85

Ист.....

преди 4 месеца

Точните думи са; На страните в Европа го продаваме от 200 до400, а защо те го плащат от 1500 на горе!? Не знам!!! Преведено от руски език.

84

Istinata

преди 4 месеца

e, че мафията си ни дере яко. Хем си зима комисионните хем дере индустрията и народа. Затова газтта е 2 пъти по скъпа не за нещо друго. С храните е същата ситуация.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Далаверка му се вика, ама докато не фръкнат неколко глави нема се види края на тая мизерийка ...

82

Пропов

преди 4 месеца

Що за *** народ?! Кирчо, Кокорчо, Тиквун, Прасето...все друг им е виновен за високите цени, ниските заплати, шенген, заемите и прочее. Политиците се сменят, народа все същия - *** и страхлив, само мърмори и нищо не прави. Не е луд тоя дето изяжда баницата, а тоя дето му я дава. А ви изяждат баницата, щото сте страхливи баламурници. И с Русия играхме, сега с Европа и Америка - е все ревем! Другите държави дето се хванаха с Европа им се получи , дали проблема ви не е вътрешен?!

81

циганин

преди 4 месеца

Добре 4е е Китаи,ако не бяха Китаиските Ефтинки Стоки,и ако не Бяха наводнили света с Ефтини Соларни Панели за ток,с сигорност сега цената щеше да бъде x4

80

Обективен

преди 4 месеца

Защото цялата политика на Тиквата , Свинкята , Простото - вкупом работят против страната ни на принципа - " не искам на българите да им е добре ,искам на руснаците да им е зле ".

79

Зозо

преди 4 месеца

Ми щото Чирен е пълен догоре със скъп газ. Чудят се какво да го правят :)))))))))))))))) На кой да го пробутат?

78

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната фалшива новина. Явно някой яко плаща за публикуването на подобни статии. Влезте на сайта на Булгаргаз и там си пише колко е цената в момента. В България газа е по-евтин и от този в Сърбия и от този в Унгария.

77

Сатир

преди 4 месеца

Така. Русия е лошо щото ни продава евтино нефт, газ и уран!?!?! Американците са добри щото ни продават скъпо и/или с недоказано качество!?!?!?!? Адиоти, кой ще поеме отговорността за скъпия разход?????

76

Анонимен

преди 4 месеца

На този въпрос може да отговори само онази парапетна красавица,която ни убеждаваше,че газа,който киро-кокорите ще внасят,ще бъде поне четири пъти по-евтин! А се оказва,че в момента плащаме четири пъти по-скъп газ!

75

Анонимен

преди 4 месеца

Защото руската газ която купуваме минава птез много прекупвачи и посредници, а не я купуваме директно, ясно и точно.

74

Хаха

преди 4 месеца

При двойно намаление на потреблението на газ за 2 години това ви е равносметката колко се "развива" икономиката. Ама нека теглят по 15 милиарда на 6 месеца... Няма никаква причина в такава разруха да се вдигат заплати и пенсии, защото само натоварваш цените на продуктите, нито сме произвели повече, нито по-качествена или по-ценна стока. С вдигането на минималния и максималния осигурителен праг само ще има съкращения и нищо друго...

73

Д@¢копимСоп

преди 4 месеца

Защото няма държава,та за това!Ако я имаше , кирчовци, кокорчовци, гномове, бойквкиевци, Банкята,Шиши, тагаревци, магаревци и всякаква друга крадлива и продажна соволч щеше да виси на пилоните пред Коня,докато им се разкапят несищата.

72

Д@¢копимСоп

преди 4 месеца

Зоро няма държава,та за това!Ако я имаше , кирчовци, кокорчовци, гномове, бойквкиевци, Банкята,Шиши, тагаревци, магаревци и всякаква друга крадлива и продажна соволч щеше да виси на пилоните пред Коня,докато им се разкапят несищата.

71

Горд Европеец

преди 4 месеца

аааа тази статия е в противовес на това което казваше Киро като договаряше газта. Той казваше, че България може да диверсифицира доставките при много по изгодни условия... Даже целия ЕС щял общо да купува газ, от което сме щели да се възползваме и ние. Не вярвам, че Киро е излъгал..той не обича да лъже, но пък комисионките ги обича..

70

ХА ХА ХА

преди 4 месеца

АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО , ЦЕНАТА НА ГАЗА У НАС Е НАЙ ВИСОКА , ЗАЩОТО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СМЯТАТ , ЧЕ НЕ СА СЕ НАГУШИЛИ ДОСТАТЪЧНО , ЗАЕДНО СЪС ТИЯ ЧОРЖАДЖИЙ КОИТО Я ПРОДАВАТ !

69

някои

преди 4 месеца

може и да не помнят. Но договорът за руски газ беше подписан навремето то А.Луканов до 2025 година, на тогавашни цени. После по Костово време Бакърджиев ходи до Москва пак подписва някакъв договор, пак на тогавашни цени. Май тук у нас някой яко прави далавера на наш гръб и крие истината! А в момента ние купуваме отново руска газ от азерите, но вече на по-висока цена. От есента на 21 година има договор между Русия и Азърбейджан за доставка на руски газ, тъй като техния не достига за техни нужди

68

Анонимен

преди 4 месеца

няма значение цената, важно е дали имаш пари или си беден удърпан анадолец.

67

Наблюдател

преди 4 месеца

Докато такива "клатикур_и", като тоз изперкал пенЦионер: И. Иванов решават енергийното ценообразуване - тъй ще е!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бесният русофреник се напъне още малко, ще може да и3пиkae газ, колкото да препълни Чирен! Давай, напъни се още малко, бесен русофоб. Хихихихииии!