18

Анонимен

преди 4 месеца

Е ако бизнеса е държавно защитен монопол, а клиентите поемат увеличенията на заплатите и "инвестициите", то има ли една причина дружеството да не е държавна или общинска собственост? Така или иначе е организирано да няма нищо общо с частна собственост или бизнес!

17

ЮдеюСемитМасонЛихвар

преди 4 месеца

Стрижи Стадото Не0брязани Офчъици! има една крига, в коята един "л0ш" чичко от немски произход още около 1880 година беше написал, че ако Европеидната Раса не вземе мерки до 100, най-много 150 години ще е Ликвидирана от ЮдеюСемитМасонЛихварите - просто е невероятно колто е точен, щото 150 години са точно Заветната "Цел 2030" на Глобалистките им Слуги на ШабецГ0йте им!!

16

IQ 3.14

преди 4 месеца

един вид, колко повече пари взема българина, толкова повече ще се вдигат цените? липса на инвестиции? ок, нали е пазарна икономика, що некой требва да дава пари на сулю и пулю да развиват дейност, а те да мрънкат и да вдигат себестойността на услугата щот днеска имало вятър... чекаме диш хакъ(буквално, не данък смет, което е практически същото)

15

Анонимен

преди 4 месеца

Ами когато газта падна и то в пъти защо не намалите парното, ето и там има причина но дори го вдигате?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Стига глупости,бе!В Германия заплатите като са 5 пъти по-високи от нашите и водата ли им е 5 пъти по-скъпа?За храната пък да не говорим!

13

Браво Иванов

преди 4 месеца

Браво Иван!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Кво сте заревали за тази вода бе,давате 20 пъти повече на месец за пиячка, ама водата ви е скъпа.Айде Наздраве.

11

Анонимен

преди 4 месеца

do 13 то няма вече държава, още малко неща останаха да разпродадат и това беше

10

Анонимен

преди 4 месеца

Енергото, водата и подземните богатства трябва да са държавни. Иначе все едно, че няма държава.

9

Муахаха

преди 4 месеца

Ръст на Заплати?! и да го има - ето Веднага ви бива - Взет под Формата на Данъци и Такси, р0бе!!

8

Киро Канадеца

преди 4 месеца

Няма как ще ви стрижем, тока от юли също по две!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Защото сте робби, дали за без пари на чужди пара зитти И водата, която е основния и общ ресурс на един народ. Но в България народ няма. Има популация от индивиди, които не могат да се обединят за запазване на интересите си и националните си богатства. Следователно всички идват от 9 земи и от десета да грабят с пълни шепи, кофи, цистерни и цели златопроводи навън към компаниите- май кки

6

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя като путин бе! Доживот ще кара.

5

Анонимен

преди 4 месеца

ИНФЛАЦИЯ... ама се натискаме за Еврозоната, а? За там ще нагласим докладите както ни е кеф. С 500 евро заплата в Еврозоната. Кеф, а?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Г -н Иванов, колко е вашата заплата? Аз виновен ли съм за инфлацията и защо с парите за вода, които сме плащали не са правени инвестиции?А течовете по улиците, които са 68 % загуби по признание на самите водоносци?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ами първо сметнете тръбите на да, си купувате нови джипове и второ сложете водомери на колумбийците те също са граждани и трябва да плащат вода

2

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Всичко написано в статията е тотални глупотевини. Какви заплати и инфлация ви гони при положение че водата у нас е по-скъпа отколкото в половин Европа и даже по-скъпа от Германия и Франция.

1

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

Инвестициите трябва да си ги правите вие. Нали предходното увеличение беше за да съберете пари и да подмените мрежата. Сега инвестиции са ви в устите. Срама нямате ли се чудя?