10

Анонимен

преди 3 месеца

Значи, ремонтирани са за последен път преди 1974 г.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Изобщо не е вярно това. Първо само 30тина от тях са на над 50 години /това е около половината от всички студентски общежития/, и от тях повече от половината са ремонтирани. Да, има и някои доста мизерни, но заглавието на статията изобщо не е вярно.

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

А бе,турци,защо ми изтрихте коментара,в който казвам истината,че Студентски град е бърлога на турци,наркотрафиканти,араби,роми,сутеньори,n...о..м...а..ц...u. Това е ежедневен реален факт! А сега ще подредят стаите за ония фашисти афганистански,сирийски,индийски и пакистански,които фашистка Австрия ще ни прати.Защо ,вместо да триете истината,не докажете интелигентни своята такава? Може би сте пресипнали от лъжи и обезличени от анонимност,нали?

7

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

До коментарист 3. Развитието на Социалистическа България не се дължеше на съветските комплексари,а успехът,който Великият Президент Рузвелт извоюва ,а други осъществиха Майка България да бъде под КОНТРОЛ НА ЗАПАДНИТЕ СИЛИ,ТЪЙ-ЧЕ РУСНАЦИТЕ ДА НЕ НИ ЛИКВИДИРАТ . Имахме ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ЗАПАДНО ВЛИЯНИЕ СРЕЩУ СЕДЕМДЕСЕТ СЪВЕТСКО. Внимание с основанията за носталгия!

6

Хари

преди 3 месеца

Да,така е в държавата на мафията!Нищо не се ремонтира,нищо не се гради, нищо не строи,само се прибира !

5

НАРОДА

преди 3 месеца

34 ГОДИНИ УПАДЪК И РАЗРУХА СТИГАТ!!!!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Улиците също не са пипани, а това паркиране в 'градинките' и калта навсякъде..

3

Дядо

преди 3 месеца

Е ще плачите за комунизма,радвайте се на демокрацията.

2

Гробаря Гошо

преди 3 месеца

Толупа незабавно да ги санира.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално. Приоритетите на държавниците са да си направят удобна конституция , да надвият тия от другата банда и да грабят и слугуват на покривителите си.