38

Анонимен

преди 4 месеца

ако съм австриец никога няма да пусна гангстерска и корумпирана бг в шенген, никога

37

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре война да стане, отколкото да се изпълнят тези два ориоритета!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото повече грозно се натягате толкова повече в магнитски ще влизате и по- малко в шенген и еврото!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Той Боко още 2009г. ни обеща Шенген ама нанай.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Герб удържа СГЛОБКАТА , заради главите на магнитския Пеевски , и Барселоната на Баце .

33

мак

преди 4 месеца

Оня от банкя се криеше като мишок, когато хората протестираха срещу него, ми-сирките му задавах само удобни въпроси, а тая ще ми говори за откоровеност към обществото. Да каже откровено, къде ще приюти ор.ди върнати от ес и всякакви нови тълпи. Не вярвам, че драгия избирател иска шенген на тази цена, която трябва да плати заради егото на управляващите.

32

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ИНАТЯТ В ПРОВАЛА СИ САМО И САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА

31

Анонимен

преди 4 месеца

ПРИОРИТЕТ НА ГЕРБ Е БАНИЦАТА! КАКТО И НА ОСТАНАЛИТЕ.

30

Анонимен

преди 4 месеца

гоуеми евроатлантици станахте, строители на патока.... преди духаше източния вятър и натам си въртяхте газа, сега духа от запад и веднага го обърнахте натам...

29

Боко с дупето широко

преди 4 месеца

Боко активно се бори България да не приеме еврото и да не влезем в Шенген. Причините - при евро българските банки минават под надзора на ЕЦБ, при Шенген европол може да разследва наркотрафика на Боко през Капитан Андреево и далаверите със застраховките на покойният Алексей Петров нямаше да минат. Сега е притиснат от опасността да влезе в Магнитски и го е шубе и няма против. Вероятно и за това поръча Алексей Петров - заради конфликт там.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Незабавно провеждане на референдум за еврото защото народът не иска фалшиви валути. До 10 години ЕС и еврото изчезват от хоризонта. За какъв ЕС става дума щом премиер на Англия е индиец, премиер на Франция е хомосексуалист , а този на Германия скоро ще го изнесат със тракторите и комбаините от властта ? На такъв ли ЕС трябва да се кланяме и да вкарваме валута без грам покритие? Няма нужда бъдещето на България е в БРИКС с най развитите страни от света.

27

Анти Тяло

преди 4 месеца

Едни и същи безполезни и по-скоро вредни приоритети, като на ППДБ. Това здравеопазване, образование, пенсионна система, енергетика, сигурност, корупция, престъпност, инфлация и прочие... това всичкото цъфти!!!

26

Сандо

преди 4 месеца

Боко ядеше тортички с Курц и ако Шенген му беше приоритет щяхме сме вътре

25

Анонимен

преди 4 месеца

Днес в една медия се мярна информация, че в момента България внася ток!!!! България от десетилетия не е внасяла ток, сега внася вече ток !!!!!

24

Изклатен демократ

преди 4 месеца

Аз съм демократ, най ме кефи пеефски да ме клати, и Бойко изпрахме, сега го центрофугираме да поизсъхне! Аз бях против ДПС, мафията и ГЕРП - но, вече работя с тях, те ме онодат, аз се кефя, щото съм демократ, като кирчовците, кокорчовците и Христо Иванов - обичам да го поемам!

23

Краси Петрофф

преди 4 месеца

Хей, демократи - харесва ли ви Пеефски да ви клати ?!? И още как - извика Атанас Атанасов, след като извади пеефския шпек от устата си ...

22

www

преди 4 месеца

Кратко и ясно! А това е приопитет и за всеки нормален българин, който работи и иска да подобри начина си на живот! Ама платените драскачи, те за жълти стотинки всеки ще оплюят, а нормалните нямат време за плюнки, те работят!

21

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Алоо приоритетните нахранете хората!

20

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН, НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРОЗОНАТА, НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ОИСР.

19

Христо Христов

преди 4 месеца

До 12 Съдът в Хага нищо няма да реши. Израел е единствената държава заплашвала ЕС с нюк, ако и пречи, налагайки санкции. Факт.