21

Теди

преди 4 месеца

Животни за храна не се убиват случайно има определени критерии за това прасета пилета риба кози овце не ги убиват случайно току така има определен ред и в Библията е казано кои животни са за ядене само кръвта им е животът той е на Господ и той е определил кое как се прави и е казано изрично в Библията и мюсюлманите знаят как да колят курбан за Байрам и в Корана им е обяснено как се прави това

20

Шоп

преди 4 месеца

"причиняване на увреждане към гръбначно животно" - що за *** закон!? Тия да минат в кланицата тогава, че да видят.

19

Реалист

преди 4 месеца

При застрелване обикновено няма жестокост, кучкарите в прокуратурата да не се превземат.

18

Абе

преди 4 месеца

Застреляното куче, както и да е - открито е в двора на друг човек, може да се е почувствал застрашен и едва ли се е мъчило. Но обесеното...това умът ми не го побира. Като дете видях подобна гледка, 2 обесени кучета на дърво, и ме травмира жестоко. Нищо човешко няма в същества, способни да извършат подобно зверство. По същия начин ще обесят и човек. Много строго прилагане на закона трябва.

17

ХанКрум

преди 4 месеца

На извършителите са им се направи същото

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ха,кучето влязло в чужд двор и вероятно е атакувало собственика ловец,какво се очаква да получи,салам ли

15

Кучефоб

преди 4 месеца

Кучетата са безполезна напаст, пречеща на нормалните хора да живеят! Гледащите кучета са мало умни комплексари, жадни за власт, която упражняват върху също толкова умните си животни!

14

Анонимен

преди 4 месеца

И аз ще убия куче, защото подавам 30 сигнала срещу агресивно куче пред дома ми вече десети ден и няма никакъв резултат.

13

Анонимен

преди 4 месеца

До до 7. Не помагали хаповете

12

Тихомир

преди 4 месеца

Тия па образи. По селата всеки ден се убиват поне по 100 кучета и то от стопаните им, те тръгнали да рИват за един брой. Като не слуша, вече като не може да е добър пазач и ....... един синджир през ребрата. Некой като не верва, да ходи да провери. Оправихме ситуацията с отношението към хората, че тръгнахме и кучетата да вардим.

11

Анонимен

преди 4 месеца

И още един,пребит като Куче в Стара Загора

10

Ох, колко

преди 4 месеца

Насилие в днешно време има към човека, те за кучетата се загрижили, лицемери Долни и Вие и едни други ще се задавите от кървавите пари, които взимате от различни фондацийки.....помнете ми думата.

9

Пешо

преди 4 месеца

Този 35-годишен от Рударци - защо не си държи домашното куче в двора? Той като стопанин не трябва да го изпуска от поглед или да го държи вкъщи. Вероятно са му го казали 100 пъти... Той си е виновен, че е оставил кучето да тормози квартала.

8

до 7

преди 4 месеца

Потърси помощ-спешно е

7

Анонимен

преди 4 месеца

Прокуратурата може да образува бързо производство за извършено престъпление, свързано с проява на жестокост и причиняване на увреждане към гръбначно животно -> Надявам се прокуратурата да не разбере как на Никулден зaклax шаран, опекох го и го изядохме със семейството ми. Щото това си е бая жестоко за гръбначно животно.

6

Анонимна

преди 4 месеца

Това не са хора, а зверове. Щом може така да убие животно, няма да им мигне око да убият и човек.

5

Анонимен

преди 4 месеца

До до анонимен 2. Ти да не живееш в цяла Германия едновременно ?

4

Просто Принтери

преди 4 месеца

Поне да беше шсето Зеленски, те невинни животинки трепят!

3

до анонимен 2

преди 4 месеца

не познавам нито един човек убивал животно, камо ли пък куче в Германия а живея там вече 20 години. По скоро липсата на такива ценности

2

Анонимен

преди 4 месеца

Евроатлантически ценности