77

Анонимен

преди 4 месеца

Кауза: свободен, добре живеещ в мир народ. Край на преходи и подобни и 45 стигат, без влияние на рашки и чини и налагане на чийто и да е ред.. Добри икономически и политически отношения с цял свят, просперираща страна.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Кауза винаги има:добре развита икономика и селско стопанство.Някои се връщат назад именно заради това: добре развита във всички сфери икономика,с високо качество на краен продукт,затворени цикли на производство,високо ценена в цял свят.Високо развито планово селско стопанство с всичкото си многообразие и високо качество,затворени цикли на производство,висококачествени стоки,ценени и изнасяни в цял свят.Евтино и достъпно.Недостатък:само в липсата на свобода на словото,визи за излизането вън от Бг

75

маалатъ

преди 4 месеца

Кауза???????? Ква "кауза", бе, украинска Иудо, кажи си го както си е, ::: Идеология!!!!!!! -)))))

74

Станишев

преди 4 месеца

Станишев е партийният ръководител, който не застана в подкрепа на българските интереси, а се продаде за няколко мандата шеф на европейските социалисти. Станишев не подкрепи кабинета на Орешарски в запазването на газовия проект, а се продаде на американците, които после го уредиха на шефското място в

73

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименЗащо не се научиш да пишеш като бял човек на КИРИЛИЦА?

72

ППДБЛГБТ

преди 4 месеца

Станишев е дърт П-П-РАСТ т.е. помага за разрастването на партия ПП, както и другото което си помислихте - за нас е едно и също!

71

Руски

преди 4 месеца

Динозавър, изкопаемо от болшевишки развалини. Защо се обаждаш, когато нямаш ни род ни родина? Тихо стъпвай и се прави на ПЕС в Брюксел. И си гледай парясницата в къщи.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Ех... прохладна нощ е в Софието. Разхождаме се с Станишев двама... Задушевно за Гулденче под полата.... а беее за малка салата... а той вика: Чакай! Чакай! Трябва да отида на дофтор да ми смени Джендърето по леко, а не ти с твоя боздуган да ми го подковеш като с тиган!

69

баба мара

преди 4 месеца

каква беше каузата да вкарате българия в нато и ес без референдум и уж си билсоциалист изчезваи и не се показваи изобщо

68

Анонимен

преди 4 месеца

Как може да даваш акъл, като Нинова ти взе партията и те натири?

67

Анонимен

преди 4 месеца

А тройната коалиция подкрепя ли тройната сглобка, хахахаха.

66

До всички неграмотни

преди 4 месеца

Станишев: Политиката без кауза винаги ще бъда не парче. . . . Има ли някой да направи граматичен, синтактичен и прочие разбор на статията, която е бъкана (препълнена граматични и мисловни лапсуси)? Неграмотна нация и изобщо вече такава! Как живеете се чудя?

65

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Този откъде излезе пак стар кадър на тройната коалиция пак дошъл тук да заблуждава позор

64

Анонимен

преди 4 месеца

Имат кауза бе, как да нямат, същата като твоята кауза преди, крадене, крадене и грабеж ви е каузата на всички политици досега.

63

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Естествно,че е прав.Но е прав,не защото вярва в казаното от него,а защото знае,че е ненавиждан от Българите и поради това Българите могат да се отвратят от неговата изразена правота. Станишев,освен че е укро-руснак,е и турчин по произход,следователно е потомък на ГьокТюрките.Приликата му с Доган е видима.Нормална реакция у всеки е да постави под съмнение вижданията си ако те са "защитавани" от престъпник.Затова точно монголо-хазаро-сефарди ,които ни мразят заграбват блокирайки нашите въжделения.

62

До 66

преди 4 месеца

Мислиш ли, че нинджите се съобразяват с разрешения и забрани?

61

Анонимен

преди 4 месеца

50 депутата на БСП са достатъчни ние не сме жадни за власт, а сме градивна опозиция, кой иска да се бие горе техен проблем!

60

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 66 Кой Маринов?

59

Анонимен

преди 4 месеца

Основен въпрос: "Защо пилето пресича пътя"? Отговори: Учителката от детската градина: - За да отиде от другата старна на пътя. Платон: - За свое добро. Аристотел: - Това е в природата на пилетата - да пресичат пътища. Карл Маркс: - Исторически неизбежно е. Хипократ: - Заради излишък от флегна в панкреаса. Мойсей: - И дойде господ от небето и каза на пилетата - "Пътят ще трябва да се прекоси". И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост - станаха на барбекю - за ядене на комунистите!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Просто трябва да се върне Маринов на власт и да заработят нормално нинджите...