524

Край на империите !

преди 3 месеца

ДА не си навират носа в други държави ! Всеки да се самоуправлява както му е културата !

523

Хубава снимка

преди 3 месеца

Прилича ми на пингвин от Камчатка

522

До Путин

преди 3 месеца

Чух че помолили дядо Байдън да наема кораби за тия два милиона тръгнали към САЩ през Мексико,защото след тая реч са решили да сменят дестинацията с цъфтяща Русия,щом има яйца,месо, пилета и риба

521

toti

преди 3 месеца

Так точна таварищ...ти казваш ,всеки това казва,никой няма думата там...той си вади новини,той си ги говори,той си вярва ...саможивлец!!!

520

Коровиев-Фагот

преди 3 месеца

,, ... -- Поздравляю вас, товарищ Путин, соврамши!"

519

!

преди 3 месеца

И това, ако не ви говори този колко е невменяем, не знам ко е ще!

518

Путката цар

преди 3 месеца

Ще продължавам да се гавря с крепостните поне 20 години след смъртта си !

517

Анонимен

преди 3 месеца

За Путин България е неприятелска държава,първи в света газа ни спря-той обича Кадировци,Ердоган и т.н.

516

Анонимен

преди 3 месеца

Типична заплата в кой да е среден руски град в огромната страна (без Москва и Петербург)= 25000 рубли, т.е. към 260$ или към 480 лв.Ти да видиш паритет......

515

Анонимен

преди 3 месеца

Въъъъх, ти да видиш.....

514

да ама не

преди 3 месеца

Като е така защо крадете перални и тоалетнип чинии от Украйна!

513

До девето ли?

преди 3 месеца

До Ист .....Че то затуй сме на този хал сега! Защото тогава такива *** и ***, цървуланковци от село с незавършен трети клас саизбили цвета на Българската нация! Без съд и без присъда, ей така за животинска наслада и удоволетворение, за кеф дет се вика! И резултата и днеска е налице.Наследниците на тези "корифеи" са също толкова неграмотни и бездарни и им остава само пак да обещават клане на всичко читаво, за да замажат собствената си некадърност!

512

Голяма икономика!

преди 3 месеца

Пък с едни яйца не може да се справи! Тоя лъже така убедително, че чак си вярва!

511

Зозо

преди 3 месеца

Да припомня: В цялата човешка история българинът е бил по-богат от руският крепостен пияндур :))))))))))))))))))))))))))) Така и ще бъде.

510

Зозо

преди 3 месеца

Ааааахахаааааааааааа, нимоа.... търкалям се от смях тука :)))))))))))))))))))))))))))) Джуджи късий великий обяснява на далекоизточният крепостник с външна тоалетна как е по-богат от бедният норвежец с 93000 долара на глава годишно :)))))))))))))))))))))))) Ай сиктир!!!

509

Ист .....

преди 3 месеца

Малее, винаги чета доста от коментарите преди да реша има ли смисъл и аз да пиша. Изумен съм колко много образовани хора се навъдиха последните 35 години в България. Господ да пази Родината ни! Ако се огледате с малките си злобни очички може и да усетите приближаването на гражданската война. Оказва се че през 45 са се скрили доста, този път няма да стане. До девето коляно му е майката !!!

508

Анонимен

преди 3 месеца

До Очакваме Усилена- да и ЕС щели да връщат рашките от Европа- не работели, не учели езици и само мрънкали- не успели да се интегрират в никоя Европейска държава.

507

Анонимен

преди 3 месеца

Отворете тяхната верига магазини- GLOBUS и вижте цени- те са както тук- за улеснение изкарайте си калкулатор рубли- лева и смятайте- мин заплата 380лв- след удръжки около 300лв- какво можеш да купиш с тия рубли незнам.

506

преди 3 месеца

Убаво ви почнахме от ден 1. Затова всички гласувахме и сега управляваме. Искаме срещу големите данъци които плащаме да има резултат! А не барутници по сфетофарите да ме блокират. Който не внася или внася малки данъци ще го тричат в Украйна да помага! Скоро! Win-win ситуация, и няма кой да търкаля барутници по улиците в София и да ни пречи!! Ние можем, и ще го направиме и вече доста сме напреднали, само гледайте хахаха

505

Анонимен

преди 3 месеца

Кисело ли е гроздето бе ? Киселаж а ?