270

Разбирача

преди 3 месеца

Глупости!!! Места е детски градини и ясли за всички е достатъчно!

269

наКултурниСемейства

преди 3 месеца

САМО !!!

268

Анонимен

преди 4 месеца

20 хиляди лева само ако и двамата родители са със средно образование

267

Реалност

преди 4 месеца

И кой да ги дава ? Ние работещите ли ?

266

Сата НАТО

преди 4 месеца

Айде и тоя започна с идиотиите... Държавата не трябва да дава нищо, най-малко пък за да се раждат фалшиви деца, създадени само заради субсидията. От раз трябва да спрат всякакви помощи за раждане на деца, ин витро и всякакви такива иддийотии.

265

???

преди 4 месеца

Ами нали беше на власт, защо не даде?

264

Анонимен

преди 4 месеца

няма ли да е по добре безлихвени заеми за жилища на бели работещи родители с поне три деца, плащали данъци осигуровки и т.н.

263

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя с слънчасал . България ще стане по-черна и от Конго . Стимул за работилите , за осигуряващи те се , за образователен ценз на родителите ..

262

Гражданин

преди 4 месеца

Аз имам две деца и не сим взел нищо за тях. Идеята е страхотна, но да се дават на хора, които заслужават, а не на 16-ет годишния *** Джери, които пердаши 14-годишната комшийка или пък на някои наркоман, които ще използва детето само за да вземе 20 бона и да се надруса като ***. Когато съпругата ми роди второто ни дете, в болницата имаше 14-ет годишна от ромски произход с близнаци. На тях 40 бона да им дадат. А пред майчин дом родата се изби, защото не се разбраха на кой да ги кръстят.

261

Ахам

преди 4 месеца

А защо всички вие плачете , че ромите ще забогатеят, а не се хванете да отгледате деца ? Искате големи пенсии и достоен живот, а кой ще ви изработва пенсиите , като намалява населението . То не е само да ревете , познание се иска да разберете как работи една икономика . Пенсионния фонд беше ограбен преди години , комунистите забогатяха с вашите пари , но вие пак си ги избирате , а за децата ви свиди . Неграмотници не трябва да се изказват неподготвени .

260

аа

преди 4 месеца

Rомите ще станат 8 милиона....след 10 години ще са останали двама българи,,,,и то мумифицирани,,за туристите ot Запада. Мумиите на двамата последни българина-единия Копейкин (с руZки произход), другия Пеефски (българин с турски разбирания) ще са в Мавзолея в София. Ром с име Мангасарянов ще получи Нобелова награда за демография заради автобиографичния му труд му със заглавие.."Как да затриеш една държава срещу 20 000"

259

Анонимен

преди 4 месеца

да дава, *** не дава.

258

Анонимен

преди 4 месеца

ромското общество ще забогатее, а българското ще бъде претопено ако дават пари ей така, средно образование поне като критерий

257

Анонимен

преди 4 месеца

Аз пък няма да плащам повече никакви данъци и ще работя само на черно! Аман вече! Дали са ромчета или българчета , вече е почти все тая! Толкова е станал пр...ост остатъка от живущите в блатото ,че няма голяма разлика! Ако има някое по- умно , то се спасява в чужбина, а ние сме му платили образованието, учебниците, транспорта, за да може да работи за Германците!

256

Ромале

преди 4 месеца

Нема такъв бизнес златен брат мии

255

Анонимен

преди 4 месеца

Писна ми само за децата предимства да има! От бюджета безплатни градини, училища, учибници, университети , транспорт.. .Пък ти бачкай като вол до 75г , без право на обезщетение при безработица , с мизерна пенсия , ако въобще стигнеш до там, че то болести един куп , а лекари няма, защото след като сме ги изучил безплатно са отишли в ЕС да бачкат като емигранти!! Който иска да има деца, да си ги гледа! Моите данъци за улици, тротоари и достойна пенсия искам да са. Иначе няма да плащам

254

Анонимен

преди 4 месеца

Реформите на Василев са винаги в една посока - ограбване на държава от олигархията, обедняване на населението, забогатяване на богатите и бизнеса. Реформите са нужни в друга посока - богатите и бизнеса да плащат по-големи данъци, банките-крадци на такси, таксички и таксища да бъдат справедливо обложени с европейски данъци от 50-60 процента, необлагаем минимум. Реформите на Василев и либертарианците са като непрекъснато копаене и риене от диви *** и къртици на една градина.

253

мак

преди 4 месеца

Който не иска деца, няма да ги има само и само да получи тези хилядарки. Затова пък друг ще взима не 1 и два пъти готови кинти, все едно е бизнес. Сещате се, кого имам предвид.

252

Анонимен

преди 4 месеца

Повече даже. По един апартамент на младоженци и всяко новородено дете. Нека и ромите да се видят в пари.

251

Анонимен

преди 4 месеца

Ако това стане сите македонки ке се пишат Бугарки, ако ни мразат !