14

Дори в подбора

преди 5 месеца

на думите прозира отвратителното, нечовешко отношение - тук, градина; в Бургас, забавачница! Може да се нарече център например. По принцип, на теория идеята е чудесна, но идва голямото НО! Някои забравиха как само преди няколко години убиха милиони възрастни хора затворени в смъртници и старчески домове, до които близките им нямаха достъп. А и като знам кой е организаторът, аз лично не бих оставила близък човек в лапите им. Не се знае какво ще му направят в мое отсъствие.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Браво- много добро решение и идея за останалите градове в БГ.

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Бургас Много сте слагачите му, но ви убягват фактите! Бургас е замряло село с мъртва икономика през близо 20 годишното "царуване" на шеф Митко.. В Местните медии като флагман, човек не може да напише нищо дори леко лошо за него, защото непрестанно се трие и блокират по IP адрес. Бургазлии също не искат да си признят, че избират грешния кмет вече не едно десетилетие, но така или иначе, и това ще стане ясно!

11

Бургас

преди 5 месеца

Браво Господин Николов! Една нация се познава по отношението към възрастните хора. А те са заслужили с труда си грижите към тях. Всички ако сме живи ще остареем и не се знае как ще е живота ни.

10

Роза

преди 5 месеца

Правилно!Ама Йоан въпреки всичко не изпускаше кметското място,докато накрая хората насила го изритаха!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Един от най добрите кметове в България. Ква дупка беше Бургас преди него. Йоанката, много го бяха приклещили групировките, направо се пропи човека.

8

Анонимен

преди 5 месеца

То и кметът трябва да влезе там след мандата..

7

Анонимен

преди 5 месеца

Полезно е! ГЕРБ са късопаметни!

6

Анонимен

преди 5 месеца

До гледах, а ти какво постигна за неговите 3 мандата? Я дай да видим какво напрви и колко си полезен!

5

гледах

преди 5 месеца

Гледах по Евроом предаване за далаверите на този юнак. Иначе гледа като девица и чака да се забрави.

4

Добра инициатива!

преди 5 месеца

Не можеш да се грижиш за болен човек и да изоставиш живота си. В крайна сметка трябва и да се яде! Редно е да се мисли за хората, които не могат да се грижат сами за себе си или няма кой да се грижи за тях.

3

Анонимен

преди 5 месеца

За хората с деменция е голям стрес да се опиташ да им смениш средата. Това с тая градина, може да сработи евентуално само за някои, които са в много ранен стадии на болестта.

2

Българин

преди 5 месеца

А пари от къде?-от повишените такса смет, данък сгради, синя зона , данък МПС и тн. Защото и кметската заплата е на горе, а с нея са свързани общински съветници ,администрация и тн.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Браво, Николов