28

Реториката

преди 3 месеца

на полупрезидента е брутална. Много се доближава до тази на една Лайня Григорова. Трябва да има сито, при допускане за участие в избори. А що се отнася до конституцията, тя е слаба, и то много от сътворяването й. Не може чугунените комунисти да пишат и приемат конституция. Помните ли онези 39 човека от НС, които стачкуваха. Пълна е с недомислици.

27

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Тези двамата агенти да посъветват тогава техните началници от управляващата върхушка да назначават в управлението на Република България с гражданство и от Афганистан и Сирия , както настояват от Европейския съюз.

26

баба мара

преди 4 месеца

тои е човек на небето не може да е властолюбив около него има хора които не мудават правилните съвети кои му писа изказването пред оон правилно сезира ксза двоиното гражданство аз съм категорично против ще си изкара мандата и смаксималната пенсия на село на въздух и тишина политиката не е за всеки тамняма да успее и да не се връзва на никои

25

ХОХОХО

преди 4 месеца

Госпожа Проданова си идва с името,сами можете да се досетите на кого се е продала !

24

ами

преди 4 месеца

"това е на ръба на опит за целенасочена промяна на модела на управление".Какво лошо има да се промени съществуващият модел,при който от 2 г. направихме 4 избора,а сега ни управлява НЕкоалиция,такъв франкенщайн никой никога не е чувал в целият свят.......

23

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха - най-ме кефи гнусната придворна "социоложка" - очиларката, майстор на хвалебствията за Тиквата! Сега са я финансирали за да се заеме с Радев??? Тая все с такива неща се занимава - поръчкови.

22

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Чета писаниците тук и направо съм изумен от хората които пишат тези думи

21

Какъв е радев

преди 4 месеца

Не е лошо момче, а обикновенна пионка в ръцете на мутрофанова....слуга на руснаците и милее за руските интереси, а не за българските. Доказателство....вижте договора с турците за газта...плащаме дори и да не вземаме газ, а те плащат само ако се ползват от нашата мрежа. И един въпрос към поддръжниците на радев---бихте ли сключили договор с фирма.. на която ще плащате всеки ден, независимо дали се ползвате от услугите и, а фирмата ще ви дължи плащане , само ако има работа с вас?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Не познавам военен и то генерал да не обича властта

19

Шегобиец

преди 4 месеца

И аз искам да съм политолог на хранилка! Къде да се запиша?

18

Анонимен

преди 4 месеца

АКО ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е ВЛАСТОЛЮБИВ, ТО ТОВА ОЧЕВАДНО Е ЗА ДА БЪДЕ В СЪГЛАСИЕ С КОНСТИТУЦИОННИТЕ МУ ПРАВОМОЩИЯ ПРОТИВОВЕС НА ОЧЕВАДНО ВЛАСТОЛЮБИВИТЕ КРАДЛИВИ БАНДИ НА ХАРВАРДСКИЯТ КРАДЕЦ,БОЙКИКЕВ,ГНОМЧО АТАНАСОВ,БУДА И ШООПААРА!!!

17

маалатъ

преди 4 месеца

М///та ви неолиберални под///ло///ги, съсипахте държавата ни, првърнахте народа ни в н///андерталци, обществото ни деградира, а за младото и подрастващо поколение да не говорим... С такива като вас на Бг и врагове не са й нужни, вие ще я унищожите!!!

16

мак

преди 4 месеца

Пак грачат по Радев. Като дойде друг президент, и него ли ще ритат, или пак ще искат промени за правомощията му. От президента много малко зависи, виж, премиер е друга бира. Доскоро имали сме един властолюбив нарцис, забравиха ли двамцата? ПС. Ще доживея ли днеска.бг да даде трибуна на подкрепящи Радев?

15

Дилема

преди 4 месеца

Полупрезидент ли съм полукопейка ли съм?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Коларова никога не е била наясно с нещата, казват й какво да говори по ТВ-то

13

Анонимен

преди 4 месеца

Българският президент е "КАТАСТРАФАЛНО СБЪРКАН"

12

Накратко :

преди 4 месеца

"Вижте видеото с целия разговор..."Не,мерси,пропагандната трансатлантическа статия е достатъчно пропита с омраза и ненавист.Пуканки,бира и крачетата върху масичката в очакване на новия краварски проект за "демократично евроатлантическо управление" на колонията! Айде у лево!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Платени лъжливи ***.

10

Анонимен

преди 4 месеца

А какво да кажем за руснячетата с майки рузкини, които сека вечер коленичат пред иконата на Путин и се кръстят за световно господство!

9

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Ами, така ще е, 1, като не викат Антон Тодоров, примерно. Или ще е буруджиева, или тази, или оня, "спокойния", райчев, или... 'баси!...