26

Анонимен

преди 4 месеца

Те и без това се кланят на дявола, начело с патриарха им - майор от КГБ Гундяев.

25

123

преди 4 месеца

Известна е още и като *** коледа.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До 23 Цял свят умнико, пази се от думите си. Твърдиш за христиански ценности, а не знаеш кога започват постите. На Прошка, мойто момче, да отидеш на черква и да се помолиш да ти простят, най-вече неведеството. Иначе си добро момче, но нито пощнаваш христианството, нито традициите.

23

Анонимен

преди 4 месеца

цял свят празнува коледа на 25 декември, само в изостанала русия си перкат по стария календар, иначе се борили за православни ценности, интересно ми е как празнуват нова година, която по същия тоя календар е по време на пости

22

До Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До 21 А в Украйна кого убиват, не са ли същите мирни граждани? Или те са фашисти само защото искат да живеят в собствената си държава така както те намерят за добре. Разберете най-накрая, рОсолюби, по голямата част от населението там не искат да живеят като в Русия, дори и рускоезичното население.

21

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

В Белгород няма военни цели. Украинската армия го обстрелва само за да предизвика жертви и разрушения сред мирното население. Това могат, това правят. Даже използват касетни боеприпаси, въпреки че са им дадени от САЩ с условие даги използват само на бойното поле. Условие, което и едните, и другите (и САЩ и Украйна) предварително са знаели, че няма да бъде изпълнено. Добра илюстрация на евроатлантическото лицемерие.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Като немат църква , да целиват на поп Гундяев от КГБ гз!

19

САЩисан вие на луна

преди 4 месеца

Кретеноидните козяци в оргазъм..Живи да ги ожалиш.

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 8Вервай ми, знаят от 2014 година какво е да се избиват и горят цивилни, ако ти не знаеш. Виж и наши телевизии от 2014. И декларации на нашия парламент.

17

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 20 "Чужда земя"? Там населението е над 90% етнически руснаци живеещи от векове по тези земи!!!! Че разни пролетарски вождове са се разпореждали с тези земи като с бащиния е друг въпрос. Крим, 1921 над половината население руснаци, 20 % татари, укрите дали имат 5%. При следващото преброяване татарите се стопяват за сметка на укрите!!! Сталин на 10години не е знаел бъкел руски. От 2014 Луганск и Донбас не получават пенсиите си от Украйна. На Крим им спряха водата и тока.

16

Анонимен

преди 4 месеца

На Украйна й остават от 3 до 6 месеца за някакви преговори. След това ще има да мечтае и си спомня за пропуснати възможности.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Кого търсят немили недраги в чуждата земя руснетата? Майка си и баща си ли търсят?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тя Коледа беше преди две седмици. Ама онези в дивите азиатски степи са си изостанали и още ползват доказано неточен календар. През 2101 г. ще празнуват Коледа на 8.1, през 2201 - на 9.1. Накрая ще почнат да я празнуват през пролетта.

13

Болгар

преди 4 месеца

Оставихме на монголските слуги градове и цивилизация за да могат да се забавляват със свойствените им рушене и деградация!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Никъде не чух, не видях и не прочетох някой да осъди атаките над цивилното население и ненужния, абсолютно безсмислени, взели не малко жертви? Ето това вече е терор, като 10 години безцелно бомбене на мирното население в Донецк и Донбас. Това пак никой не осъжда Но ако украинците не упражняват терор, тогава как ще го наречем? Иначе нямали боеприпаси. Ето къде ги изразходват.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Мъка в Белгород! Или както рече путин на вдoвичките "Животът е разнообразен!" Имам чувството че "жизнь и "лайф" са две противоположни думи!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Кат немат църква, да одат при маг Витан да им лей кypшуми за здраве!

9

Анонимен

преди 4 месеца

След като цар-батюшка е антихрист-безбожник, макар и да се кръсти на камера, какви църковни служби!

8

Свен

преди 4 месеца

Те и без това са атеисти! Менте вярващи Богу не са драги!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Без църковни служби в Белгород! Християнството в Русия е в колапс!