130

Анонимен

преди 4 месеца

Без паника, моля ! Всички агресори свършват или в затвора или в земята !

129

Анонимен

преди 4 месеца

ПРОСТОФИЛИТЕ СА КАТО ДИНОЗАВРИТЕ ! НА ИЗЧЕЗВАНЕ !

128

Анонимен

преди 4 месеца

ИМОТИТЕ В БУРГАС И ВАРНА СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ! ТУРИЗМЪТ ЗАПАДНА ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ! РИБОЛОВЪТ И ТРАНСПОРТЪТ В ЧЕРНО МОРЕ СА НАРУШЕНИ ! ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА КРЕМЪЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !

127

Анонимен

преди 4 месеца

https://youtube/watch?v=74D2zi9IdeQМУЗЕЙ НА ВЕЛИЧИЕТО НА натовската ТЕХНИКА В МОСКВА

126

Анонимен

преди 4 месеца

Пак западни съчинения щото едни снаряди не могат да произведат за тая Украйна

125

значи.....

преди 4 месеца

всички могат да доставят оръжие на Украйна, а някъде и ги задължават да ги подаряват, а Корея не може да доставя на Русия, и защо така, кой и въз основа на какво взима тези решения и всички са длъжни да се съобразяват с тях. Свърши се тази, че някои ще се съобразява с капризите на провъзгласилите се господари на света.

124

Covid_22

преди 4 месеца

Само анализи и анализи, много показателно какво показват снимките от еди кой си институт. Двете държави са свръх санкционирани, нормално е да си помагат, ЕС помагат по същия начин. Войната скоро свършва и укро хохол Зеленчук побеждава.

123

IQ 3.14

преди 4 месеца

ким и сестра му, като хора които не са се учили в мухосранск и поджопинск, им е пределно ясно че кацапете ги слагат на дузпата, и че най вероятно ще "забавят плащанията". а може би точно това и искат, кацапнята да ги запали с парите, за да могат да си направят техен си 10 ти ноември и да се почва и при тех перестройката, без да се налага некой да ги омиротворява, като сърбите

122

L.

преди 4 месеца

Нали Русия беше фалирала, а Северна Корея нямаше икономика. Откъде ще се вземат пари от фалирала държава да купува от аграрна оръжие. Щото за снаряди говорим, нали? Не за кравешки ***.

121

Ха ха ха

преди 4 месеца

Това някаква завист ли е ? Че бедните като църковни мишки и също толкова ппрозти севернокорейци МОГАТ да снабдяват Русия със "стотици хиляди снаряди" ........ а богатата и технологично свръх развита държава - световен лидер и Търговец на оръжие НОМЕР ЕДНО в света САЩ им се налага да молят Япония ако бъде така добра да даде някакво въоръжение на "благородните защитници" от Окрайна щото нещо май са го закъсали...

120

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 месеца

Решението на Вашингтон и Брюксел да достави оръжия в мащаб, още веднъж подчертава сериозната опасност която представляват САЩ и ЕС за световната сигурност и мир !

119

неистов вой срещу

преди 4 месеца

Русия и Северна Корея...А когато САЩ и цяла Европа доставят оръжие и муниции за Украйна... ТИШИНАаааа...няма реване и крокодилски сълзи!Защо ли?

118

Анонимен

преди 4 месеца

Вие не сте разбрали- товарят кучета, котки, прилепи, мишки и плъхове за ресторантите в Раша...

117

Анонимен

преди 4 месеца

най добрите воини, демек са обучавани в Русия

116

НАЙ-ДОБРИТЕ ВОЙНИ В

преди 4 месеца

Света са Украинците. Независимо от изхода на войната те го доказаха. Със старо въоръжение и без ракетни войски и почти без авиация - малкото им самолети са на една генерация под руските и в началната фаза без бронетехника, са равностойни и дори на моменти имаха успехи. Във 2-та благодарение на тях германците бяха разбити. Те бяха и в основата на освобождението на Бг от фашизма. Слава на украинските войни.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е толкова жалка, че не може сама да победи Украйна.

114

82-ОМБР

преди 4 месеца

Е как свободните страни да помагат на руските фашисти?

113

Да

преди 4 месеца

Всички свободни и независими страни трябва да помагат на Русия срещу фашизма.

112

82-ОМБР

преди 4 месеца

Това прасчо не го прави даром! Първо на прасчо му писна тоя вовата да му хленчи като серенгалска мечка за бракувани бомби,и второ на прасчо му трябва леща и орис,че глад,глад ти казвам!

111

Анонимен

преди 4 месеца

Това Кими даром ли го прави.