37

Наблюдателна

преди 3 месеца

До Учен ДолскиДеса-*** имала няколко месеца юридически стаж в Русенски псходиспансер ! Какви публикации какви 5 лева???? ха ха

36

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше една номинация на ГЕРБ за еврокомисар, която ЕП позорно отсвири. Мисля, че се казваше Румяна Желева. "Конституционното ниво" на Десислава Атанасова е горе-долу реципрочно на "еврокомисарското ниво" на Желева. Разбира се, българското НС със сигурност няма да я отсвири. Нищо че се задушава още в зародиш замисъла на ПП-ДБ да бъдат изпращани от Народното събрание в КС, във ВСС и в регулаторите не политипески лица, а авторитетни професионалисти. И се чалгализира цялата конструкция от държавни институции !

35

Ангелина

преди 3 месеца

КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД Е МЯСТО ЗА ХОРА С ЛИЧНОСТНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВА ,КАТО НА ЯНАКИ СТОИЛОВ.

34

Ангелина

преди 3 месеца

До Анонимен ПОД НОМЕР 30 СМЕХОТВОРНО Е ТОВА С "ПРЕЧЕНЕТО" И ТО ТОЧНО ЗА"ДЕСИТО" ,КОЯТО МОЖЕ ДА Е САМО "ПРИДВОРНА ДАМА НА ПОВИКВАНЕ" НА ВОЖДА. НЯМА ПО - ГОЛЯМА ПАДЕНИЕ ЗА КОНСТИТУЦИОННИ СЪД ,КОЙТО ДО МОМЕНТА БЕШЕ МЯСТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ С ПРИЕМАНЕТО НА ВЪПРОСНАТА "ДАМА" В НЕЙНИТЕ РЕДОВЕ ,КОЙТО КАТО ИЗКЛЮЧИМ СПОРНИТЕ "ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВА" Е ДЕФИЦИТА И НА МОРАЛ.

33

Анонимен

преди 3 месеца

защото не се правя със сегашните си задължения :)))))

32

Анонимен

преди 3 месеца

Може ли публикациите по правни въпроси на Деси? Щото тези на Янаки Стоелов ги има и в библиотеките на СУ и он-лайн.Каква юристка е тази ..............П?

31

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАщото е кученце което от лаене към другите вече си изтърва гласа... Не сте ли виждали малко пинчерче което се е изчерпало?

30

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов просто се чисти от депутатите,които му пречат да бъде No1. Предлага Атанасова за съдия в КС, сетне ще разкара Д.Добрев и Т.Дончев. Тогава ще държи в подчинение Сачева,Петкова, Д.Митов и сие и всичко си отива на мястото: двамата с Пеевски ще командват в България, а мисирките от ПГ на ГЕРБ послушно ще натискат бутона 'ДА'. Само че тези от ПП-ДБ са по-мили на Козяк 16, а на ББ-Пеевски ще се наложи да чукат токове пред Козяк 16 и да повтарят Yes, of course!

29

Ангелина

преди 3 месеца

Голямо "лишение" - "възнаграждава я ",че му е "топлила мястото ". Въпреки ,че се знае ,кой винаги е бил едноличния собственик на всички от групировката с абревиатурата ГЕРБ ,дори и това е не по-мярката на вожда ,да седи на челно място ,а до него да е уж председателя" ...Цинизъм е ,че същият прави сравнение между Янаки Стоилов и "неговото лишение" - първият притежава морален професионализъм ,а на втората това ,не само и липсва ,но е "дефицитна стока" ,която не може да "купи" ,въпреки властта

28

Ала-бала

преди 3 месеца

Защото е ала-бала!

27

Ами

преди 3 месеца

Деса никой не я уважава!

26

Учен Долски

преди 3 месеца

Чл. 147, ал. 3: За съдии в Конституционния съд се избират юристи с високи професионални и нравствени качества, най-малко с петнадесетгодишен юридически стаж".На кои от условията отговаря госпожата?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Бойчо произвежда калинки на тонове. Взема най-продажните душици, прави ги калинки, от калинките прави магарета и ги слага навсякъде по държавата. От нищо не се лишава. Такива миризливки-калинки чакат на опашката на мутрогенератора Бойчо.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Бате от всичко се лишава и гащите си сваля за да ви угоди бе Ананиев, че да не го натопите пред чичо Сам за Магнитния списък! Магнетизмът е магия за герберята!

23

Toni Ivanov

преди 3 месеца

ПДП става кандидат за конституционен съдия по две причини: Първата е ,че тя няма свое мнение,а ползва мнението на Борисов,както правеше ***,когато бе председател на НС. Факнически Борисов ще я управлява дистанционно. Втората причина е,че ПДП е водач на парламентарната група и тя се изказва,а не Борисов и по този начин се обезличава,а той иска да ръководи своите депутати.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Така Борисов я завира в девета глуха, но е прав. Тя смъква катастрофално рейтинга на герп. Добре че я маха от под прожекторите. Мега неприятна е.

21

Криптомир:

преди 3 месеца

"Защо Буцинко предпочита Дуловска! Аз правя много по-хубави $вирки!!!И се раздавам навсякъде!"

20

Анонимен

преди 3 месеца

Не мога да повярвам, че тоя о е направил най-добрата полова клетка на баща му. Представям си да беше някоя по-зле.

19

БАВНОРАЗВИВАЩ СЕ...

преди 3 месеца

КАТО ГО ПИТАТ НЕЩО - ТОЙ ПОЧВА ДА ПРИКАЗВА ВСИЧКО ДРУГО, САМО НЕ И ПО ВЪПРОСА.....

18

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов умишлено унищожава Герб по заповед, за да си спаси боклушката си кожа, и това е самата истина, този е хванат за манндалата и ако мръдне край.