462

Анонимен

преди 4 месеца

Според Залужни укро-ПВО е свалила 10 хиперзвукови ракети "Кинжал", 59 крилати ракети Х-101, Х-555 и Х-55, както и 3 крилати ракети "Калибр". Според руското МО 10-те хиперзвукови ракети "Кинжал" са ударили подземни бункери и командни центрове, където са ликвидирали 1 генерал заместник на Залужни + 9 генерала на ВСУ и отан. Унищожени са няколко офицера от BND на Германия и 7 офицера от ВС на Чехия. Унищожени са командни центрове с британски и полски съветници. Унищожен склад с Harpoon в Oдесса.

461

Анонимен

преди 4 месеца

Центаджиите *** тухли четворки, като гледат какво става с любимите им фашаги. Хващайте си самолета, мизерници, че ви чака Сибир !

460

До ??

преди 4 месеца

Нема яйца.Пущкинсе не ручат

459

Анонимен

преди 4 месеца

Силите за противовъздушна отбрана на Украйна са свалили 10 руски хиперзвукови ракети Кинжал -> Да споделят как се свалят хиперзвукови ракети, че САЩ още се чудят. Пробваха с Ирис - не стана, пробваха с Пейтриът - не стана... Или те ги свалят на око? "Ааа, Серьожа, прихванахме нещо, дай да кажем, че е Кинжал". Те прихвали външната тувалетна на баба си. Хахаха. После "Путин стреля по цивилни, баба ми е загинала геройски". Муахахахахах.

458

Неразбрал

преди 4 месеца

Кво се обясняват копейките

457

Анонимен

преди 4 месеца

Гераните се използваха са откриване на украинсата ПВО, както и за поръжение на няколко незащитени обекти.

456

Анонимен

преди 4 месеца

Крилати ракети биха по разлечне обекти, включително складове с боекомплекти и натовска техника, ударени бяха и обекти на критичната инфраструктура.

455

Анонимен

преди 4 месеца

Искандерите традиционно биха по Харков.

454

Анонимен

преди 4 месеца

Кинжалите са ударили една батарея Патриот в Киев и няколко бункера с командни състави, включително натовски.

453

Жададык

преди 4 месеца

***....пак пишеш глупости. Руснаците свършиха ракетите преди година и половина, всичко, което лети, пада и се взривява е окраiнско или натовско....Ти кво ще работиш, като ви приключат? Като те гледам, само за ТКЗС ставаш....ама те ги ликвидираха преди 30 г.....

452

МОЧАт нещо

преди 4 месеца

Копейките Другари кво ми фъфлите тука бе ...Я марш да се борите срещу фаааашизъма

451

Сът

преди 4 месеца

Руснята се оcpaxa на бойното поле и започнаха терора над мирните граждани с ракети. Няма нищо русня,с всяка изтреляна ракета приближавате войната все по-близо до Русия. Укрите няма да си траят..

450

Анонимен

преди 4 месеца

Русия трябва да прави като САЩ срещу Япония. Една термоядрена, изчкаване 2-3 дни, втора. Трета, ако не стига.

449

Анонимен

преди 4 месеца

Като гледам снимката, "свалянето" на ракетата се е провалило...

448

Анонимен

преди 4 месеца

Xoxлите вече втора година се опитват да направят ракета от перална, ама не се получава. Фон Лайнинен май ги излъга и те като грешни дяволи дялкат с теслата, мажат със сланина, ама не се получава... Май ги излъгаха, а?

447

Ха-ха-ха

преди 4 месеца

433 434 436 - Коношенков, ти ли си? Хахаха

446

Гадовете

преди 4 месеца

това си могат - само да рушат

445

Анонимен

преди 4 месеца

До 455....Ти вярваш ли си на това което пишеш...С Русия са Северна Корея, Китай и Иран...най-великите ядрени сили....И ти вярваш на урсула? Не...щастник!

444

Анонимен

преди 4 месеца

До 453 То се вижда кой ,какво лиже или си мислиш,че като никой не понася украинските нагляри щото нямат ,акъл в главата ще ги пробуташ тук

443

Анонимен

преди 4 месеца

илите за противовъздушна отбрана на Украйна са свалили 10 руски хиперзвукови ракети Кинжал -> Да споделят как се свалят хиперзвукови ракети, че САЩ още се чудят. Пробваха с Ирис - не стана, пробваха с Пейтриът - не стана... Или те ги свалят на око? "Ааа, Серьожа, прихванахме нещо, дай да кажем, че е Кинжал". Те прихвали външната тувалетна на баба си. Хахаха. После "Путин стреля по цивилни, баба ми е загинала геройски". Муахахахахах.