47

Ваньо К

преди 3 месеца

направил съм му едно стълбе на хаяско, да стъпва на него за да стига звънчето и микрофоня

46

Калин

преди 3 месеца

Атанасов, като повечето от ДБ, едно нещо в полза на хората не е свършил през кариерата си

45

Аноним

преди 4 месеца

Това ще е новият председател на Парламента от март

44

Анонимен

преди 4 месеца

Гнома разказваше как той и Лодкаря не били "Комисия по реабилитация /на Б.Б./". Сега е напълно объркан, защото подписването на коалиционно споразумение означава точно обратното. Измисленият генерал не знае какво говори и какво прави.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Гнома е полу човек.

42

Обективен

преди 4 месеца

Полусъпредседател на ДБ,полукуче -пекинез.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Полуидиoтът Атанасов винаги е бил на пълна хранилка в едо посолство. Дори живее в съседство та да му е по-лесно да получава разпореждания.

40

Факт

преди 4 месеца

Атанасов даже не е полуполитик, а си е цял антиполитик.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Произведен Генарал и избран за Военачалник е висшестоящ. Може да заповяда назначения Генарал да прави обиколки на полосата!

38

до 35

преди 4 месеца

Ха така, да се яви! Това ще е пак Цецка Цачева, *** със запетайка. Този даже и турците няма да гласуват за него.Партията му сте 12 души илиджии....

37

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя с неговата партия от един файтон хора що не се яви самостоятелно на избори?

36

Анонимен

преди 4 месеца

Гном Атанасов е пълен или двоен ***. Пак Русия видя във ветото на Австрия за Шенген. С плашилото им "Русия" искат да въведат дясна, фашистка диктатура в България. Плевелиев също постоянно размахва сламеното плашило 'Русия" и зове за Нов фашистки ред. Така са направили и техните духовни братя фашисти от фашисткия период 1923-1944 година. И после били "репресирани". В цяла Европа, без Испания и Португалия, бяха наказани фашистите, само нашите са нагли да надигат отново глава.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Ти и родителите си наричаш копейки , защотото не си ял достатъчно бой моето детенце.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Танас пък е цял гном :)))

33

Анонимен

преди 4 месеца

Джygжemo Хаяско , да си намери Пишпунда и да спре да се прави на атлантик у щото червената му БКП-книжка още се вижда .Ама пусти гномчеmа -имат много комплекси за избиване ...

32

ген. Атанасов Глава

преди 4 месеца

Ген. Атанасов е един от малкото българи, достойни за президент на Република България! Опитен, с авторитет, интелигентен, хубав изказ, одобрен и от евроатлантическите ни партньори! Надявам се да се кандидатира за Държавен глава, за да имаме отново след президента Плевнелиев достоен западен кандидат! Който да довърши съвецкото влияние от нас и заживеем най-накрая като нормални хора!

31

ПОЛУ. КОПЕЙКА

преди 4 месеца

РАДЕВ И КОПЕЙКИТЕ РЕВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ БИЛА ПРИЕТА В ШЕНГЕН....?... ШИЗОФРЕНИЯ ДО ШИЯ....

30

Gogo

преди 4 месеца

Всички заедно извършиха най-голямото предателство в историята ни: и парламент, и правителство, и опозиция и президент ! Всички заедно родиха мерзостта да могат чужди граждани(лица с двойно гражданство) да гласуват като депутати да ни въвличат във войни, да вземат заробващи заеми, да сключват неизгодни за народа и държавата ни сделки и прочее гадости! След това чуждоземните палачи ще си харчат безнаказано кървавите пари в другата родина. Дано сезирането на КС да не е проформа!

29

хаха

преди 4 месеца

И къс Танас тръгнал да се мери с президента Радев!

28

да

преди 4 месеца

а ти си полугенерал пекинез