53

Тони

преди 4 месеца

Войната между партиите ги плащаме ние,работили или не заплата омразата не е взаимна ние народа ви мразим всички който от *** станахте лачени обувки с кожата на народа

52

Путин.

преди 4 месеца

Станишев. Твоите. Място. Е. Във. Затвора. ***. Мръсен

51

PS

преди 4 месеца

Турците са хора, които държат на справедливостта и не обичат да им се натрапват хора, които нямат нищо общо с тях. Пеевски е българин, 'намагнитен' по закона Магнитски за нелицвприятни за Държавния департамент дела и не вярвам турците да са във възторг от тази личност. Друг е въпросът ако Ахмед ефенди е решил той да отговаря за братовчедите.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Такава коалиция би могла да се противопостави на Боце-Пеевски-КП+Атанасов. Само че дунавската kykyвiца ще се противопостави и като нищо ще се съюзи с Киро Петков. Това БСП стана личната партия на стрина Корни.

49

донос.бг

преди 4 месеца

Кукунела Снайпера с любовна ода за пр0дажната п0дл0га САтанишев,любовницата на Местан и Догяна... ГнYсн0!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Кой не е бил член на БСП/БКП или е тяхно дете или внук, все едно от коя партия е, само царят не е.:))

47

Анонимен

преди 4 месеца

Помня как преди да се състави тройната коалиция всички се кълняха как няма шанс заедно да управляват, накрая се "сглобиха", от тогава не гласувам единственото за което съжалявам е, че не емигрирах в Ирландия.

46

тоти

преди 4 месеца

Свърши тя вашата....никога повече БСП и каолициики няма да се върнат на влас.Тройката е стабилна и ще си *** процентно и така дока се откажете завинаги от власт!!!

45

Анонимен

преди 4 месеца

А баба ти Елена като се търкаляше под оградата- какво доказваше- как може да премине- а пиян Рашко какво правеше- излагаше държавата- цитирам- през тази ограда преминават зайци, лисици...- нали това е целта на тоя тип огради- да могат животните свободно да преминават, но не и хората- продължавай Станишев да разправяш лъжи- поне да знаят фирмите заради кого висят по границите- ЧЕРВЕНИТЕ МИЗЕРНИЦИ СЪБОТИРАТ ВЛИЗАНЕТО В ШЕНГЕН!

44

до абе

преди 4 месеца

Ти пък, ся..., многу забелязваш, начи! Ами другаря закара Вицето да й купи бельо, че вечерта шъ изучават "тезите" на Болшевизмъ по Кама Сутра, щото те са си другарчетъ още от времето кога играеха на "Чичко Доктор"!

43

Дядо Соци

преди 4 месеца

Нароили се отцепнически партии от БСП и Възраждане късат живо месо от БСП. Ако и Радев направи про руска партия , с БСП е свършено.

42

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Този господин стана министър председател навремето без никакви умения тройната коалиция управляваше и за награда отиде в ЕС стана евродепутат така се управлява държавата ни от много години

41

абе

преди 4 месеца

снимката пред некой бутик ли е правена ???

40

маалатъ

преди 4 месеца

Айдее.. и Сър/Гей Стани/Шеф почна да ръси акъл кът родата си от 4.0.4 преди "Майдана" (по нашему Мегдана, турцизъм) само и ний да не я докараме от Еволюция до Революция, че страшну шъ стане... брат срещу брата, син срещу баща и щерка срещу майка.

39

Дo Ивaн

преди 4 месеца

Aм' нe бeшe ли миньop?

38

Bиreнинчo

преди 4 месеца

Oooo cъceл, gaй egнa цyнka...

37

Иван

преди 4 месеца

Какво работи Станишев? До сега не съм чул да има и един ден стаж.

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов.. 27..последователите на животно, са животни.. ако се имаш за не-*** ще си признаеш

35

Анонимен

преди 4 месеца

каза родения в Украйна русофилски син на бивш ***-шумкар

34

Стани шеф

преди 4 месеца

Не се утвърди, като шеф!