98

Анонимен

преди 3 месеца

Национализация на водно енергийния сектор. Това е спасението от продажниците на България.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Водата поскъпва, защото я подариха на иизмекяри с красивата чуждица "концесия" уредиха тези да цицат непрекъснато и нищо да не допринасят за нас. Естествено, подобни неизгодни договори няма как да не са станали без корупция

96

Анонимен

преди 3 месеца

Най-голямата лапачка е от поръчките в енергийния сектор, затова всички назначения там са партийни и корупционни. Наивният българин им плаща схемите, а те му се надсмиват. На изборите пак си ги избираме

95

Анонимен

преди 3 месеца

аз няма да работя, ама вие ми вдигнете заплатата и после пак няма да работя, защото пак ще искам по-висока заплата, този философ вече ми е любим, е спирам да работя, даже и водата няма да си плащам, за още по-високи доходи!!!

94

Анонимен

преди 3 месеца

НА ВСЯКО В И К ДИРЕКТОРА Е НЯКАКЪВ ЧЛЕН НА ПАРТИЯ И НАКРАЯ ПЕСЕНТА Е ЯСНА! ПАРТИЙНИЯ ЧЛЕН СИ Е ПАРТИЕЦ, КОЙТО Е ЕДНАКЪВ ТИП , САМО ПАРТИЯТА СЕ ПИШЕ РАЗЛИЧНО! АЗ НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА!ПРИ НАС ВОДА ИМА И Е САМОТЕК И АКО ИМА РЕМОНТ, ТОЙ Е С ЕВРО ПАРИ И ПАК НАГОРЕ?

93

Чужденец

преди 3 месеца

Демек типичните български безхаберие, мързел и лакомия са причина за поскъпването на водата.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Е нали А.Василев се хвали,че инфлацията е много ниска !? А сега, на кого да вярваме? В случая е висока,за да плащаме всичко по-скъпо ! ЛЪЖЦИ и ОБИРДЖИИ !

91

Анонимен

преди 3 месеца

До ТокмаковБРАТО ХОДИ В КУБА ИЛИ СЕВ.КОРИЯ, РУСИЯ, ТАМ НЯМА ДА ТЕ ОГРАБВАТ. ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ, НЯМА ПОВЕЧЕ ЧЛЕН НА БКП, НЯМА АКТИВНИ БОРЦИ БАНДИТИ.

90

странно

преди 3 месеца

значи не са изпълнили поетите ангажимента и вместо отнемане на лиценз, имаме вдигане на заплати, всички в парламента ли сте неадекватни???

89

незнайко

преди 3 месеца

То това всеки може да го каже.НАПРАВЕТЕ,НЕЩО ПО ВЪПРОСА,НЕ ИЗЯВЛЕНИЯ,КОНСТАТАЦИИ!!!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Аха, значи дружествата взимат повече пари понеже не са си свършили работата? Че къде им е интереса да си я вършат? Лудница!

87

Анонимен

преди 3 месеца

ВиК, Енергетика и Топлофикация трябва да бъдат национализирани и да определят цената на 0% печалба. Колото струва суровината, поддръжката на инфраструктурата и заплатите е колко трябва да струва цената на тези услуги. Централите, ВиК инсталациите и парноцентралите и нефтохима са построени с пари на данъкоплатеца. Ако има големи аварии данъкоплатеца плаща ремонтите. Ако ще се строи нова централа пак от данъкоплатеца. Защо тогава има дружества с търговска цел, които управляват НАШИТЕ ресурси?

86

Анонимен

преди 3 месеца

Какви инвестиции,един язовир не е направен през демокрацията.Трябваше само подръжка и подмяна на водопроводите

85

ЗАЩО?

преди 3 месеца

Защо няма инвестиции-никой не казва!Много е лесно непрекъснато да вдигаш цените,защото знаеш,че така е най-лесно.Как един не беше осъден за безстопанственост и безотговорност.Ама редовият работник като сгафи веднага изхвърча от работа.Затова нещата не вървят-всеки на висок пъст краде,заминава идва следващият и той така и вече 12 г. нищо ново под слънцето.А и този пенсионер продължава да е шеф-толкова ли няма млад човек или още не са намерили поредната "калинка"?

84

Не е прос

преди 3 месеца

Този народ трябва да се стриже яко, иначе акъла му няма да дойде !

83

Гошо

преди 3 месеца

Тоалетната хартия за ВиК дерибеите влиза ли в микса? В ДКВР е вътре.

82

ghgh

преди 3 месеца

Тоя е за уволнение и затвор. Как не го е срам.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Еми чужди компании са, трябва да печелят. Вода газиш, жаден ходиш. С ел енергията е същото и с мн др.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Този престъпник и шумкар на снимката ли ще ми казва как се движи икономиката в България бре? Хе хе хе

79

Иванов

преди 3 месеца

Територия на корупция, кражби, геноцид на собствения си народ, безхаберие, родоотстъпничество и предателства, тотална ликвидация на всякакви и всички икономически и обществени отрасли и още, и още! Това са причини!!!