13

ДО 13

преди 4 месеца

Според същото изследване най-добрите юристи на Острова ще изработят средния доход за годината на повечето британци в началото на седмицата, която започва утре, а топ банкерите ще го направят "едва" на 17 януари. Препоръка - за да не плещиш неосведомен какъв е живота ни и на кого принадлежим за да му пълним дкобовете и гушата ти препоръчвам - *** в съдилищата и при адвокатите в продължение на половиния си живот като мен и ще разбереш що за глупости плещиш !!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Още ли бесят деца за откраднат хляб

11

Анонимен

преди 4 месеца

До 11 - Извинявай, но щонза глупости плещиш?

10

Анонимен

преди 4 месеца

Самонискам да кажа, чемпреди британците са ималинпериоди на дефлация. Демек паричките са поскъовали. 1919-а един паунд е бил 60 днешни. 1929 е бил 77 днешни. А сега, след ЕС ...

9

ПРАВИСТИТЕ НАД ВСИЧК

преди 4 месеца

Ще разберете на кого служи правосъдието, правовата система и правовата държава ама трудно или за много дълго време !!!!!!!!!!!!!! За да знаете и да се научите на кого принадлежи държавата . Ако имате съмнения де . . . ЧУДЕСНО ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО И НА ПРАВИСТИТЕ - НАД ВСИЧКО ! ГЛАВНО ЧРЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА ИМ !

8

Анонимен

преди 4 месеца

ха-ха на много хора в България год заплата е по-висока от бринанската. Ако не са под наем в лозенец или нямат ипотека в лозенец са затрупани с пари.

7

До 8

преди 4 месеца

Лооолз - поредниянхейтър конспирстор ....

6

Анонимен

преди 4 месеца

До 5 - Ха ха ха ... Голяма робия ше да е, да си правиш по 5 млн. лева на година. Ако имаш половин мозък, ще инвестираш и че има и за пра-пра-внуците ти и целите, които имаш.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Зарада това, деца, учете. Своята малка главица, разум напулнете! Но не просто, ученически книжки четете.

4

Истината

преди 4 месеца

Да 2 часа работят да си платят тока още 2 наема ,един и половина транспорта ,още един храната за деня .На края им остават 12 паунда за тях профит .Ставане в 5 часа блъскане цял ден .Минимум 3 часа на ден губят в транспорт до работа и обратно.

3

Гaля oт nocoлcтвoтo

преди 4 месеца

Koлoниитe ga нe нagничaт в kaнчeтo нa мeтponoлиятa, a ga cи nлaщaт pekeтa!

2

гастарбайтера

преди 4 месеца

Тези кинти/паунди/ ги прибира само крал Чарлз.....

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бяха богати щяха да почиват във Велинград на 12 Хил нощувката!