249

Анонимен

преди 4 месеца

На видеото се виждаше как полицаите много настървено ритат по колата. Изглеждаха като бесни кучета. 6-7 души наобиколили колата и блъскат, ритат. Това по протокол ли е?

248

Айде бе

преди 4 месеца

Една седмица вече , ми проглушиха ушите от рев по тоя ! Разбирам , ...скъп е за роднините и познатите , .... ами защо е хукнал да бяга , да не е тинейджър , след като не е направил нищо , ....защо , и в края на краищата къде ще избяга ? Ами ако беше прегазил някое семейство с деца , или деца , тогава кого щяха да плюят защитниците му , пак полицията нали , само че тогава , ...че не си е свършила работата ?

247

Кочо

преди 4 месеца

Четете бе хора и инфо от региона на инцидента: Въпросният "светец" е настаняван принудително в психоболница в Раднево заради неадекватно поведение. Това че е бил спортист в един период от живота си не му дава неограничени права. А полицаите са били повикани там именно заради опасното му поведение. По-скоро са предотвратили инцидент с повече жертви.

246

не при гонката,

преди 4 месеца

а при залавянето...

245

нагли и

преди 4 месеца

самозабравили се колхозници

244

Сата НАТО

преди 4 месеца

Бегла проверка показва, че Лазар Христов е назначен от служебния министър Иван Демерджиев, пловдивски адвокат, приятел на Зеления чорап и пълен иддийод - Демерджиев въведе модата полицаите да устройват гонки по улиците, при което самите тьпи ченгета се самоубиха на няколко пъти. Лазар Христов има опит само като разузнавач по данъчни и митнически престъпления - тоест, няма понятие как се работи с цивилни граждани, което е изписано и на лието му.

243

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 238А защо наистина е тръгнал да бяга като не е направил нищо лошо? Има ли обяснение? И не се касае за тийнейджър, а за възрастен мъж.

242

брее

преди 4 месеца

този на очен преглед трябва да мине или всички които са гледали видеата са слепи чули и не видели -май с оставката ще е най лесно

241

Shark

преди 4 месеца

До 244. А кое е налагало той да бяга от полицията, да блъска коли и да прави още една камара нарушения. Чист късмет е, че не е имало хора наоколо и не е убил някого. Тогава друга песен щяхте да пеете. Да кажат защо е бягал от проверка.

240

1

преди 4 месеца

Не че нещо, но този не е много бил наред. Да блъска патрулки, да бяга и т.н. И да са го убили от бой... Ми сори, ама....

239

Анонимен

преди 4 месеца

По тв даваха ,как полицай слача и рита вратите и стъклата,а като извадиха човека се вижда ясно че го налагат трима или повече човека

238

Анонимен

преди 4 месеца

В Перник или в Дупница ще е следващият " нещастен " мутропитек ходил по нервите на жени, бащи и деца, насмъркан до козирка, ще бъде "задушен" от "лоши" полицаи, които си вършат работата

237

мвр некадърници

преди 4 месеца

Некадърник.

236

Анонимен

преди 4 месеца

На видеозаписите ясно се вижда как единия от полицаите рита колата на убития мъж, а след като отвориха колата полицаите като глутница озверели кучета се нахвърлиха върху него! Полицейския шеф е пристрастен в този случай и неговата субективна оценка не съответства на истината. Видеокамерата е безпристрастна и на записът перфектно се вижда престъпната полицейска агресия и последвалото фатално насилие! Разследване и съд за полицаите-убийци!

235

Анонимен

преди 4 месеца

Защо полицая не подпря пистолета на страничното стъкло ине каза на нарушителя да сложи ръцете на волана

234

Анонимен

преди 4 месеца

Всички мутри ще ядат дърво, спокойно

233

Идеалист

преди 4 месеца

Затискан ли задържания с облегалката на предната седалка с приведена глава към пода на колата ? Преди години по този начин беше задушен арестуван, когато го връщаха след като беше разпит в Иститута по криминалистика.

232

е

преди 4 месеца

най добре ще е да се забранят мобилните телефони с камери и всичко ще е точно ,много проблеми и истини създават :)

231

ПО НОВА ТВ

преди 4 месеца

Във полициите спец групи ги учат на комбинация от бокс карате и бойно самбо --те обаче първо трябва да са перфектни стрелци а ръкопашния бой е на последно място за всяка група е различно кое е най тренираното ама това са групи които работят и живеят и тренират постоянно във екип за да са едно цяло-- такова стиковане няма начин да се получи за всеки полицаи жандармерии и армии това го има само във специални екипи Иначе СРБ се учи на всякъде ама един разбрал това друг онова и тнт.

230

По нова тв

преди 4 месеца

Водещата пита събеседника дали полицайте са обучавани практически за всичко като състезателно шофиране и обезоръжаване арестуване --- товапо принцип показва че да обучиш някого за нещо е проста работа пък и тозу който ще гоните не се знае той какъв шампион е по автомобилизъм или той може да е по-добър във самоотбраната от полицаите --акополицая не е тренирал преди полицията 5-6 г бокс кога като го приемеш тепърва ще го учиш -- едно е да те учат какво е бокс и да ти показват особено със разни ко