54

Горския

преди 3 месеца

Глобалното затопляне е страховито !

53

Т.е

преди 4 месеца

Не глобално затопляне,а Глобалистко студ там където им изнася за другите места глобално затопляне.БАСИ И МАНИПУЛАТОРИТЕ ВСИКО Е ЕДНО ОГРОМНА ЛЪЖА ЗАПАДА НАЙ-ВЕЧЕ!!!

52

Анонимен

преди 4 месеца

До 36.6 - Не, не са. В Осло редовно си пада под нулата, дори и в "топли" за нас месеци, но минус 30 е рядкост, защото е близо до морето. Че има вятър и е брутален (разбирай, имало е години, седят по няколко полицая, ама такива стабилни по 120-130 кила, облечени с много тежки дрехи и бутат разни баби и по-кекави жени, да пресичат, че иначе вятъра ги събаря назаде ... Но минус 30 не е точно аномалия, обаче не се случва особено често. Те очакваха, че вече никога няма и да е минус 10 ... ама ... да

51

Анонимен

преди 4 месеца

Смешното беше, когато няколко души заъсняха на събора в Дубай, за борба с глобалното затопляне, вече "миналата година", не можаха да излетят с ЧАСТНИТЕ СИ САМОЛЕТИ, защот пистите в Гемрнаия бяха замръзнали ... аре стига с глупсотите. Зима 2006/2007-*** беше по-топла от 2022/23-а, а нали уж, миналата година, щяла да е "най-студента зима отсега нататък" (ШАМАРИ, направо ...), а сегашанта зима ВЕЧЕ е по-студена от предходната, без огледа на тези замръзвания ...

50

36.6

преди 4 месеца

Нормални температури за онзи район. Зима е.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Геоинженерство или климатично затопляне/климатична промяна.:))

48

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки божи ден се убеждавам ,че пишещите в този първобитен, манипулативен сайт са без сиво вещество в кратуните си.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Gluposti,Finlanija w sviknala na tija,4e i mnogo po niski temperaturi,kato -53,3....i kakvo,njama strashno,vsi4ko raboti,navsjakade e toplo,po kashti,po ofisi,na rabota,kolite se dvizat....normalno i krasivo!

46

Грета Тулумберг

преди 4 месеца

Как смеете да оспорвате Глобалното Затопляне?!

45

донос.бг

преди 4 месеца

Нелченценценце,нещо е мижав интереса към "климатичния преход" (каквото и да значи т'ва)... Не се случват нещата по плана на екосестричките,зимата ги изненада :)НЕма ковид папу,контранаступа зацикли,сглобката скърца под напъна на КенеFFт Мърршшън,Беефффски е с жълт картон от хидроинжинерЪ,Черепахата се скри,Буци мяучи жалостиво,АкаДенкофф скимти от австрийския четвъртит,дядо Шорош отряза коледните бонус-донос,Урсулю е бизи с изборите... Освен за времето да пишеш,друго няма - за 100 гривни толкоз!

44

бла-бла

преди 4 месеца

Ами Лапландия е зад полярния кръг, зима е...

43

Анонимен

преди 4 месеца

До ТедиДетска градина

42

Анонимен

преди 4 месеца

ВЯРНО Е - ПРАВЕЛ СЪМ ГО И ТО ПРЕДИ 20 КУСУР ГОДИНИ !! КОГАТО НЕ ЗНАЕМ ПО-ДОБРЕ МЪЛЧИ

41

Теди

преди 4 месеца

АЙЛЯК СВАРИЛ ВОДА ДА Я ХВЪРЛЯ НАВЪН ПАК ЧЕ НЕ СЕ Е ИЗПОГОРИЛ

40

Анонимен

преди 4 месеца

до 38 Мда, победил се е сам затова никога не е бил поробван тоя народ, кравар! Голям мислител си!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците имат късмет че зимата им е топла..някви смешни -15 -20 градуса зимата най-много. Братушките не са свикнали на такъв топлик зимно време и им е некомфортно. Друго си е да падне -30 градуса че да извадиш ракетите да ги постоплиш тия украински фашисти.

38

Анонимен

преди 4 месеца

До от 30. Той тоя народ си се е победил сам, няма какво да го побеждава някой.

37

от 30

преди 4 месеца

В Оймякон когато отидоха тези американци и разбраха че когато паднела температурата под - 50 градуса в три последователни дни, тогава спирали да ходят децата на училище. За кво си говорим. И този народ ще го побеждаваш???

36

Анонимен

преди 4 месеца

Якут, защо не спиш? При теб не е ли вече воскресение?

35

Анонимен

преди 4 месеца

30, местната баба ги гледаше от къщата си на топло и казваше: Откачени хора. Накрая ги съжали и им даде валенки, yшaнkи и вaтeнkи. Пиндосите се стоплиха и признаха, че студът може да бъде победен само с руски натурални дрехи.