37

Анонимен

преди 4 месеца

Лихвар с погребална агенция има 100% събираемост.

36

Анонимен

преди 4 месеца

От всичко прочетено следва . На банка в България вяра да нямаш . И коректен да си ще те измами. Така еврото на клиент от Банка в София е изтеглено от ЧСИ. Набеден длъжник от топлофикация " ползвал само сградна инсталация ". Еврото сега не е в банката , но не е и в Топлофикация и при ЧСИ го няма. Други казват , че отишло на Малдивите с ЧС изпълнителка.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До29. Нищо не казваш ясно. Кои са лошите и кои не слушат . И кои за добрите и кого слушат

34

Анонимен

преди 4 месеца

Имаше случай на пенсиониран военен вложил негов и капитал от Банка за Инвестиция . Над 800 000лв. Като е на правил и съоражение за сушени земеделски продукти. На десетата година след като връща кредита и му трябва да се разшири дейността. Обещания кредит за рефинансиране не получава. Дейността му спира. И убива банковата чиновничка от Бургас банка.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Затова е казано . Банка се обира с пистолет . А Народ се Обира с Банка. Затова от времето на Ал. Стоянов когато бе министър 1992 г. От БСП и ДПС започна голямото крадене на следствените пари на хората. От Всички Банките.Монллов, Експрес ,Славяни ,Банка Земеделски Кредит и така нататък и до днес.

32

Анонимен

преди 4 месеца

С влизането си в ЕС 2006г. Банките разрешиха да се взима Инвестиционен кредит. За развитие на самостоятелна дейност на фирми най вече в земеделието. Условията бяха , че при погасяване на 50% от кредита може отново да получиш с рефинансиране и то за транспортни средства. След НДСВ . По времето на ГЕРБ 2015г. Правителството промени регламента и банките се трансформираха. Тези частни кредитополучатели бяха измамени. Масово изоставиха производството си. Пазара се запълни с вносни земеделски стоки.

31

Анонимен

преди 4 месеца

По всичко се разбира , че заемът е взет 2008г. с цел започване на бизнес с месечно изплащане . Годината е по времето на правителството на НДСВ. Като държава в ЕС се създадоха условия за производство и услуги с отпускане на ИНВЕСТИЦИОННИ кредити особено в Земеделието . Така много хора са почнаха самостоятелна дейност. В последствие . Правителството на ГЕРБ 2015г напълно ограничи тези хора.Дори им срина дейностите. Имаше и друг случай, убийство на банкова чиновничка от военен пенсионер.

30

Друх

преди 4 месеца

Нека се трепят"бизнесмените" помежду си.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Много пролеми им е създавал. Просил си го е. Те щенизлязат до 5-6 години, споко! Само не се казва, кой и как ги е издал, ама щенима оше някой безследно изчезнал! Алексансров дава добри пари за такива работи. Било е липнони затова е действал така, инапе нямаше да го фанат. А през тоя крематориум са минали поне 30-40 от лошите, дето не слушкат ... Такаа съм чувал дее, вий сега да не си помислите нещо? Айде! Продължавайте и не се занимвайте тук.

28

Анонимен

преди 4 месеца

И са го измъчвали преди това егати болните хора. Трябва разчистване в тая държава. Много неща трябва да се променят. И се очаква ЗАТВОР за тия ДЪЛГИ ГОДИНИ не просто ей така условна присъда.

27

popa ot razgrad

преди 4 месеца

министри престъпници...не...не е Колумбия или Нигерия..а българска действителност...това е България, член на Европейския Съюз...

26

Анонимен

преди 4 месеца

Адвокати защитават нагли шофьори нарушили правилата за движение: силиконки, мамини синчета и смятащи се за недосегаеми, взели и невръщащи заеми,тормозещи със силна музика и наглост пияници и т.н. ,и все другите са виновни. Къде е държавата?!

25

Е

преди 4 месеца

Ние знаеме че си сериен убиец

24

Анонимен

преди 4 месеца

Направили са много грешки от които първата и най-глупава е била да си уговорят среща с жертвата. При положение, че имат неуреден финансов спор от години, много ясно, че човека преди да излезе ще остави бележка или ще каже на някого къде отива.

23

Прокурора на Пелишат

преди 4 месеца

От алчност са загинали повече хора отколкото от воини!

22

Анонимен

преди 4 месеца

За 306 хиляди долара и чакане 14години много хора биха постъпили по същият начин.

21

Теди

преди 4 месеца

МНОГО Е КРАЛ ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР ТОЙ ОТКЪДЕ ИМА 306 ХИЛЯДИ ДОЛАРА КРАДЦИ И УБИЙЦИ

20

Луцифер

преди 4 месеца

Това е карма за всички алчни душмани на народа, имат безславен край и не живеят дълго! Скоро ще наблюдавате и финала доганоффф и сфффинеефффски !

19

Анонимен

преди 4 месеца

Алчността погубва, освен това лихвар с погребална агенция е направо скандално.

18

баба мара

преди 4 месеца

стига сте ни занимавали с тези мафиотски свади никои не го интересува товацените на храната хвърчат нагоре сметките за тока и парното са завишени