37

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До В 36: ДПС го създаде Посолството. Без външна намеса тази партия нямаше да бъде създадена.

36

В 36

преди 4 месеца

да се чете "кой създаде ДПС?"

35

Кой създаде БСП!?

преди 4 месеца

БКП/БСП позволи в нарушение на предишната Конституция да бъде създадена на практика една етническа партия с една, единствена цел - да не спечели СДС първите "свободни" избори през 1990 г., за да имат време да дозавладеят икономическата власт и да се превърнат от партийни фунционери на социалистическата партия в капиталисти!

34

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Крачката назад от страна на де4ментния доан по отношение на феноменалната му кадъна шишана казва много. И крие заплаха в себе си. Скедколедно е опасно за пра се тата. So пола си е опасен - колко кадри му се " самоу$биха в обкръжението. Последното решение с кардайъ?

33

българин

преди 4 месеца

ДПС никога по същността си,не е била политическа партия.Това е бандитска организация,възползвала се от мюсюлманската религиозна принадлежност,и турската етническа принадлежност.Пред очите ви лица на раководни постове грабят и крадат народна пара и живият като барони.Бедните турци и мюсюлмани,в резултат на вроденото си покорство,продължават да гласуват за тях.По подобие на та организация беше създадена и бнкянската разбойническа организация.Ще се оправим,когато 2 банди престанат да съществуват.

32

кви 2 лидери?

преди 4 месеца

Лидера на ДПС мафията е един и той се казва Ахмед доган! Тия двамата, са две пионки на руския агент доган!

31

Защо ги избирате?

преди 4 месеца

Те могат по всякакъв начин да се етикират, но съдържанието им е на малцинствена група. . . . . Щом българите искат да ги управляват малцинства и чужди граждани нека е така! Не се учудвайте после, че българите намаляват! Въобще вече не съжалявам подчертавам само българите! Чакам закриването на България и преименуването в някакво адекватно име! Вече и антлица българите е променен! Огледайте се около себе си, ако не сте вече политически ослепели, в което вече вярвам! По бързо, защото силно трият!

30

Случаен минувач

преди 4 месеца

Тези дърти ***ви с очила всичколожки (демек: всичко през ложето), кой ли ги суша още?

29

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ Е ТУРСКИ САРАЙ ЗАОБИКОЛЕН ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ,ПАЗЕН ОТ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ, ЗАХРАНВАЩ ГЕРМАНИЯ С БЪЛГАРСКИ ПАРИ!!!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Доган като опитен стратег е разтревожен. Моли се всесилния да ни помага. По същото време пеевски се радва че пробута двойното гражданство в конституцията и уверява, че хубавото престои. Доста противоречиви изказвания на двама лидери на етническата партия ДПС. Вероятно шиши се кефи, че в бъдеще ще ни управляват турци с бг паспорт. Господ да пази България.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Кой подписа анекса?Който го е подписал е предал бг интереси. Би трябвало да се анулира, защото не е гласуван в НС. Това не е волята на народа,а сляпо следване инструкциите на ЕС, който се подиграва с нас и ни третира втора категория. Ще хвърли малко парички за замазване на положението.

26

Анонимен

преди 4 месеца

до 31 има и друга теория, че е убит по поръчка на Борис, защото е бил авторитет и е заплашвал диктатурата му, няма логика да правят атентат на генерал който не е бил на служба и отстранен от Борис от служба

25

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тази България.България вече я няма.Това е фалшива новина в медиите.Че и ротация щяла да прави.Айде замислете се, ако беше истинска държава, дали щеше да има кабинети с ротация.България е фейк новина.Всичко тук е унищожено от мутри, мутреси и депесари.Предлагам да казвате на България- територията в ЕС и НАТО.

24

Анонимен

преди 4 месеца

като две капки вода са тзи, не мога да ги различа

23

Анонимен

преди 4 месеца

Нужна е промяна в отбраната.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Мария Габриел като е подписала анекса за неограничено приемане на мигранти - сирийци и авфганистанци ли ще носи отговорност последните като се развихрят у нас?

21

Анонимен

преди 4 месеца

Татяна Буруджиева в нормална държава щеше да е в затвора и там да обсъжда каквото си иска.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Социологията закудкудяка оживено и започна да чертае съдбите на държавата. Вместо да се ограничи в социологически изследвания, взе да дава политически прогнози. Буруджиева сигурно се "гордее" със своя баща, който има голям "принос" към демокрацията, като застреля на улицата български генерал, без съд и присъда.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Доган унищожи една нация, за да се прави на важен и умен.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Пътница е само вицето Габриел заради неизгодния анекс