20

Анонимен

преди 4 месеца

И аз се питам откъде се намират мъже да правят деца на жени с такова заболяване? Може наистина отначало да не знаят, че момичето не е добре психически. За съжаление, понякога болестта се наследява.

19

Продълж. 2

преди 4 месеца

Бащата само 2-3 пъти седмично минаваше да я види, донасяйки килограм плодове. Повече никаква друга помощ не получи от него. За нещастие и той почина рано, беше малко над 60 г. Набързо я уволниха и взеха на нейно място друга връзкарка. С помощта на близки хора намери работа като помощничка на някаква продавачка на сергия на един от софийските пазари. Бащата на детето й изобщо не се интересува, има си ново семейство. Чух, че детето й след 6-и клас престанало да ходи на училище. Социалните спят ли?

18

До 6 - продълж. 1

преди 4 месеца

... и се разведе. Бащата си я прибра обратно, тя успя дори да се дипломира. намериха й работа като за щерка на шеф - да получава заплата и почти нищо да не прави. За беда, майка й почина (самоуби се) и бащата точно след 1 година си взе нова, много по-млада съпруга, само с няколко години по-голяма от дъщеря му. Новата прави-струва и само след няколко месеца дъщерята-шизофреничка заедно с детето си беше настанена в купен на нейно име апартамент. Дали й 15 000 лв и оттам нататък бащата

17

До Анонимен 6

преди 4 месеца

Бях косвен свидетел на нещо подобно. Шизофреничката ми беше състудентка, дъщеря на много солиден баща, който навремето се оженил за красавица, неподозирайки, че тя е с шизофрения. Тази майка никога не беше работила. Изглежда, бащата се грижеше и тя да взима медикаменти, и щерката, наследила болестта на майка си също да пие лекарства. Сред другите студентки изглеждаше весела, винаги ентусиазирана, не много умна, но хубавичка. Набързо се омъжи без да каже на родителите си, роди и се

16

Накратко казано

преди 4 месеца

Съдът е върнал детето на произвола на майка-шизофреничка, която сама решава дали да пие или не нужните медикаменти. Когато е била без медикаменти, жената е решила, че на детето не са му нужни задължителните ваксинации, макар че без тях няма да го приемат в детска градина, а за да тръгне след време на училище е нужно да е минал през предучилищна. Вероятно според нея и училището не е задължително. Намерили са се обаче хора, които да протестират заради това, че детето й е било отнето.

15

Страсбург

преди 4 месеца

До АнонименДетето не е ничия собственост, дори и на тази, която го е родила. Съвсем съзнателно не използвам думата майка, защото тя не е такава. Майката се грижи за живота, здравето и осигуряване правата на детето, докато е малко. То е човек и трябва да има възможност за равен старт с връстниците си - детска ясла, градина, училище... Каква "майка" е тази жена, която по свой каприз отказва на детето си основни права?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Да правят и Мата Хари - сестричка на Буда :)))

13

Анонимен

преди 4 месеца

Кои са и отнели детето незаконно? Няма как да и вземат детето след като тя се грижи за него. Това че нее исала да го регистрира и ваксинира си е нейно право. Детето си е нейно и ще прави каквото си пожелае. Това че и е отнетодетето насилствено а нея са я изкарали луда съда в Страсбург ще въздаде правда.

12

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

После като се разболее от едра шарка или от пневмония лекарите ще са виновни, че не са го спасили навреме. Една позната майка беше инструктирала бабата и дядото на детето и докато не получи гърч да не му дават антибиотик или да го водят на лекар като имаше 40 градуса температура.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Тя следва опорките на пп-дб. А отдоле 6 коментара от агитката на пп-дб я плюят. Някой може ли да ми обясни тая шизофрения?!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Оставете жената и детето на мира, нямате ли други новини за новата година, та все тази жена ви е проблем...

9

Баба Гошка

преди 4 месеца

Изперкването може да стане необратимо при престой в психодиспансер. Защото там ги тъпчат с флуорни лекарства, които се натрупват в епифизата в мозъка и се прекатява връзката със създателя. Т.е. очаквайте всевъзможни неадекватности на недоразумението на природата разхождащо се без контрол от съвестта. А децата ги отнемат само на белокожи българки. Децата на другите я са ги пипнали, я ще ядат такъв пердах, че и жандармерията няма да може да ги спаси.

8

Пич

преди 4 месеца

Има много други такива "майки", които също страдат от различни психични заболявания, и които отказват да ваксинират децата си. Те самите не знаят, че са психично болни, но са си лудички. Форумите на бг мама са пълни с такива. Спешно трябва да се вземат мерки срещу това масово ооглупяване и иизпростяване. Спешно!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Тя следва опорките на Възраждане. А отдоле 6 коментара от агитката на Възраждане я плюят. Някой може ли да ми обясни тая шизофрения?!

6

Анонимен

преди 4 месеца

не се знае доколко е добре майка с шизофрения да гледа дете. То нея трябва някой да гледа и да следи доколко си пие лекарствата, пък камо ли тя да се грижи за някой друг.

5

Анонимен

преди 4 месеца

До Обективен - не е един, немалко са минали през гащите на изперкалото момиче. Все разни пройдохи и изпадналяци. Предният, дето я забременил, Граховски, си бил дузпата след като детето умира. White trash драми

4

Анонимен

преди 4 месеца

До Обективен-някой като 2

3

Обективен

преди 4 месеца

По-интересното е кой е този мъж, който се е навил 2 пъти да забремени толкова луда жена.

2

до 1

преди 4 месеца

До Анонимен и какво от това,тия неща имат значение само за фашисти като теб,дето се мислите за нещо повече от останалите,а не струвате пукната пара и една троха хляб не сте изработили,па ра зи ти

1

Дони

преди 4 месеца

Все пак адвокатът признава, че има данни майката да страда от шизофрения - ей с тва трябваше да започнат по-миналата година. Изперкало маце, уви. Но с подходящите медикаменти и ареда всичко ще им е ок.