарка" правеща се на министър на финансите.

8

Ангелина

преди 3 месеца

Божанков ,вярваш ли си на твърденията?!Габриел е един "мил " на външен вид "престъпен придатък" на вожда си и "държавното предприятие" ,които като "за последно" прилагат всичките си възможни варварства ,които могат да се родят в тяхната мерзка същност с тяхната престъпна "армия за убийства" навсякъде .Дянков има качества ,но не и за това "време" в момента ,а в едно друго време с ред и правила и без влияние на ОПГ. Прави се всичко възможно да изглежда ,че "управлението на ГЕРБ" е било най- добро

7

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите орат дълбока есенна оран заради успешното управление на правителството на Денков. Само те плюят и храчат по правителството. Копейката, Нинова и Тошко Йорданов се изприщват отзад и отпред щом заговорят за управлението на академик Денков. Какво друго могат русофилските партии освен да мразят България?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Да не забравят да подпишат приемно-предавателен протокол.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Академика щял да се самооценя. Ами то бележката е знаем: отличен 6. Само дето на управляваните дупе да им е яко.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Две кафета Божанков!

3

баба мара

преди 3 месеца

на това кои му обръща внимание та бръщолеви

2

BONZO

преди 3 месеца

Божанков - нещо хлъзгаво, лепнещо, гнусно.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Горкото то, колко е нежно