13

Реалист

преди 3 месеца

Докато не почнат да присъждат по няколко стотин хиляди, които да излизат от фонда за заплати и премии нищо няма да стане..Търтеите по общините какво го боли че общината плащала след като не е от техния джоб?

12

Такса

преди 3 месеца

смет и данък сгради да са завишени за кучепритежателите. Нали сме уж социална държава.

11

Краси

преди 3 месеца

В РБ лудите карат коли!

10

До 10

преди 3 месеца

Ами сбий се де, какво чакаш? Най-обичам такива заканващи се като тебе, големи мъже. Ама като стане време за действие, топките се свиват от страх.

9

Анонимен

преди 3 месеца

....а домашните кучета кога- за лай и вой по всяко време- в ляво две, в дясно две, от долу котка, по надолу на всеки етаж по едно или две кучета- превърнали блока в гето- оакано, опи..о омирисано, излезеш от асансьора и те залайват- собствениците обичат кучета и котки, но съседите- не. Ако отида на общо събрание трябва да се сбия с някого....

8

Реалист

преди 4 месеца

Боли ги общинарите.. Докато тези присъди не почнат да излизат от фонда за заплати и премии на общинарите нищо няма да се промени..

7

До 3 и 6

преди 4 месеца

Преди няколко години съсед беше ухапан от куче на ул. "Раковски", недалеч от Пожарната. Кучето било породисто, с хубав нашийник. Бързо избягало, не се знае дали собственикът му не е бил наблизо и си затраял. Комшията получи алергична реакция от инжекциите против бяс и това засегна зрението му. Да сте чули да е бил глобен някой собственик на куче, който го е пуснал да си тича на свобода по улиците? Аз не съм. И подчертавам, че не съм кучемраз. За да стопанисваш куче е нужна култура и отговорност.

6

Кучефоб

преди 4 месеца

Кучетата са напаст! Нямат място в градовете!

5

дедо ви

преди 4 месеца

до като не престанете да храните бездомни кучета пред всяка кооперация или къща , ше бъдете хапани от тях !

4

И Столична община

преди 4 месеца

Ще бъде осъдена да дупки убийци по пътищата!ЮАР е по цивилизовано място от Бъргария!

3

Анонимен

преди 4 месеца

А уличните кучета са ваша си вина, ако всеки си гледа животното и го кастрира няма да има проблем

2

Шу Мфу Шите

преди 4 месеца

Така и трябва , съдене до дупка ! Иначе местните такси и данъците са вдигнати до небесата , а насреща няма нищо ! Само звукови и визуални ефекти и нищо съществено и полезно в полза на гражданите - във всяка община е така !

1

Ако е в София

преди 4 месеца

Отиде бюджета на кино!