47

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото решение е да "забързат" резултатите от тези проверки на кръв за алкохол и наркотици. Така няма да се налага да седят по паркинги и да ги охраняват месеци наред тези коли, а по бързо производство да става ясно, по-бързо, а не "бързо"-то да е месеци наред. Доколкото разбрах, когато кармата кола е на друг човек - връщат му я до няколко дни, защото при установяване на виновност на водача, така или иначе той е глобен със сумата от оценка на колата и само това трябва да се направи.

46

АЗ КАЗАХ

преди 3 месеца

Всички Джипове да се дават на гранична полиция.

45

Има лесно

преди 3 месеца

Има лесно, на втория ден търг, ако не се продаде мачкане и на вторични суровини.

44

Анонимен

преди 3 месеца

до 46 - А ти ПЕПЕРУДКА ли си?

43

Анонимен

преди 3 месеца

АМИ КУПЕТЕ СИ МАШИНИ "ПРЕСИ" И НА КАЛЪПЧЕТА, СКЛАДИРАТ СЕ ЛЕСНО.

42

Observer

преди 3 месеца

Целият разговор се обезмисля ако просто не карате колата си пил или дрогиран. Взимаш си такси след почерпка плащаш едни 20-30 кинта и драмите свършват дотук. Ама Га*ньо е свикнал да е над закона и после като му бръкнат в джоба и вой до небесата колко скап.ана била системата.

41

Персоналния

преди 3 месеца

Раздавайте бе, кво сте се стиснАли!

40

Някого

преди 3 месеца

Всички коли да съберат, няма да сбъркат! Най-много с няколко процента...

39

Българин

преди 3 месеца

Заради масовата простотия се налагат крайни мерки. От 1500 тествани, 1300 да са неверни, пак 200 потенциални убийци няма да застрашават повече нормалните хора по улиците. Приемете си съдбата.

38

Реалист

преди 3 месеца

Има старо правило - по-добре ненаказан престъпник, отколкото невинен в затвора. В случая това означава по-добре да не се отнемат колите, докато кръвен тест не докаже, че шофьора е бил пиян или дрогиран. При тези фалшиви тестове на КАТ това май е единственото решение.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно при колко от тези 1500 шофьори, кръвният тест ще покаже, че не са употребили алкохол или наркотици? Аз залагане на около 300.

36

Българин

преди 3 месеца

До мрънкащите. Животите на невинните хора е много по-важен от временното ви неудобство, ако тест покаже неверен резултат, който се доказва без проблем с кръвна проба. Скоро ще бъде оптимизирано и кръвното изследване, за да се случва всичко по-бързо. Но наглите потенциални убийци заслужават точно това и нито прашинка по-малко.

35

Българин

преди 3 месеца

БРАВО! Едно голямо браво на управляващите за тази мярка. Ако в други аспекти заслужават критика, тук не можем да си кривим душата. Поздравления - спасявате стотици невинни живота и най-накрая потенциалните убийци по пътищата получават адекватно наказание. Шапки долу!

34

Анонимен

преди 3 месеца

А защо не тестват служителите на КАТ с тези дрегери?

33

Анонимен

преди 3 месеца

До КОНСТАНТИНОВ 31 - Не се бунтуват защото са виновни.

32

реалист

преди 3 месеца

щом отчита дрегера промили, значи си пил. малко, много, няма значение, ставаш рисков водач, нямаш работа за дволана / всеки пил и е тръгнал да шофира е поредния саумоверен "родолюбец" на който му пука само за него и най-много родата, че даже и това е много.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Цена?

30

Далавера

преди 3 месеца

Да ги изнасят за Германия и Италия . Там цените на колите растат .

29

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

ТАКАВА НАГЛА КРАЖБА НА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕРА.ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ БУНТУВАТ ОКРАДЕНИТЕ?

28

ффф

преди 3 месеца

Заради този закон няма да гласувам за ппдъибъ... пълен фарс са