26

Доктора

преди 3 месеца

До Куку : Явно Италия сте я виждали само в някой филм, защото в Италия, като видят ограничение 90 - те масово карат с над 120 (тия със спортните коли съм виждал, че достигат и над 200) като видят ограничение 120-130, то те карат с колкото си искат.Помня първия път когато влязох в Италия, буквално 5 минути след като влязох, цъкнах ляв мигач да изпреварвам, видях няколко пресвятквания на фарове зад мен и около секунда след това, видях как едно Ферари F430, прелетя с поне 240.

25

Куку

преди 3 месеца

Що да записват номерата? Нали ще трябва да ги глобяват и всъщност да си гледат работата. Я опитай да караш с 200 км в Италия. Ще ти отлетят няколко стотин евро и ако повториш и книжката и колата.

24

хаха

преди 3 месеца

като падне малко дъжд или сняг със 120/130 доста хора ще се хлъзнат на това околовръстно с наклони и т.н. Като виждам как се обработва против заледяване. Да не приказваме като трябва да се приеме изпреварване.. То на тракия с 2 ленти им е трудно на много хора, а за повече ленти като са, не ми се мисли.

23

Анонимен

преди 3 месеца

В цяла София няма едни условия за скоростта на движение. Да се въведе ограничение на скоростта за всички булеварди 80км/ч, вътрешните улици 40км/ч, за околовръстното където е скоростно 110км/ч а останалото на 60км/ч и това е! Както е писал един по-долу тук всяка улица има различно ограничение после видиш ли имало много нарушители. Не може да си с 90км/ч на източната тангента на околовръстното и продължаваш по същия път в новия участък от южната тангента 80км/ч няма никаква разлика в пътя!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Абе то много хубаво да се ограничи ама трябва и да се преразгледат малко ограниченията. Сега да речем на Околовръстен път източна тангента и северната тангента - 3 ленти в една посока + аварийна лента. Това е по-широко от магистралите ни и е с ограничение 80км/ч, и преди Цариградско има даже и някакъв светофар там на средата на полето с ограничение 40км, а Цариградско е с ограничение и то 80км/ч дето минава през града. Ботевградско 70км/ч, Сливница 60км/ч, а Борис III с 50км/ч Къде е логиката?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Тези табла няма как и да бъдат сертифицирани за контрол. Може да се използват единствено чисто статистически.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Репортерчетата и мисирките да престанат на наричат комплексираните нарушители на пътя джигити.Джигит язди 1 кон и то не в градски условия.Да го разберат веднуж завинаги и да наричат нещата с истинските им имена не с речника на улицата.

19

Иван Иванов

преди 3 месеца

А бе, журналята, защо съобщавате, че камерите не записват номерата на джигитите? Сега ще станат два пъти повече!

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Комсомил ТоталиаровКой ползва DVD в днешно време? А, и теорията, като гледаш филм такъв ставаш, така ли? Добре, а ми вземи и гледай за Ломоносов например, може и да станеш по-умен. Айде успех с мисленето.

17

Въпрос

преди 3 месеца

Щом заселеният с 240 км/ч безопасно е карал по околовръстното, защо там има дивашки ограничения на скоростта като до 40, 50, 60, 70 и 80 км/ч? Защо там ограничението е максимум до 90 км/ч или до 80 км/ч, а не поне до 110 км/ч като за скоростен път? 3-4 ленти за всяка посока, отделни платна за всяка посока и. ...до 40 км/час.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Не били компютри а компоти... някой не прави разлика между камера и радар явно

15

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е "джигит"? На кой език е?

14

Анонимен

преди 3 месеца

До mdaНапълно съм съгласен, че при три лентов магистрален път 80 км/ч ограничение е твърде ниско и единствено забавя трафика. Според мен 100-110 км/ч е разумно ограничение на околовръстното.

13

Е, не!

преди 3 месеца

това е ***..илно

12

mda

преди 3 месеца

айде стига с тези камери бе КАТ-а! по околовръстното заради 2-3 състезатели на ден, да се влачим с 80 като охлюви ли? 120-130 е нормално ако си с нова кола за там, за по-старите бангии по-лекичко. 160-200+ вече е за взимане на книжка, но оставете хората да си карат, с камери нищо няма да стане, ще лапнете някой лев и това е.

11

Дракон

преди 3 месеца

От 50 км./ч. над ограничението, деянието трябва да се криминализира и да се лежи ефективно в затвора за няколко месеца + 5-цифрена глоба.

10

Име

преди 3 месеца

И за какво са тези 32 камери тогава? Без глоби няма оправия! Гръцките богове(българските шофьори) няма как да ги укротиш без глоби.

9

Анонимен

преди 3 месеца

***, за най-малкото ги вкарвайте в затвора и бързо ще ги отучите. Те убиват хора на пътя вие ги пускате на свобода.

8

Зевс

преди 3 месеца

32 табла с радар, на които няма камери, освен това не са сертифицирани и показват скоростта както дойде, сверявал съм им показанията с тези на GPS.

7

Комсомил Тоталиаров

преди 3 месеца

Да забранят "Бързи и яростни", да тръгнат по домовете и да претърсват за DVD-та с такива филми и ако намерят, публично навън бой с пръчка!