181

Анонимен

преди 3 месеца

ШОПААР В АТАКА, ГРУ-ГРУ-ГРУУ - ДА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ЗА МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА??!...

180

Анонимен

преди 3 месеца

*** В АТАКА, ГРУ-ГРУ-ГРУУ - ДА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ЗА МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА??!...

179

Анонимен

преди 3 месеца

дъе пъе съе най накрая ще си покаже истинското лице, че е създадена от ръша да ни дестабилизира и да ни държи на каишка. затва слагат най долния *** начело като тоя прасчо, той и у и да хване ше омекне, няма бизнес който не може да разсипе и златен извор да намери ще го запуши.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Тая служителка от 20 е там ,няма как да наруши ,ако не е получила устна заповед ,както беше при паметника нямат документи за паметна и с устна заповед н на някой кадър на ПП е заповядал да гътнат ,и туй е същото ,то предатяля си остава предател

177

Алекс

преди 3 месеца

Шефът не е доволен.Пералнята на Про100то дава крила.Тагаренко е пътник.

176

Анонимен

преди 3 месеца

грух грух

175

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантици не ни трябват, но това пра се още не знае.

174

Мнение

преди 3 месеца

Само така, Тагарев! Тези всичките руски възпитаници заслужават само игнор за жалките опити да те злепоставят със смешни и жалки, изсмукани от пръстите си "скандали"! Пълна простотия са атаките на Пеевски и другите към Тагарев!

173

Точка!

преди 3 месеца

Някакъв си чиновник нещо се е объркал и бил поискал сам да си подаде оставката. Случаят е приключен!

172

Право на мнение!

преди 3 месеца

Грешка на чиновник. Нищо повече. Няма нужда от драми. Пеевски преиграва и става смешен и жалък в неистовите си опити да злепоставя министър Тагарев.

171

Позор!

преди 3 месеца

Някаква "калинка"-писарушка, незнайно от кой назначен в министерството на отбраната, който пращал покани, пропуснал да прати покана на хора с горямо его и те ревнаха до небесата, искайки да припишат всичко на министър Тагарев. Ама я по-сериозно, министрите не се занимават с някакви глупави покани, той има по-сериозни задачи и ангажименти!

170

Отвратен

преди 3 месеца

Отвратително, най големите буклуци, корумпета, крадци и мафиоти в държавата, търсят цаката на най добрия и почтен военен министър Тагарев.

169

Чест и почитания, Та

преди 3 месеца

Поздравления за най-доблестният военен министър на България, от поне 10 години насам - проф. Тагарев!

168

Хрян

преди 3 месеца

Тагарев върши добра работа и е съвсем нормално да бъде обект на нападки от страна на знайни и незнайни мошеници като онова гнусно прасе.

167

Хахаха

преди 3 месеца

Знайте ли вий как го боли Магнитски, че нямал покана?

166

Хммм

преди 3 месеца

ГЕРБ и Шиши искат да разпределят поръчките в МО. И отново да крадат от държавния бюджет. А Тагарев не ги слуша. Следователно е лош!

165

Смях в залата

преди 3 месеца

Проф. Тагарев е високо ерудиран специалист и стойностен министър, който не заслужава подобни измислени упреци заради един формален протоколен пропуск.

164

Раш

преди 3 месеца

Всички знаем, че и ГЕРБ, и ДПС са пишман-евроатлантици. Да скъсат с пъпната си връв - Масква - за тях ще е много трудно.

163

Те това е

преди 3 месеца

Търси се начин да бъде сменен Тагарев с глупави доводи, някакво основание за рокада. Мирише на директно указание от рашкото посоля към герб/дпс.

162

Мдааа

преди 3 месеца

Тагарев е толкова над депутатски шушумиги и от ГЕРБ, и от ДПС и сие, че колкото и да лаят, не могат да го засегнат!