15

Анонимен

преди 4 месеца

Преди време собственика на Rayan Air така изпростя в едно интервю че направо хвърли в тъча цялата световна авиация.

14

bl

преди 4 месеца

Да ползваш Ryanair е все едно като да скачаш със скъсан и кърпен парашут. Не стига че летят с 737 МАХ, самокатастрофиращи самолети, но пилотите им са под всякаква критика. При такава авиолиния цената е без значение - просто не са ми в менюто.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Искат да ги фалират.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Това е авиокомпанията, чиито собственик искаше да направи тоалетните в самолетите платени и да въведе категория "правостоящи".

11

Пада им се

преди 4 месеца

Имат супер нелепи условия - реално не са по-зле от другите нискобюджетки, но последния път, в който взех билет от тях през букинг ме прекараха през 3 различни верификации и няколко спам съобщения как другите платформи не са рентабилни, били по-скъпи и не можело да им се разчита... Аз ако съм на букинг бих направил същото.

10

Анонимен

преди 4 месеца

А наще пък купили пластмасов самолет със смотани двигатели ;) А руснаците пък спрели алуминия на Еърбъс и сега другите самолети ще ги гледат само на чертеж като Ф16 ките . *** се от прекараната страна . Като за Шенген . Хем пуска Финландия в нато за два дена хем *** чака за шенген 20 години :)))

9

e

преди 4 месеца

Най-сигурният начин да стигнеш до твоята дестинация е като НЕ ползваш Р.

8

Алекс

преди 4 месеца

До столичан Нискотарифните авиокомпании не получават държавни помощи и дотации.Поразрови се и виж традиционната "Луфтханза" колко дотации получи от държавата само през последните години.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Това е авиокомпанията, чиито собственик искаше да махне втория пилот от кабините на самолетите си за да спести пари, обаче слава богу законът му попречи да го направи.

6

столичан

преди 4 месеца

Да вземат вече да им спират на тези нискотарифки държавните помощи и дотации, да си вървят откъдето са дошли, не ни трябват. Не е редно през 2-3г. да им се наливат едни пари дотации и да подбиват пазара на нормалните компании.

5

КОМУНИСТ

преди 4 месеца

ТРЕБВАШЕ ДА ГО УТЕПАТ КАТО БЕГЛЕЦА ОТ СТАРА ЗАГОРА!1 БОЙ ДОКАТО МЪРДА БОЙ ДОКАТО МЪРДА!

4

до 2

преди 4 месеца

Обикновено такива сайтове поръчват много билети например 10 000 на по тънка цена, и после може да ги продадат по-евтино за да те зарибят към сайта

3

ПорЦелан

преди 4 месеца

Като купуваш от някоя платформа имаш избор на цена, дати и час.

2

Мими

преди 4 месеца

Може ли някой да ми обясни каква е логиката да си купиш билет от Kiwi или някоя друга "платформа", а не директно от авиокомпанията?

1

Алекс

преди 4 месеца

Най-сигурно е да си купиш билета от сайта на авиокомпанията.RYANAIR са толкова мощни,че те определят правилата на играта.